Relatări ale unor experiențe profund benefice avute în urma aplicării metodei de protecție pentru accesarea internetului

 

„Din momentul în care a fost revelată pentru prima dată metoda de protecţie pentru accesarea internetului, o aplic mai mereu şi sesizez diferenţele majore care au apărut în viaţa mea: la servici şi după aceea nu mai resimt senzaţii atât de intense de oboseală şi chiar de perturbare energetică precum înainte de aplicarea acestei tehnici. Chiar de multe ori mă simt acum mult mai «în formă» după servici. Sunt medic, dar folosesc într-o anumită măsură şi internetul, și înainte credeam că datorită interferenţei cu oamenii bolnavi eram atât de epuizată după consultaţii, dar acum constat că o parte din această situaţie de fapt era cauzată de influenţa nefastă a conectării la internet.

Iar acasă am tendinţa să folosesc internetul doar pentru strictul necesar, cu reducerea considerabilă a stării de zăpăceală şi a influenţei cumva ciudate care apărea înainte, de a divaga de la ceea ce mă interesează cu adevărat, care ducea uneori la pierderea timpului. Starea generală fizică şi psihică este în general mai echilibrată, nu se mai iroseşte energie anapoda.

Mulţumesc din suflet Ghidului Spiritual pentru această revelaţie extraordinară.”

A. V., grupa 26 de yoga, Bucureşti


„Mulţumesc foarte mult pentru geniala şi inspirata metodă de protecţie în folosirea internetului.

De când am început să aplic această metodă, viaţa mea se desfăşoară într-un ritm şi într-un mod mult mai plăcute. Am constatat că mintea îmi rămâne mult mai clară şi mai limpede, indiferent de tipul şi cantitatea de informaţii pe care o accesez utilizând internetul. La sfârşitul timpului pe care l-am petrecut folosind calculatorul starea mea este de calm, pace, linişte, împăcare cu sine, spre deosebire de perioada anterioară când nu aplicam această metodă. Atunci traversam zilnic momente de tensiune interioară inexplicabile, fără un motiv concret, trăiam stări discrepante de nemulţumire, frustrare, iritare şi nu îmi dădeam seama de unde vin, pentru că nu aveau un fundament clar. Acum observ şi simt distinct starea de protecţie care este oferită prin intermediul metodei de protecție, iar activităţile zilnice mi le pot desfăşura la alţi parametri, superiori, fără momente de stres interior inexplicabil.

Mulţumesc mult.”

A. B.


„Am pus şi eu în practică această metodă deoarece folosesc des internetul şi, încă de la primele aplicări ale ei, am sesizat că nu mai sunt atât de obosită ca înainte şi că apare la mine o stare de limpezime, pot să mă folosesc de acest instrument parcă fără să mă mai consume. Înainte mă simţeam realmente epuizată, stoarsă uneori.

Mulţumesc mult pentru această metodă care ne permite să ne protejăm de influențele nefaste vehiculate de internet.”

A. X.


„Realizez cu plăcere metoda de protecţie pentru că trezeşte în mine o stare foarte frumoasă: simt cum îmi elevează frecvenţa de vibraţie, îmi dinamizează centrii superiori de forţă, îmi aduce o influenţă angelică, ca un aer proaspăt, şi îmi trezeşte învelișul supramental (VIJNANAMAYA KOSHA).

Am un serviciu care implică lucrul la calculator timp de 8 ore pe zi şi folosirea destul de intensă a unor surse de documentare online. Am observat că, de când aplic această metodă, rămân mai conştientă şi mai lucidă de stările mele şi îmi este mai uşor să accesez supramentalul. Mi-a crescut puterea de a mă păstra într-o stare ceva mai elevată de conştiinţă.

Înainte mă «prindea» foarte mult munca mea exclusiv mentală şi uitam de mine. Acum am început să îmi readuc aminte mai mult de suflet şi să mă reconectez la supramental din când în când. Mă simt mai puţin obosită în urma unei zile de lucru.

Mulţumesc!”

Anonim


„Când aplic metoda de protecție pentru utilizarea internetului, după ce fac semnului crucii de trei ori și rostesc invocația specială, simt cum se creează un fel de bulă protectoare în care apoi operez rapid și eficient. Adică a dispărut acea navigare acaparantă din link în link care consumă timpul.

Apare uneori tentația de a accesa internetul fără a aplica metoda, dar bineînțeles nu este de urmat.”

Anonim


„Am trăit ceva similar cu ce a relatat un alt coleg de când aplic tehnica simplă de protecție. Din prima zi când am pus-o în practică, imediat după ce s-a încheiat conferinţa difuzată pe MISA Senzațional TV, am simţit o modificare fină calitativă a stării pe care o am atunci când citesc ceva de la dispozitivul utilizat. Apare o anumită stare de uşurare parcă, astfel, prin comparaţie, am putut să-mi dau seama că anterior mă „apăsa” ceva când accesam internetul. La fel am constatat o oarecare stare de detaşare şi am putut să înţeleg că cel mai adesea utilizăm în exces internetul şi chiar îmi dădeam seama uneori că iau telefonul nu pentru că am nevoie să învăţ sau să aflu ceva, ci doar pentru a-l lua. La fel cum a relatat colegul nostru, a apărut mai des decât înainte inspiraţia și dorinţa de a citi cărţi.

Chiar mai mult, trebuie să recunosc că aveam o evidentă stare de obsesie legată de telefoane și tablete, ajungând să le schimb de câteva ori pe an, şi astfel tehnica prezentată în cadrul conferinţei despre superficialitate a venit în cazul meu foarte la timp, pentru că eram cât pe ce să-mi irosec din nou banii pe un alt dispozitiv de care în realitate mi-am dat seama că nu aveam o nevoie chair aşa de mare cum credeam. Deci iată că datorită aplicării acestei tehnici simple şi care ia foarte puţin timp, s-a putut evita în ceea ce mă priveşte și o irosire zadarnică de resurse materiale.

Ulterior mi-am dat seama că aşteptam de mult o astfel de conferinţă şi cu această ocazie îi multumesc din suflet ghidului meu spiritual.”

Tudor

Vă reamintim că metoda de protecție în folosirea internetului a fost prezentată în cadrul conferinței cu titlul „Superficialitatea și tainele ei”, pregătită de profesorul yoga Gregorian Bivolaru cu ocazia sărbătoririi Revelionului 2016-2017.

Trimite-ne și tu relatări despre aplicarea metodei de protecție în folosirea internetului


Citiți și:

METODĂ DE PROTECȚIE PENTRU ACCESAREA INTERNETULUI

Am descoperit acum că am la dispoziție mult mai mult timp pe care îl pot folosi în scopuri constructive și creative 
Durerile de cap au dispărut complet și sunt mult mai eficientă în ce doresc să fac în legătură cu internetul
 

 

yogaesoteric
11 aprilie 2017
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More