Resetați-vă!

Se vorbește de așa-zisa resetare de 3 ani. Ca să înțelegem despre ce poate fi vorba, ne ducem la Dex. Și găsim următoarea definiție: „A instala unul sau mai multe programe într-un calculator”. Calculatorul fiind omul, sau cum?

Pentru că Harari ne explică cum omul poate fi hăcuit, mă gândesc că el, omul fiind un calculator, ar urma să i se șteargă niște programe, pentru a fi instalate altele noi.

Cum se șterg programele alea de le vrea Harari șterse? De unde se șterg programele? Ce sunt programele în om și unde sunt localizate?

În mod normal, nimeni nu are habar. Se intuiește doar de către mizerabilii care-și spun oameni de știință! Ăia de la Davos. În afară de Cel care a „instalat programele”, adică sufletul, nimeni nu a înțeles cum lucrează el. Lumea își dă cu părerea. Doar că niciodată nu ajunge la adevăr. Pentru că sufletul nu se vede, nu poate fi materializat, nu poate fi cuantificat de nimeni. Măreția lui există exact în alunecare și mai ales în a fi mereu altfel. Omul reacționează diferit. De la situație la situație. Ce sa cuantifici? Poți să vezi vântul? De unde vin lacrimile? De unde izvorăște iubirea și compasiunea, unde e așezat sentimentul devotamentului și fibra eroului? Niciodată!

Psihologii ne explică în cuvinte care mai de care mai bombastice, ce? Traumele! E cel mai la modă cuvânt! Orice ai spune, vine unul și-ți explică el cum e cu trauma. Cum ești tu anxios și e nevoie să găsești vinovatul pentru trauma ta. Dacă nu-l găsești, te trimite la specialist să-ți vâre sub nas niște anxiolitice. Să fie sigur că nu mai ai nimic. Că nu o să mai simți durere, nu o să mai simți nimic, în general. Se șterg programe! Alea de te deranjează! Vestul e dependent de anxiolitice. E marea lor victorie. Legumele sunt mai ușor de fiert la aburi, de manipulat și de sclavizat. Stiu că mai există și psihologi cu suflete nevândute. Cei care nu te fac dependenți de ei și de ședințele lor! Care te ajută să privești viața în ochi și să pleci din nou pe Cale! Rari, dar sunt!

Ce te faci însă cu estul? Ăștia nu prea au de ce să ajungă acolo. Cu generațiile de după 2000 e ușor. Programele naturale le-au fost șterse cu „gândește liber”, „vrei o țară ca afară”, teorii de gen și sex. Au avut pe ce să le implementeze. Noua ideologie marxistă sau comunismul extrem. Generațiile sunt fără educație, fără principii, li s-a oferit totul pe tavă, „să aibă copilul ce nu am avut eu”! Ăsta e rezultatul! Placa de bază a fost prăjită! Trăiesc într-un ecran. Atât! Poți să resetezi pe ea ce programe vrea Harari. Sindromul Stockholm e la putere!

Cu cei de peste 40 de ani e mai greu. Au făcut școală, au înțeles că dacă nu dai piept cu viața, nu vei fi decât un ratat. Într-un cuvânt: au trăit!

Și mai au ceva: credința!

Vestul a renunțat la credință de zeci de ani! Ei sunt motivaționali! Repetă de un milion de ori că vor fi milionari! Bineînțeles că, la final, tot rupți în fund se vor găsi! Și cu multe pilule pe noptieră! Motivaționalii au luat locul lui Dumnezeu în plăcile lor de bază! Când El e aruncat din toate, totul e permis. Și vedem unde au ajuns! Dezastrul e total, societățile sunt praf, banul și puterea le-au luat judecata! O societate de dezaxați în marea lor majoritate. E suficient să mergi acolo, ca să le vezi comportamentul.

Estul, adică ortodoxia, mai are o șansă! Credința! Smerenia și iubirea! Esticii în general știu că deasupra noastră a tuturor, El este! Și mai știu că niciodată nu există coincidențe. Este doar modul în care Dumnezeu rămâne anonim în lucrarea Sa proniatoare. De aceea sper ca noi, alături de alții ca noi, să ne putem reseta. Niciodată cum vor ăia de la Davos!

Doar cum vrea El!

Sufletul nu este negociabil! Cine l-a vândut, se vede! De trei ani e totul la suprafață! Îi vezi, îi știi, îi auzi și faptele lor demonstrează totul.

Mare parte, au rămas însă drepți! Nu au negociat mimic.

Doar și-au asumat să plece cu el așa cum au venit. Resetarea s-ar cuveni să pornească de aici! Pentru că niciodată nu e prea târziu să recunoaștem că am greșit și să ne întoarcem drept fii risipitori la El!

Iubirea Lui ne va reseta cum nu o poate face nimeni! Pentru că El este Programatorul! Niciun om nu poate limpezi sufletul cum o face El!
Niciun om nu poate ridica poverile cum o face El.
Niciun om nu poate ierta cum Iartă El!

Resetați-vă!
În Iubire, Adevăr și Iertare! Nu e timpul pierdut! Am fost cu toții tâlhari de suflete!
Dar să nu uităm că nu degeaba Raiul a fost deschis cu un tâlhar!
Care s-a resetat în ultimele clipe de viață și a zis: „Pomenește-mă, Doamne, când vei veni întru împărăția Ta”.

Dacă el a putut și noi putem!
Resetați-vă! Aveți cu ce și de ce!
În Adevăr, Cuvânt și Cale! Adică în Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru!

Autor: Zoe Dantes

Citiți și:
România, Resetează-te! Urmează o Resetare mondială. Viața nu va mai fi niciodată la fel! Marea Resetare Mondială va fi Noua Ordine Mondială!
Yuval Noah Harari: Noi (vaccinații) suntem acum animale „hăcuibile” (hackable)

 

yogaesoteric
16 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More