Yuval Noah Harari: Noi (vaccinații) suntem acum animale „hăcuibile” (hackable)

De aici se poate înțelege la ce folosesc, printre altele, particulele injectate în organism, întru „salvarea” de „pandemie”. Atât modificarea comportamentului, cât și stingerea definitivă vor putea fi date de/prin inteligența artificială, pentru menținerea în echilibru a sistemului globalist.

Istoric și scriitor, Yuval Noah Harari s-a născut la 24 februarie 1976, în Israel. Este profesor la Universitatea din Ierusalim, specializat pe istorie medievală, în mod deosebit pe istoria militară medievală. Este o personalitate controversată care prezintă noi viziuni asupra lumii. A publicat prima carte în 2014, care ulterior a fost tradusă în peste 30 de limbi. Întrebările pe care și le pune autorul sunt legate de evoluția speciei umane și în acest sens abordează subiecte cum ar fi revoluția agrară, revoluția tehnologică, a științei și a limbajului, dar și a structurilor sociale. Aduce în discuție viitorul speciei umane așa cum o cunoaștem noi, fiind puternic influențată de inteligența artificială.

A scris numeroase articole și opt cărți, cele mai cunoscute fiind „Sapiens. Scurta istorie a omenirii”, „21 de lecții pentru secolul XXI” și „Homo Deus. Scurta istorie a viitorului”.

La începutul lunii iulie, scriitorul și-a exprimat punctul de vedere asupra vaccinării prin intermediul platformei de comunicare virtuală Tweeter, afirmând: „Noi (vaccinații) suntem acum animale hăcuibile”.

Yuval Noah Harari: We are now hackable animals pic.twitter.com/RqynWxi0Gj

— Husserl (@husserl80) July 7, 2021

La scurt timp după aceea, nu doar postarea sa a dispărut de pe internet, ci contul Tweeter al autorului a fost șters în totalitate de rețeaua respectivă.

Citiți și:
Cum este cenzurată „ezitarea la vaccinare”: Fiecare utilizator facebook primește un cod secret VH
Botniță pentru oameni și informații: Informațiile neagreate de sistem sunt etichetate «teoria conspirației», «fake news» și sunt cenzurate (I)
Gheorghe Piperea : Despre cenzurile repetate pe Facebook

 

yogaesoteric
19 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More