Revoluția covid este pe val. Se ascute lupta de clasă: masele largi vaccinate vor fi asmuțite asupra chiaburilor și burjuilor nevaccinați

Necesitatea este mama invenției, spunea Platon. Avea dreptate. Valul patru al pandemiei reprezenta o necesitate istorică, drept care a fost inventat.

Ziua de 1 iulie a acestui an a venit cu două vești pentru Europa:

  1. UE a anunțat intrarea în vigoare a „pașaportului de vaccinare”;
  2. OMS a anunțat că, pentru prima dată după zece săptămâni, numărul de infectări a crescut din nou în Europa și se pregătește valul patru.

Coincidențele sunt mirarea proștilor.

„Îi ajutăm pe europeni să își redobândească libertatea pe care o prețuiesc atât de mult”, a gâlgâit încântată Ursula von der Leyen la lansarea certificatului digital covid.

În schimb, OMS amenința că urgia se întoarce.

Cele două vești, picate în aceeași zi, sunt ca morcovul și bâta pentru măgar. Ele au pregătit următoarea etapă a dictaturii covid: forțarea vaccinării. Sau vaccinarea forțată.

Pentru că „pașaportul” UE nu asigură libertate nelimitată și, cu atât mai puțin, nu a împiedicat venirea celui de-al patrulea val.

Israel, acest El Dorado al vaccinării, pe care activiștii covidului îl dau mereu ca exemplu de reușită a așa-zisei vaccinări în lupta cu virusul, s-a clătinat din nou. Restricțiile au fost reintroduse cu aceeași rapiditate cu care fuseseră scoase. Jumătate din cazurile grave sunt persoane vaccinate cu două doze. Vaccinul s-a dovedit un vacs.

Marea Britanie a fost prima țară din Europa care a început vaccinarea, iar două treimi din populație s-au injectat cu cel puțin o doză. Totuși, regatul campion la înțepare a cunoscut una dintre cele mai lungi și mai aspre carantine: foarte târziu și-a ridicat restricțiile, în ciuda creșterii numărului de infectări care dovedeau ineficiența măsurilor de izolare a populației.

Premierul Johnson și-a avertizat însă conaționalii că va fi necesar „să învețe să trăiască cu virusul”. Ceea ce înseamnă că „relaxarea” este doar de un respiro, pentru ca britanicii să nu se urce pe pereți sau să iasă în stradă. Restricțiile se vor întoarce.

Era limpede că se pregătește valul patru încă de când UE a anunțat că a cumpărat 1,8 miliarde de vaccinuri pentru 2022 și 2023. Cine a crezut că erau pentru dulăpiorul din baia de la Bruxelles al Ursulei, s-a păcălit.

De la bun început vaccinul ne-a fost prezentat ca un izbăvitor. Înzestrat cu valențe mitice și mistice, el era „Cel așteptat”, falsul mântuitor care să ne elibereze chipurile din iadul restricțiilor covid.

După declarația șefei Comisiei Europene, după cum o arată și reclamele televizate, cu babe la gard și turiști hălăduind prin lume, nimeni nu vorbește despre sănătate, ci despre libertate când se referă la vaccin. Un aspect extrem de straniu pentru un pretins tratament medical, fie el și împotriva unei boli (zice-se) devastatoare.

Această ideologizare a vaccinului, înzestrarea lui cu virtuți pseudo-religioase, era suficientă pentru a trezi reticența oricărei ființe umane înzestrate cu cel puțin o urmă de discernământ.

Înverșunarea și amploarea campaniei de propagandă, teroarea dezlănțuită împotriva „disidenților”, a „deviaționiștilor” care îndrăznesc să aibă altă opinie decât cea oficială completează un tablou atât de familiar celor care au trecut printr-o dictatură sau au deschis o carte de istorie.

Tocmai pentru că șablonul ne este cunoscut, știm și ce ne așteaptă. Potrivit Cursului Scurt al Istoriei Partidului, etapa următoare este „Ascuțirea luptei de clasă”.

Posesorii „pașaportului de vaccinare”, care atât au tânjit după libertate, nu s-au bucurat prea mult de ea, din cauza valului patru venit după cum a fost anunțat.

Valul patru ne-a ajuns chipurile „din cauza nevaccinaților”, explică doct faucii, rafilele și arafații din lumea întreagă. „Nu s-au vaccinat suficienți pentru a se realiza imunitatea de turmă! Înapoi la coteț!”

Certificații digitali, cu dorul de Toscana și de Mykonos neostoit, turbează de furie sub măștile regăsite totuși cu o duioșie nemărturisită.

„Proletariatul” vaccinat va fi asmuțit împotriva „moșierilor, chiaburilor și burjuilor” nevaccinați. La presiunea maselor largi vaccinate, indignate de egoismul, bigotismul și înapoierea păturilor nevaccinate, se va trece la reeducarea și vaccinarea forțată a acestora.

Nimic nu poate sta în calea „visului de aur” al lumii de mâine. O lume ca o pășune bio pe care turma imună va paște docilă, fără virusuri și fără întrebări.

O lume de care ne mai despart doar câteva valuri.

Citiţi şi:
„Ce se petrece este complet nebunesc”. Profesorul Christian Perronne și cercetătoarea Anne-Marie Yim despre politica de vaccinare anti-covid (II)
Papa Francisc promovează vaccinul anti-covid: „Este o dovadă de iubire”
Dacă s-ar trata boala de la început, nu ar mai muri oamenii de covid-19 (III)

 

yogaesoteric
4 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More