#Rezistența (1) – Să nu uiți, Darie!

Nu recapitulez doar de dragul recapitulării, ci pentru că sunt ferm convins că sunt oameni care deja au uitat. Așadar, s-a început cu nebunia printr-o dubioasă stare de urgență, declanșată de Plăvan și clica sa cu complicitatea PSD. Să nu uităm asta! PSD-ul a reinstalat guvernul Orban pe care tot ei îl dăduseră jos. Și același PSD a închis ochii la dubioasele prevederi ale decretului privind instituirea stării de urgență.

Priviți retrospectiv și întrebați-vă ce s-a urmărit prin acea stare de urgență când prostul de la Interne a pus imnul în megafoane și idioții lui Ciucă au fost scoși pe străzi ca să vâneze covid-ul cu tancul. Erau doar câteva cazuri la nivel național. Câteva. Dar pe care prostovanii au reușit să le multiplice admirabil fix în timpul stării de urgență. Stare de urgență în care nu am avut voie să mergem nici la Înviere! Ați uitat? Probabil pentru că, la umbra situației excepționale, s-au volatilizat miliarde de euro, bani pe care i-a împărțit clica de la putere. Ați uitat scandalul cu ventilatoarele, cel cu măștile neconforme sau chiar cel cu izoletele? Ați uitat de pistoalele lui Vela? Și câte și mai câte.

S-a continuat apoi cu o la fel de irațională stare de alertă. O lege dată pe repede-înainte de Parlament, din nou cu complicitatea PSD. O lege care permite prelungirea de către Guvern a stării de alertă pentru totdeauna. Ca să fie treaba și mai treabă, apoi s-a trecut la pasul trei: prelungirea neconstituționalei stări de alertă printr-o acțiune ilegală a unui guvern ilegitim: Guvernul Cîțu nu avea niciun drept să prelungească demența. Cu toate acestea a făcut-o. Și, pentru ca absurdul să fie depășit, un alt dement, Arafat, a decis cu de la sine putere limitarea drepturilor românilor pe motiv de vaccinare sau nevaccinare. […]

Sunt fapte făcute care se cer răzbunate. Unele vi le amintiți, altele nu. Iată, aici e problema! Însă, înainte de a continua, vă voi mai semnala un fapt mizerabil. Ceea ce au instaurat idioții ăștia în țară nu era posibil fără un aparat divers și neomogen constituit din idioți utili. Vă reamintesc că nicio ocupație nu e posibilă fără complici, fără trădători. Iar colaboraționismul, atunci când toată nebunia va lua sfârșit, va fi necesar să fie pedepsit exemplar.

Iată un exemplu de colaboraționist: Paula Rusu e o prompteristă, una dintre multele fătuci care trăncănesc verzi și uscate – mai mult uscate – pe tembelizoarele patriei. Ce credeți că i-a trecut prin cap ipochimenei? Nici mai mult, nici mai puțin decât să pârască un amărât de paznic și-un magazin care nu solicită certificat verde. Pâra a prins, că s-au trezit o groază de alți tembeli să comenteze pe pagina ei despre alte locuri unde, ce să vezi, se încălca, frățioare, interdicția! Vedeți, fix ăștia sunt idioții utili ai sistemului, cei care ajută dictatura să se instaureze.

Ideea e că, mai devreme sau mai târziu vom ieși din tembelismul ăsta. Mai devreme sau mai târziu se va termina și cu tirania, iar toate aceste jigodii vor fi chemate să plătească. Dacă cei de la vârf se cuvine să plătească grav, și idioții de la bază vor fi chemați să răspundă într-un fel. Un CTP, un Mândruță, Prelipceanu, Petreanu, Bot ș.a.m.d. este necesar să plătească pentru faptele lor. Să nu fie lăsat nimic nepedepsit. Însă, alături de grangurii pe care-i vedeți, mai e și plevușca, adică cei de genul prompteristei asteia jalnice. Nu trebuie uitat nimic. Tirania de care avem parte acum este necesar să fie răzbunată cumva.

De aceea vă spun: nu uitați nimic! Hai să păstrăm dovezile într-un loc, astfel încât ele să existe la momentul oportun. Îl vedeți pe-un idiot că face denunțuri publice din cauză că un amărât a fentat sistemul ca să-și cumpere o haină, notați-l. Salvați-i postarea, notați-i datele. Toate aceste dovezi este necesar să rămână pentru ca atunci când va veni vremea răfuielii să le avem. Ele e nevoie să existe, astfel încât toți acești mici Troțki să plătească.

Știu că acum sunteți dezorientați, știu că sunteți disperați din cauză că vedeți tirania prăbușindu-se peste noi. Știu că sunteți oprimați de regim. Știu că nu mai aveți speranță, dar rezistați! Nu mai e mult! Veți vedea că totul se va întoarce la 180 de grade! Veți vedea că hidra va pica. Iar atunci fiecare va fi chemat să plătească după vina sa. De-aceea vă spun: păstrați dovezile. Luați capturi de ecran, salvați clipurile în care ticăloșii „ne înfundă”. Păstrați dovezi, cât mai multe dovezi, astfel încât țara asta să treacă printr-un adevărat purgatoriu. Un purgatoriu din care să iasă doar cei onești, cei care sunt curați.

O să vedeți că am dreptate, că roata istoriei se va întoarce brusc. Dar pentru asta va fi nevoie să nu uitați nimic. Strângeți dovezi pentru a vă ajuta memoria să nu uite.

Să nu uiți, Darie!

Autor: Dan Diaconu

Citiți următorul articol din această serie

Citiți și:
Avocatul Piperea vorbește despre un Nürnberg al profitorilor pandemiei
Medicul SS Karl Brandt a fost condamnat la moarte în 1948 pentru experimente pe oameni; medicii de azi sunt liberi deși fac experimente pe oameni la nivel planetar!

 

yogaesoteric
3 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More