Roger Waters compară America cu cel mai mare rău din lume

În timpul unui interviu recent acordat CNN, Roger Waters, co-fondatorul legendarei trupe Pink Floyd, a criticat Statele Unite pentru rolul lor în războiul din Ucraina, numindu-l pe președintele Joe Biden criminal de război și subliniind că Taiwanul face parte din China.

Roger Waters

La puțin timp, în revista The Rolling Stones din luna octombrie, Waters compară America cu cel mai mare rău din lume!

Mass-media obediente”, spune el, „întăresc formula «noi contra ei», hrănind poporul american prin repetarea ideii că Rusia și China sunt «rele», iar SUA sunt «bune». 

Dar, în schimb, SUA sunt cele mai malefice dintre toate, de cel puțin zece ori. Ei ucid mult mai mulți oameni intervenind în alegeri!

Acum înțelegeți de ce a fost pus pe „lista neagră” a Ucrainei, care include personalități și persoane care nu le susțin cauza.

Roger Waters a adăugat, de asemenea, că Darya Dughina, jurnalista ucisă, fiica gânditorului rus Aleksandr Dughin, „făcea parte din acea listă, ceea ce a dus la uciderea ei în luna august, într-o mașină capcană, de către serviciile speciale ucrainene”.

Waters a adus apoi în discuție Siria, despre care nimeni nu vorbește mai bine ca Julian Assange, și apoi a subliniat importanța cauzei palestiniene, fapt pentru care a fost etichetat drept antisemit!

Waters a descris apoi pe scurt istoria Orientului Mijlociu, începând cu implicarea Angliei și a Franței prin acordul Sykes-Picot din 1916, care avea să creeze (mai târziu, prin voința Statelor Unite) o bombă atomică în Orientul Mijlociu: statul Israel…

Citiți și:
Scandal mediatic după declarațiile lui Roger Waters, starul Pink Floyd
Peste 120 de generali și amirali în rezervă ai SUA avertizează că Statele Unite se află într-un „pericol profund” și sub „un atac extraordinar”
Un istoric american a dezvăluit care este adevărat scop al SUA în Ucraina

 

yogaesoteric
12 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More