Şase motive argumentate și pline de bun simț, care ne permit să credem că în imensul univers fizic în care trăim există viață extraterestră (IV)


… cât şi făpturi extraterestre inteligente


de profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Citiți a treia parte a articolului


5. La ora actuală, pentru cei lucizi, inteligenți şi intuitivi există deja o mulțime de dovezi că extratereștrii sunt aici, pe această planetă, şi acționează, în taină, în multe moduri!

Dar ce rost are ca noi să căutăm cu înfrigurare prezența extratereştrilor pe alte planete îndepărtate, în timp ce ei se plimbă nestingheriți chiar în diferite locuri de pe această planetă şi zboară pe cerul ei? Dacă această afirmație vi se pare a fi de necrezut, puteți să studiați miile de cazuri şi fotografii despre OZN-uri şi să descoperiți apoi unele situații tulburătoare. La această secțiune, am grupat unele mărturii veridice şi cu totul extraordinare despre OZN-uri.

Deşi la prima vedere pare a fi incredibil, totuşi este adevărat. Este chiar culmea… Imaginați-vă: noi răscolim înfrigurați profunzimile cele mai îndepărtate ale Universului în căutarea unor dovezi despre existența extraterestră, în timp ce o mulțime de dovezi de acest gen sunt deja aici, sub ochii noştri. Mulți dintre voi veți replica prompt: „Cum așa, sub ochii noştri?”. „Chiar aşa!”, vă voi răspunde. Existența extratereştrilor este evidentă la ora actuală pe această planetă. Manifestările neîncetate ale extratereştrilor implică apariția lor, împreună cu farfuriile lor zburătoare sau cu lungile lor aşa-zise „țigări” luminoase, toate acestea fiind, de fapt, apariții încă neexplicate pe care le grupăm sub numele de „OZN” (Obiecte Zburătoare Neidentificate).

La ora actuală există, fără îndoială, zeci de mii de fotografii sau chiar filmări autentice care sunt probe incontestabile. Toate aceste filmări, toate aceste fotografii sunt dovada manifestării pe planeta Pământ a unor ființe inteligente extraterestre.

Unii dintre voi, mai ales cei naivi sau cei îndârjiţi şi sceptici veți spune: ,,Toate acestea sunt halucinații, păcăleli, confuzii legate de anumite fenomene naturale” (cum ar fi fulgere globulare, meteoriți arzând în atmosferă, nori…). Nu contestăm că există şi astfel de situații, dar este cazul să ne gândim că nu toate fenomenele de acest gen sunt numai astfel de păcăleli, confuzii sau halucinații.

Spre exemplu, în multe țări din Europa, există servicii speciale, un fel de centre naţionale de studii spaţiale care repertoriază şi uneori chiar fotografiază OZN-urile ce au fost văzute pe teritoriul anumitor ţări. Astfel de centre, unde sunt stocate asemenea informații, urmăresc apoi să găsească o explicație. În Franța, un astfel de centru de studii spațiale numit Geipan (Grupul de studiu şi informații asupra fenomenelor aerospațiale neidentificate) nu a putut să ofere răspunsuri ,,raționale” în 23% dintre cele 1600 de cazuri ce au fost studiate, mai ales că fenomenele ce au fost constatate s-au derulat cu adevărat, pentru că ele au fost descrise cu precizie de anumiți martori demni de încredere.

Dacă luăm în considerare acest procentaj de 23% numai pentru Franța, este necesar, totodată, să ne dăm seama că acesta este enorm, cu atât mai mult cu cât OZN-urile nu au o predilecție pentru această ţară. Astfel de cazuri de apariții de OZN-uri au fost înregistrate de multe ori, chiar şi în România.

Încă de la primul caz de apariție de OZN ce a fost înregistrat în S.U.A. în 1947, pe toate continentele s-au observat, apoi, o mulțime de astfel de apariții OZN, s-au realizat fotografii, s-au făcut o mulțime de filmări şi la ora actuală există, fără îndoială, o cantitate enormă de informații, fotografii şi filmări care atestă prezenţa OZN-urilor, ce implică, totodată, manifestarea pe planeta Pământ a extratereştrilor.

În cazul unor manifestări de acest gen, se ştie cu precizie că au existat chiar contacte directe, care pot fi considerate cu atât mai mult drept probe ale existenței vieţii extraterestre ce persistă și se manifestă pe planeta Pământ. Luând în considerare toate aceste probe, nu putem să ne permitem să dăm la o parte această ipoteză extraordinară. În cele ce urmează, am selecționat câteva astfel de mărturii care sunt veridice şi profund tulburătoare…

Apariții multiple de OZN-uri în Peru, în anul 2007

Mii de martori oculari au văzut apărând pe cerul oraşului Lima, capitala statului Peru, un număr de aproximativ 30 de sfere albe. Deocamdată, nicio încercare de explicație nu a rămas în picioare. Era, oare, vorba de o lansare de baloane? Cu siguranță nu, pentru că vântul le-ar fi împrăştiat rapid. Ori, ceea ce este straniu este că acele sfere au rămas, în cea mai mare parte, nemişcate, timp de peste 2 ore si jumătate, înainte de a se deplasa, cu mişcări neregulate, pe care existenţa vântului nu le-ar putea explica. În cazul acelor apariţii, s-a constatat în mod evident că nu era vorba de maşini zburătoare de provenienţă umană, dotate cu motor. În primul rând, toate acele sfere nu se asemănau cu aşa ceva şi apoi, este misterios faptul că sferele, ce se aflau la o altitudine de aproximativ 2000 de metri, nu scoteau niciun fel de zgomot…

Această imagine fotografică, surprinsă în plină zi, a fost in prealabil în mod intenţionat întunecată, pentru a pune cât mai bine în evidență sferele luminoase misterioase care au fost fotografiate.

O apariție misterioasă la Teheran, în anul 1976

În noaptea de 18 spre 19 septembrie a anului 1976, în jurul orei 1:30, un avion de vânătoare F4 al armatei aeriene iraniene a decolat în cadrul unei misiuni fulger din apropierea capitalei, Teheran. Acest avion de vânătoare avea misiunea să intercepteze imediat un obiect zburător neidentificat ce fusese văzut de către un mare număr de martori, în partea de nord al oraşului Teheran. Printre aceşti martori se afla şi Hossain Perouzi, care era responsabilul turnului de control al aeroportului. El a văzut atunci cu binoclul un obiect cilindric foarte luminos, mai degrabă alb, dar cu străluciri roşii şi verzi. Piloții respectivului avion de vânătoare nu au întârziat în a localiza cu exactitate ținta. Uluitoarea luminozitate a acelui obiect cilindric îl făcea vizibil de la mai multe zeci de kilometri. După mărturiile pilotului şi ale copilotului, o astfel de lumină nu putea proveni nici de la o stea, nici de la un avion. Întrebarea care se pune este: „Oare de la ce provenea, atunci, acea lumină?”. Este imposibil de răspuns. Ei nu distingeau niciun detaliu… Erau însă optimişti şi sperau să afle mai multe apropiindu-se cu toată viteza de țintă. Iată, însă, că la un moment dat a apărut un element surpriză.

Cam la 45 de km distanţă de obiectul respectiv, s-a manifestat, fulgerător, o misterioasă ecranare totală a comunicațiilor, care a făcut să nu mai funcționeze niciun mijloc care ar fi permis avionului de vânătoare să ia legătura cu baza. Pur şi simplu, sistemul de comunicare al avionului părea a fi în pană. Pilotul a decis, atunci, să se întoarcă la bază. Iar atunci când a făcut virajul de întoarcere, a apărut o nouă surpriză. De îndată ce s-a îndepărtat, toate instrumentele de comunicare ale avionului de vânătoare au reînceput să funcționeze.

La scurt timp după aceea, un al doilea avion F4 a decolat. El avea aceeași misiune, iar la comenzile celui de-al doilea avion se afla locotenentul Parviz Jafari. Copilotul care îl însoțea a observat obiectul pe radarul său. În mod evident, nu era vorba de o halucinație. Avionul F4 s-a îndreptat apoi către ţintă… dar cu toate acestea, i-a fost imposibil să o ajungă, aceasta menținând permanent o distantă de aproximativ 45 de km față de avion. Deodată, echipajul avionului a văzut un OZN ceva mai mic, care s-a desprins din obiectul „țigară” şi s-a îndreptat cu viteză către ei. Cei doi membrii ai echipajului şi-au pus întrebarea: ,,Este vorba de un atac?”.

Fără a mai sta pe gânduri, Jafari a intenționat să lanseze către obiectul respectiv o rachetă. Pentru aceasta, el a acţionat comenzile specifice, dar stupoare! Comenzile de declanşare a tirului rachetei respective nu mai funcționau. Imediat după aceea, instrumentele de comunicaţie ale avionului au încetat să mai funcționeze, întocmai precum în cazul primului avion. Singura sa şansă era să fugă! Avionul F4 a făcut imediat manevra de întoarcere, dar a fost de îndată ajuns din urmă de micul OZN, care l-a depăşit, i-a tăiat calea şi apoi s-a întors şi s-a îndreptat către OZN-ul care l-a lansat. Imediat după aceea, echipajul avionului respectiv a văzut un al doilea OZN, care a părăsit „vehiculul mamă” şi apoi a aterizat pe fundul unui lac secat, iluminând solul în zona de aterizare.

Fiind foarte uimiți, cei doi membri ai echipajului au fost nevoiți să mai aştepte câteva minute înainte să aterizeze la bază. A doua zi, examinarea atentă a locului de aterizare a celui de-al doilea OZN nu a scos la iveală nimic special, cu excepția locuitorilor speriați, ce au fost treziți în plină noapte de un zgomot foarte puternic şi de o lumină extraordinar de intensă. Nici până în ziua de azi, acest eveniment nu a primit nicio explicație.

O apariție misterioasă într-o anumită zonă din Marea Mânecii

Pe data de 23 aprilie 2007, comandantul Ray Bowyer, care se afla la bordul unui avion ce a decolat din localitatea Southampton, îndreptându-se către insula anglo-normandă Aurigni, a observat un obiect având o formă stranie deasupra Mării Mânecii, la aproximativ 20 de km distanţă de Insula Guernesei. Ceea ce era cu atât mai straniu, era faptul că acel obiect semăna cu un tub lung luminos. Mărimea sa? De-a dreptul înfricoşătoare, aproximativ 1 km lungime! Pe bună dreptate, pilotul s-a întrebat cum era posibil ca o asemenea imensitate ciudată să apară pe cer? Comandantul navei a avertizat imediat controlorii de trafic francezi, care i-au răspuns că nu văd nimic de acest gen pe radare. Să fi înnebunit oare comandantul Ray Bowyer? Cu siguranță că nu, deoarece mulți dintre pasagerii avionului au confirmat la rândul lor mărturia acestuia. Unul dintre ei a reuşit chiar să facă o fotografie a ,,tubului”, dar pe care nu se distinge niciun detaliu.

Un „tub” OZN luminos care măsura 1 km în lungime, aşa cum a apărut el în fotografia luată de un pasager.

Continuându-şi zborul, la aproximativ 50 de km de acel loc Bowyer a observat un al doilea OZN, identic cu primul. În acelaşi timp, un alt pilot al companiei Blueisland semnala, de asemenea, un OZN controlorilor de trafic aerian britanici. Descrierea pe care el a făcut-o este identică. Şi în acest caz, pasagerii avionului au confirmat, la rândul lor, această apariție. Câteva ore mai târziu, Bowyer, aflat încă sub stare de şoc, a depus mărturie în fața unui post de televiziune local despre extraordinara sa întâlnire din văzduh.

Dat fiind faptul că avea peste 20 de ani de experiență de zbor, el cunoştea foarte bine feluritele fenomene aeriene pentru a putea afirma cu tărie că nu a fost vorba nici de un fenomen meteorologic şi nici de un avion. Numărul mare de martori şi seriozitatea piloților nu au lăsat loc la niciun fel de îndoială. Toți au văzut ceva deasupra Mării Mânecii, în ziua de 23 aprilie 2007. Ce anume au văzut atunci cu toții? Aceasta continuă să rămână un mister de nepătruns.

6. Demonstrația pertinentă, făcută prin reducere la absurd

În logica matematică, „reducerea la absurd” este o tehnică de demonstrare a adevărului unei afirmații, care porneşte de la presupunerea „prin absurd” că afirmația ar fi falsă. Se ajunge apoi, printr-o serie de deducții logice care rezultă pe cale de consecință din negarea afirmației noastre, la o propoziție despre care se ştie cu certitudine că este falsă şi absurdă, ceea ce face cu neputință negarea primei afirmații.

Demonstrația prin reducere la absurd urmăreşte, deci, să dovedească, pornind oarecum invers, adevărul unei afirmații, reducând negarea sau contrariul ei la absurd.

În cazul nostru, dacă am considera că în întregul Univers fizic viaţa, şi chiar mai mult decât atât, o civilizaţie avansată există doar pe planeta Pământ, atunci această presupunere ar evidenția, totodată, inutilitatea deplină şi absurdă a tot ceea ce Dumnezeu a manifestat în întregul Univers fizic care, după cum ştim, cuprinde miliarde de galaxii. Dacă am considera, prin reducere la absurd, că singura planetă din tot Universul fizic pe care există viaţă şi, totodată, o civilizație avansată este planeta Pământ, întrebarea firească ce s-ar pune este: ,,De ce ar fi fost, atunci, necesar să facă Dumnezeu Tatăl o asemenea risipă, manifestând, totodată, miliarde de alte galaxii?“. Este pur şi simplu absurd, pueril şi complet lipsit de înțelepciune să continuăm să gândim în mod dogmatic, şi aceasta în condiţiile în care apar tot mai multe argumente împotriva acestei convingeri, că în tot acest imens Univers fizic – în care este evident, la ora actuală, că există miliarde de galaxii, dintre care cele mai multe se află, în plus, în afara puterii noastre de cuprindere – Dumnezeu a făcut să apară şi să existe o singură civilizaţie, şi anume aceea care se află pe planeta Pământ.

Este de la sine înțeles că acest argument are valoare numai pentru fiinţele umane înzestrate cu inteligență, intuiţie şi bun-simţ. În cazul celor proşti, acest argument pertinent nu înseamnă nimic. În cazul celor sceptici, de asemenea, acest argument nu are nicio valoare.

Dincolo de toate acestea, noi suntem siguri că în viitorul apropiat vor apare dovezi evidente, incontestabile, ce vor proba existenta vieții extraterestre și a civilizaţilor extraterestre avansate.


Citiți și:

Extratereştrii, intratereștrii şi OSN-urile din adâncurile mărilor şi oceanelor: o istorie fabuloasă din vechime şi până în prezent! (I)

Marina rusă a declasificat dosarele secrete în care au fost consemnate de-a lungul timpului mai multe întâlniri cu nave extraterestre

Mesaje transmise umanităţii de către extratereştrii benefici prin intermediul psihografiilor lui Solari Parravicini

 

yogaesoteric
4 iulie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More