Şase tratamente miraculoase împotriva cancerului, conform vindecătorului Valeriu Popa

 

Faimosul vindecător Valeriu Popa (1924 – 1997) le-a oferit celor care i-au cerut ajutorul tratamente naturiste inedite, care au făcut veritabile miracole pentru numeroşi oameni. De la el ne-au rămas totodată foarte multe sfaturi preţioase despre legătura dintre boală şi alimentaţie ori gândire.

Prezentăm în acest articol câteva reţete naturiste de care el le-a indicat pentru tratamentul cancerului.

Atenţie! Este necesar să consultaţi un medic specialist înainte de a începe vreun tratament, acest articol având doar rolul de a vă oferi unele informaţii generale.

Tratamentul 1

Se face un amestec din următoarele ingrediente:
– 200 g rădăcină de brusture (Arcticum lappa);
– 450 g iarbă de măcriş (Rumex acetosella) mărunţită;
– 30 g rădăcină de revent turcesc pisată (Rheum palmatum);
– 115 g scoarţă de ulm cu coaja netedă pisată (Ulmus fulva).

Se pun la fiert 7,7 l de apă distilată într-o oală de oţel inoxidabil. După ce apa a dat în clocot, se pune o cană din amestecul de plante şi se lasă compoziţia să fiarbă 10 minute, la foc mic, cu capac (restul de plante se depozitează într-un loc uscat, întunecat şi răcoros). Se lasă oala închisă timp de 12 ore, apoi se aprinde aragazul la foc mic şi se încălzeşte până aproape de fierbere. Nu se lasă mixtura să dea în clocot. Se stinge focul şi se filtrează lichidul de două ori, prin vată, într-o altă oală din oţel inoxidabil. Se toarnă lichidul fierbinte în sticle sterilizate, strângând bine capacele. Se lasă la răcit şi se strâng din nou capacele. Se păstrează la frigider.

Se iau 4 linguri de soluţie, dimineaţa pe stomacul gol. Se poate mânca după 5 minute. Seara la culcare, se iau încă 4 linguri după cel puţin 2 ore de la ultima masă. Dacă aveţi ulcer, e necesar ca soluţia să fie diluată cu o cantitate egală de apă distilată. Se face tratamentul câte 21 de zile/lună, pauză 7 zile şi se reia până la 6 luni. Preparatul nu are efect dacă se fac citostatice.

Tratament 2 (pentru cancer de piele cu leziuni extinse)

Se aplică pe piele, timp de o jumătate de oră, o compresă îmbibată cu o combinaţie de tinctură de arnică şi tinctură de mărul-lupului, în proporţii egale. După 2 ore de la înlăturarea compresei se unge zona afectată cu tinctură de propolis. Tratamentul se aplică cel puţin o dată pe zi.

Tratament 3

Se administrează timp de o lună, de 3 ori pe zi, înainte de masă, câte o lingură de ulei de măsline presat la rece cu 1/3 linguriţă suc de usturoi proaspăt.

Tratament 4 (pentru cancer ovarian, cancer la sân)

Se beau în fiecare zi 4 căni de ceai de năpraznic, lingură cu lingură. Ceaiul se prepară astfel: o mână de frunze şi flori de năpraznic uscate, nemăcinate, se pun în 250 ml apă rece la înmuiat, de seara până dimineaţa (se va folosi apă plată, nu apă de la robinet). Dimineaţa, se filtrează maceratul, iar planta rămasă se opăreşte cu 250 ml apă. După ce se lasă să se răcească la temperatura camerei, aceasta infuzie se filtrează. La sfârşit, se combină maceratul cu infuzia răcită. Se beau 4 căni/zi din acest ceai (pentru ceaiul pentru o zi se dublează cantităţile) pe stomacul gol, înghiţitură cu înghiţitură (se recomandă a se bea cu lingura, pe parcursul zilei).

Tratament 5

Într-un pahar, se amestecă cu linguriţa 35-40 ml ulei de floarea soarelui nerafinat (presat la rece) cu 35 ml vodcă, până se obţine o masă omogenă. Se bea imediat, până când nu se sedimentează. Acest medicament se ia de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 20 de minute înainte de masă, 10 zile consecutiv. Urmează o pauză de 5 zile. Tratamentul se face de 3-5 ori (câte 10 zile) cu pauze de 5 zile, până la dispariţia tumorilor. Cei grav bolnavi, cu forme severe de cancer, vor lua medicamentul de 3×10 zile cu pauze de 21 de zile. Nu se scot din alimentaţie albuminele, pentru că acţiunea produsului este mai slabă fără ele. În cursul tratamentului şi în pauze să nu se aplice chimioterapie, iradieri, rostopască.

Practica tratamentului cu ulei de floarea soarelui arată că într-o lună şi jumătate-două luni, tumorile primare de dimensiuni mici dispar. Cazurile mai grave necesită o durată mai mare de tratament, până la 6-8 luni. Dacă aţi început tratamentul, să nu îl abandonaţi după o zi-două; abia din a treia zi celulele canceroase încep să moară. Se pot accentua durerile în focarele bolnave. După câteva zile, totul se va reglementa. Este posibil să apară scaun diareic cu intensificarea stării de slăbiciune. Sunt reacţii normale, de purificare a organismului.

Tratament 6 (pentru leucemie)

Se consuma zilnic 75-100 ml suc din rădăcini de nalbă de pădure. De asemenea, se bea zilnic un litru de decoct din boabe de grâu, porumb, ovăz, secară şi mei.

Citiţi şi:

Jumătate dintre bolnavii de cancer sunt omorâţi apoi chiar de chimioterapie, nu de cancer!

Tratament anticancer: Remediul pe bază de Aloe Vera descoperit de un călugăr

Dr. Max Gerson – O metodă naturală eficientă pentru tratarea cancerului


 

yogaesoteric
3 iunie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More