Medic cardiolog: «Grâul modern este o otravă lentă!»

 

Potrivit cardiologului William Davis, grâul modern este o veritabilă otravă pe care ne-o administrăm zilnic.

Davis spune despre grâul pe care îl mâncăm acum că nu mai este același grâu de pe vremea bunicilor noastre. „Aceasta este o plantă înaltă de 18 inch, creată prin cercetări genetice în anii ’60 – ’70 ai secolului trecut”, a declarat el în emisiunea CBS This Morning.

„Această plantă conține multe substanţe despre care nimeni nu spune nimic. De exemplu, ea conține o nouă proteină numită gliadină. Nu este gluten.
Ceea ce spun acum se adresează nu doar celor care au intoleranță la glutenul de grâu și au boala celiacă. Aceasta ne priveşte pe toţi, deoarece toată lumea este supusă acţiunii proteinei gliadină, care este un opiaceu. Ea se leagă de receptorii de opiacee din creier și stimulează apetitul.”

La întrebarea dacă producția agricolă poate reveni la cerealele cultivate în urmă cu mulţi ani, dr. Davis a spus că aceasta este posibil, dar că nu este fezabil din punct de vedere economic, deoarece acel grâu produce mai puțin boabe.

Dr. Davis subliniază faptul că dacă acest produs, care acum nu mai are legătură cu cel original, nu ar mai fi folosit în alimentație, s-ar rezolva problema obezității, a diabetului, a artritei, oamenii nu ar mai avea picioare umflate, reflux acidic, sindrom al intestinului iritabil, depresie și multe altele.

Pentru a evita produsele care conțin grâu, cardiologul ne sfătuiește să mâncăm „mâncare adevărată” – avocado, măsline, ulei de măsline, legume.

Dr. Davis afirmă că toate alternativele de înlocuire a produselor din cereale măcinate cu produse din cereale integrale, care se presupune că sunt bune pentru sănătate, sunt ca şi cum ai înlocui țigaretele fără filtru cu țigarete cu filtru.

Ce ar fi dacă am ridica puțin ştacheta și am spune haideți să eliminăm toate cerealele moderne din alimentaţia noastră, ce s-ar petrece atunci?
Vom vedea cu siguranţă o îmbunătățire a sănătății.

Citiţi şi:

Eşti ceea ce mănânci

Este sau nu pâinea un aliment nesănătos?

 

yogaesoteric
3 iunie 2020

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More