Scrisoare deschisă către ambasada SUA

Poporul român, „partenerul strategic”, ca orice popor vasal mai puțin instruit și civilizat, nu înțelege anumite chestiuni de geo strategie și politică internațională și și-ar dori să fie (i)luminat de înalta înțelepciune și cunoaștere a marelui popor american…

De aceea doresc prin această scrisoare să vă adresez în mod respectuos câteva întrebări care să ne ajute să înțelegem mai bine fericirea de a fi îndrumați și ocrotiți sub aripa voastră protectoare:

 1. De ce invadarea Ucrainei de către Rusia e mai gravă decât invadarea Irakului de către SUA?
 2. De ce ruperea Kosovo de Serbia și independența Kosovo sunt legitime, iar ruperea Donbas de Ucraina și independența Donbas sunt ilegitime?
 3. De ce războiul vostru de 20 de ani pentru „detalibanizarea” Afganistanului a fost legitim, dar „denazificarea” Ucrainei e ilegitimă?
 4. De ce moartea a peste 1 milion de civili în războiul din Irak nu a fost o dramă, dar moartea a câteva sute de civili în Ucraina e sfârșitul lumii?
 5. De ce SUA nu a suportat niciun fel de sancțiuni pentru bombardarea Iugoslaviei și a Belgradului, dar Rusia suportă sancțiuni nemaivăzute pe pământ pentru bombardarea Ucrainei?
 6. De ce bombardarea unor spitale de către americani e mult mai puțin gravă decât bombardarea unor spitale de către ruși?
 7. De ce voi aveți voie să dețineți arme de distrugere în masă, dar alții nu au voie?
 8. De ce SUA și prietenii ucraineni au voie să dețină laboratoare și fabrici de arme biologice și chimice, dar Siria (de exemplu) nu are voie?
 9. De ce Israelul are voie să dețină bomba atomică, dar SUA susține că Iranul nu are voie?
 10. De ce copiii palestinieni care mor sub bombe nu sunt o dramă, dar copiii ucraineni sunt?
 11. De ce pentru ocuparea Crimeei impuneți sancțiuni, dar pentru ocuparea Cisiordaniei și a „teritoriilor ocupate” de Israel nu impuneți nicio sancțiune?
 12. De ce emigranții sirieni, copii și femei, erau răi și indezirabili, dar cei ucraineni sunt minunați?
 13. De ce oligarhii ruși sunt răi, iar oligarhii americani sunt buni?
 14. De ce e nevoie să fie distruse amărâtele de străzi de țară românești sub roțile tancurilor și blindatelor americane și nu folosiți autostrada Bechtel pentru care statul român a plătit miliarde de dolari?
 15. De ce e nevoie să plătească România anual miliarde de dolari Statelor Unite pentru niște arme „virtuale”, ca să ne apere împotriva extratereștrilor, dar nu găsește 0,5 miliarde pentru a salva viața a mii de copii bolnavi de cancer?
 16. De ce pentru crimele de război comise de americani în Vietnam, Coreea, Iugoslavia, Irak, Afganistan, Libia, Siria etc, nimeni nu a fost tras la răspundere, dar pentru crimele din Ucraina e neapărat necesar să găsiți vinovați din rândul rușilor?

Sunt convins că veți aprecia aceste întrebări ca pe o formă de manifestare a celor mai înalte idealuri de libertate de exprimare și cunoaștere a adevărului ce au animat mereu acțiunile SUA de promovare a drepturilor fundamentale ale omului în lume !

Poporul român așteaptă cu mare interes răspunsul domniilor voastre, pentru a avea motive de a vă iubi mereu mai mult și mai mult, așa cum e normal și cum am fost învățați de minunatele Fundații Soros să ne iubim stăpânii!

Autor Laurențiu Primo

Citiți și:
Global Research: SUA sunt principalul instigator al conflictului din Ucraina. Faptele istorice
De ce are SUA neapărat nevoie de un război cu Rusia?
3 motive pentru care (în diplomaţie) SUA nu poate fi un partener de încredere

 

yogaesoteric
4 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More