Secrete guvernamentale: prin schimbarea orelor, Uniunea Europeană participă la genocidul speciei umane

 

Prin refuzul de a se implica în oprirea obiceiului de schimbare a orei de două ori pe an, în pofida concluziilor oamenilor de știință potrivit cărora această procedură are consecințe grave la nivelul sănătății fizice și psihice a omului, Uniunea Europeană se face părtașă la crime împotriva umanității. De ce nu intervin europarlamentarii pentru a opri această practică dăunătoare asupra sănătății umane?Till Roenneberg

Profesorul dr. Till Roenneberg de la Universitatea Ludwig Maximillian din München, a declarat că, din cauza trecerii la ora de vară, costurile medicale ale Uniunii Europene trec de 131 miliarde de euro, pentru că nu s-au luat în calcul toate bolile ce se pot declanșa în urma bulversării metabolismului uman.

„Nici politicienii nu se înghesuie să schimbe această reglementare. Parlamentarii europeni consideră că nu este de competența lor să schimbe regula privind trecerea la ora de vară, ci ţine de legea fiecărui stat în parte. Pe de altă parte, statele susţin că Parlamentul European este cel care poate face ceva în privinţa acestei probleme, iar instituția europeană se apără din nou susținând că nu ea trebuie să oprească această practică, din moment ce nu ea a pornit-o”, a afirmat profesorul Roenneberg cu privire la acest subiect, potrivit Huffington Post.

Studii pertinente făcute de oameni de știință, ce s-au pronunțat împotriva menținerii orei de vară, au apărut în publicații de prestigiu, cum ar fi Current Biology, New England Journal of Medicine, revista Science etc.

Legătura dintre refuzul Uniunii Europene de a sista schimbarea orelor și profiturile industriei farmaceutice

Într-un studiu publicat în revista Science, cercetătorii de la Spitalul Barnes Jewish din St. Louis susțin că trecerea la ora de vară influențează grav sănătatea fizică și mentală a speciei umane. Această calamitate îndreptată dinspre UE asupra sănătății europenilor are loc pe fondul creșterii veniturilor industriei farmaceutice cu peste 131 miliarde de euro, bani ce provin din costul medicației necesare pentru a contracara parțial pagubele produse la nivelul sănătății omului, cauzate de trecerea la ora de vară. Este de la sine înțeles faptul că unii politicieni corupți din Uniunea Europeană încasează comisioane grase de la patronii industriei farmaceutice, în schimbul subminării sănătății propriilor cetățeni.

Cel puțin 125 de mii de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici

Potrivit opiniei unor oameni de știință responsabili, medicina care vindecă definitiv nu este rentabilă. Firmele din industria chimică sunt interesate să producă medicamente care să nu vindece boala, ci să cronicizeze durerile cu medicamente cronicizante, mult mai rentabile decât cele care vindecă pentru totdeauna. Boala trebuie să revină în momentul în care nu se mai iau medicamente, iar efectele adverse ale medicamentelor trebuie să declanșeze alte maladii, astfel încât oamenii să fie siliți să cumpere și să consume toată viața cât mai multe medicamente.

Despre elaborarea unor medicamente care să vindece definitiv bolile, fără efecte secundare dezastruoase asupra bolnavului, nu se vorbeşte decât rareori. Există posibilitatea, sunt de părere oameni de ştiinţă onești, să fie realizate în prezent asemenea medicamente. Numai că acest aspect nu intră în orizontul industriei farmaceutice. Una dintre mărturiile în acest sens este cea a laureatului Premiului Nobel pentru Medicină, Richard J. Roberts: Medicina care vindecă definitiv nu este rentabilă.

State europene care au renunțat să mai schimbe ora

Rusia, Ungaria și Turcia au renunțat să mai schimbe ora, cu scopul protejării sănătății populației. Restul țărilor din Uniunea Europeană țin hangul în continuare industriei farmaceutice, în dauna ravagiilor provocate la nivelul sănătății fizice și mentale a propriilor cetățeni. Potrivit unor statistici ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), fiecare al patrulea cetățean din UE suferă deja de maladii psihice, care se cer a fi tratate în clinici de specialitate.

Costurile estimative ale genocidului europenilor prin schimbarea orei de două ori pe an

Se cheltuiesc anual peste 131 miliarde de euro din banii publici pentru tratamente medicale ale maladiilor pe care le face populația în urma schimbării orei. Medicamentele prescrise declanșează la rândul lor alte boli, prin efectele secundare pe care le au. La aceasta se adaugă pierderile cauzate de absența populației la locurile de muncă, datorită îmbolnăvirilor pricinuite de bulversarea metabolismului uman în urma schimbării orei. Plus pierderi bănești din cauza staționarii timp de oră a trenurilor din țările Uniunii Europene etc. Total estimativ: sute de miliarde de euro risipiți din banii europeni, pentru protejarea afacerilor industriei farmaceutice. A se citi: pentru șpaga unor europarlamentari corupți, în dauna sănătății cetățenilor pe care ar trebui să-i reprezinte. De noi depinde dacă Uniunea Europeană va continua să participe la genocidul speciei umane prin schimbarea orei de două ori pe an, sau va sista acest obicei anacronic.


Citiți și:

Dezvăluiri șocante despre industria farmaceutică: în realitate, nu se știe cu certitudine dacă și cum funcționează un vaccin!

Avantajele produselor naturale în raport cu medicamentele de sinteză (I)

yogaesoteric
4 noiembrie 2018


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More