Seducţia în mariaj

Adesea, a face dragoste poate deveni o rutină, cu toate că cei doi încă se iubesc şi se atrag din punct de vedere sexual. Însă faptul că sexul şi-a pierdut din strălucire nu înseamnă că ei trebuie să ceară ajutor în afara relaţiei sau să caute un alt partener, pentru că de cele mai multe ori rezolvarea se află chiar în interiorul cuplului.

O cale de a depăşi această plictiseală sau obişnuinţă este aceea de a căuta să-l vezi pe celălalt “din nou” ca pentru întâia oară, uitând ceea ce amândoi ştiţi atât de bine. Majoritatea oamenilor cred despre seducţie că este indicată în contextul unor noi relaţii, dar aceasta este o păcăleală pentru că oricărui bărbat îi este la îndemână să-şi cucerească soţia sau iubita şi să genereze un nou şi incitant nivel al pasiunii în relaţia sa.

De ce s-a îndrăgostit ea atunci…?
Ce găseşte o femeie atrăgător la un bărbat? Depinde, bineînţeles, dar pentru un soţ iubitor este destul de uşor să-şi dea seama ce anume din structura lui o atrage mai mult pe soţia sa. Ar putea să fie modul în care el se exprimă, forţa pasiunii, optimismul debordant, nobleţea, farmecul, iubirea, înţelegerea, naturaleţea, dezinhibarea etc.

Chiar fii curios şi încurajeaz-o să-ţi spună ce anume îi “aprinde” dorinţa, iar dacă ea nu-ţi poate spune în cuvinte, încearcă să intuieşti ce găseşte ea atrăgător la tine. S-ar putea să te placă mai mult atunci când pur şi simplu tu îmbraci o anumită cămaşă sau când ai părul ceva mai lung sau barbă.
Ea poate să adore felul în care tu faci treabă în jurul casei sau în grădină, fără să porţi cămaşă. E ceva special pe care ele îl simt atunci când privesc un bărbat cu bustul descoperit sau atunci când acesta se ocupă cu vreo treabă fizică. Poate îi place să-ţi vadă muşchii încordaţi sau cămaşa desfăcută, forma umerilor sau pieptul puternic. Acestea ar putea să o tulbure cu adevărat atunci când tu eşti prea concentrat şi nici măcar nu ştii că ea te priveşte.

Fii prietenul ei intim
Femeile obişnuiesc să-şi comunice unele altora ce anume tip de bărbat le atrage, dar fac mai rar aceasta cu soţii lor. E posibil să nu fie tocmai reuşit modul de a imita acest prototip de bărbat, de a te “plasa” în locul lui, iar pe de altă parte, dacă ştii că ei îi place să te vadă doar în jeans, ud, după ce ai stropit florile, atunci trebuie să ştii că e mai bine să nu fugi repede la baie să te ştergi şi nici să te schimbi imediat. Poţi face în aşa fel ca soţia ta să se îmbujoreze de plăcere atunci când te simte lângă ea.

Nu neglija nimic, chiar dacă sunteţi numai voi doi!
Ţine minte că tot ceea ce este legat de tine deţine un rol major în aprecierea ei: privirea, mirosul, atingerea, gustul, surâsul. Felul în care te uiţi, vocea, mirosul tău natural, emoţiile tale, modul în care atingi, toate acestea contribuie la aprecierea iubitei tale. Este foarte important să sesizezi exact ceea ce-i place mai mult sau adoră ea la tine.

Poţi să fii sigur că ei i-ar face o deosebită plăcere să fie răsfăţată din când în când; să danseze cu tine, chiar dacă sunteţi singuri acasă, să savureze o masă îmbelşugată, să vizioneze un film erotic sau să privească un răsărit de soare împreună cu tine; să respire aerul curat de munte odată cu parfumul trupului tău, să faceţi mici nebunii erotice în împrejurări mai „neortodoxe“.
Cu toate aceste experienţe incitante şi pline de senzualitate se poate construi un subtil şi plăcut suport pe care în continuare să se desfăşoare unele dintre cele mai rafinate şi fascinante trăiri amoroase. Succes!

yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More