Sexualitatea sacră – perspectiva pleiadiană (I)


Sexualitatea: O punte către nivelurile mai înalte ale conștiinței

Atunci când ADN-ul nostru a fost divizat, astfel încât au rămas doar două catene, cu foarte puține informații și foarte puțină memorie, sexualitatea ne-a fost lăsată intactă în trup. Aceasta a fost lăsată ca o formă de reproducere, desigur, pentru ca speciile să rămână în contact cu esența lor și să fie aduse la viață noi ființe. Foarte adânc în interiorul mecanismului sexualității este o frecvență care poate fi atinsă, care a fost căutată și de neînțeles pentru mulți oameni. Se numește orgasm. Orgasmul a fost denaturat de la scopul său inițial.

Trupul tău a uitat orgasmul cosmic pe care este capabil să îl trăiască, pentru că societatea te-a învățat timp de mii și mii de ani că sexualitatea este ceva rău. Ați fost învățați de diverse religii că este un păcat, sau o lucrare a Satanei, pentru ca să puteți fi controlaţi și să vă abțineți de la căutarea libertății dumnezeieşti accesibile prin intermediul erosului pur. Erosul pur vă conectează cu o frecvență a extazului, care vă leagă înapoi la Sursa dumnezeiască și la informație, la adevărata libertate.

Sexualitate și memoria vindecării celulare

Sexualității i-a fost atribuită o conotaţie degradantă, nefastă pe această planetă și această percepție este stocată în memoria celulară (aici fac excepție unele căi spirituale orientale). Această impregnare nu este doar din această viață; este rodul a mii de ani de denaturare și abuz. Este necesar să eliminăm din conştiinţa noastră conotaţiile nefaste atribuite în mod greşit sexualității, precum și de a experimenta și de a examina modul în care utilizăm energia sexuală amoroasă și modul în care ne exprimăm erotismul la nivelul întregii noastre fiinţe multidimensionale. Organele sexuale prezente la nivelul trupului sunt mijloace de a produce plăcere, care atunci când este rafinată, creează frecvențe ce vindecă și stimulează organismul și, potențial, poate conduce fiinţa la contactul cu Sinele suprem.

Sexualitatea este atât de greșit înțeleasă pe această planetă, încât atunci când are loc un schimb de energii între două persoane, foarte rar există la acestea o intenție de a se conecta cu spiritualitatea. Erosul pur invocă o spiritualitate care este liberă și se priveşte pe sine ca pe un act creator. Cu toate acestea, foarte rar fuziunea amoroasă este folosită ca o punte de legătură pentru a vă conduce la niveluri mai înalte de conștiință.

Spiritualitatea orientală a abordat acest domeniu: există o ramură în yoga numită Tantra Yoga ce a fost dezvoltată de mii de ani, ce cuprinde tehnici și modalități specifice, care practicate o perioadă de timp pot duce fiinţa la iluminare și extaz dumnezeiesc, tocmai prin abordarea în cuplu a fuziunii amoroase sacre.

Monogamia este alegerea corectă?

Dacă ați găsit iubitul adecvat într-o relaţie monogamă, puteți fi capabili să atingeţi stări foarte înalte de de conştiinţă în timpul fuziunii amoroase. Monogamia tinde să funcţioneze pentru cei mai mulți dintre noi foarte bine, din cauza nivelului apropiat vibrațional. Cei mai mulţi oameni, când au mai mulți iubiţi, au tendința să fie mai puțin oneşti și să ascundă cine sunt de fapt: îşi împrăștie sămânţa un pic aici, un pic acolo, ceea ce nu este nimic altceva decât o risipă. Pentru mulţi este cel mai bine să fie cu o singură persoană cu care rezonează, are profunde afinităţi amoros-afective, dar aceasta poate să nu însemne că rămân cu aceeași persoană pentru totdeauna. Fii loial, fii deschis și împărtășește trăirile cu persoana pe care o iubești și mergi cât de departe poți împreună cu ea. Dacă se petrece să fie întreaga ta viață, este minunat. Dacă nu se petrece astfel, atunci când ajungeți să nu mai comunicați și să vă susţineţi unul pe altul și simțiți că relația nu va fi în măsură să facă un salt, încheiaţi relația și găsiţi o altă persoană care poate rezona vibrațional cu voi.

Atunci când sunteţi într-o relaţie intimă doar cu o singură persoană, vă dezvoltați încrederea. Cei mai mulți dintre voi aveți probleme cu încrederea în voi înșivă pentru că nu aveți un model. Puteți afla despre încredere într-o relație, deoarece o relație acționează ca o oglindă pentru voi, care vă arată ceea ce nu se poate vedea din propriul punct de vedere. Te arată pe tine dinafara ta, atunci când aveți o comunicare deschisă şi o intimitate profundă în timpul fuziunii amoroase, și poți cunoaște părți nebănuite ale propriei ființe; aceasta însă nu se petrece atunci când utilizați sexualitatea ca pe un mijloc de distragere a atenției pentru a te apropia de celălalt.

Mulți dintre voi au folosit sexualitatea ca pe o distragere a atenției și o modalitate de a evita intimitatea, mai degrabă decât de a o dezvolta. Începeți să experimentaţi stări înalte doar uitându-vă unul în ochii celuilalt, fuzionând deopotrivă sufleteşte, nu doar sexual. A face sex superficial, genital, intens, fierbinte poate să fie plăcut, dar este necesar să mergeţi mai profund, făcând să participe în fuziunea amoroasă întregul trup și stabilind o conexiune spirituală deplină. Există mult mai mult decât plăcerea sexuală brută și nimeni nu vă împiedică să atingeţi aceste stări extatice decât fricile aberante de a vă lăsa deoparte granițele și zidurile pe care voi înşivă vi le-aţi construit. Printr-o abordare plenar integratoare a erotismului pur, practic nu există limite, totul tinde către infinit, ajungând la contopirea cu Sursa totului.

Multe dintre temerile pe care le aveți se bazează pe ceea ce ați creat pentru voi și ceea ce ați făcut altora în viața voastră amoroasă. Istoricul vostru amoros afectează orice altă parte a sufletului vostru, iar toate problemele sufletului sunt difuzate la nivelul întregului trup. Tu nu vrei să priveşti în faţă acele aspecte, pentru că sunt prea dureroase, și te judeci pentru că ai convingerea că este ceva rău. Încetați să mai judecați și abordaţi o atitudine de observare neutră, detaşată faţă de ceea ce ați făcut – indiferent ce descoperiți, indiferent cât de atroce pare, sau cât de greu, nu contează cât de multă încălcare a legilor dumnezeieşti implică. Este necesar să înțelegeți că scopul vostru a fost acela de a aduna date și de a vă înțelege pe voi înşivă.

Sexualitatea este o energie cu o anumită frecvență de vibraţie

Sexualitatea este o energie cu o anumită frecvență de vibraţie. Ea reprezintă ceea ce nu a fost luat de la tine, chiar dacă istoricul, amintirile și identitatea au fost îndepărtate și împrăștiate. Totuşi acestea se regăsesc într-un anumit mod la nivelul energiei tale sexuale, existând totodată posibilitatea de a descoperi cine ai fost prin intermediul trezirii energiei amoroase. Desigur, niciodată nu ai fost învățat aceste aspecte.

Tărâmurile spirituale paralele sunt tărâmuri de existență a căror accesare prin intermediul trupului uman este blocată. Însă energia sexuală amoroasă reprezintă o oportunitate pentru ființele umane să-și recapete memoria, să se conecteze cu natura lor spirituală veritabilă, cu Sinele lor esenţă, sau de a găsi o cale spre tărâmurile spirituale. Dar această posibilitate a fost strangulată de dogmele închistate ale bisericilor, care au susţinut că sexualitatea este doar pentru procreere. Ai fost învățat că singurul motiv pentru care eşti înzestrat cu aparatul sexual este pentru a produce alți oameni mici. Manifestările erotice au fost denunţate ca fiind ceva foarte rău. Femeilor li s-a spus că interacţiunea sexuală este un act de supunere pentru ele, care le serveşte bărbaţilor, și că nu aveau niciun control asupra procesului de naștere. Femeile au crezut aceasta; prin urmare, până şi astăzi, în general credeţi că nu aveți niciun control asupra acelei părți a trupului. Este însă necesar să realizați că decizia de a avea un copil vă aparţine (mai ales atunci când energia erotică amoroasă este controlată şi bărbaţii nu au orgasm cu ejaculare – ceea ce poartă numele de continenţă erotică amoroasă). Nu este ceva complicat așa cum vi s-a spus. Decizia și intenția sunt cele care conduc la experiență. Puteți controla dacă vreți un copil sau nu. Dacă femeia ar fi avut această abilitate în ultimele câteva mii de ani, și dacă ar fi fost în stare să-și exploreze propriul erotism fără teama de a avea un copil, probabil, bărbații și femeile s-ar fi descoperit mult mai liberi decât li s-a spus că erau.

Descoperirea celei mai înalte frecvențe a erosului pur apare din experiența iubirii. Ea nu are nimic de-a face cu relațiile superficiale bazate pe sexualitate brută, instinctuală. Ea are de-a face cu două ființe umane care-și produc plăcere una alteia într-un mod care să deschidă frecvențele conștiinței. Ați acumulat mai multe idei despre ceea ce este corect și ceea ce este inadecvat în cadrul expresiei erotice amoroase. Iubirea este esența care urmează să fie creată în toate relațiile. Dacă iubești pe cineva și-l onorezi, nu contează care este densitatea universului în care trăiești (fizic, astral etc.). Ceea ce contează este energia iubirii și modul în care explorezi această iubire, care în mod ideal este înzestrată și cuplată cu integrarea principiului masculin, Yang, și omologului feminin, Yin, care alcătuiesc flacăra geamănă.

În mod ideal, erotismul este explorat în relaţii bazate pe iubire. Energia sexuală amoroasă este manifestată prin cea de-a doua chakra. Prin intermediul celei de a treia și a patra chakra-e vă conectați la structura emoțională și compasivă (sufletul), care se conectează la Sinele spiritual. Sinele spiritual este acea parte din voi care este multidimensională, care există în multe planuri simultan. Este sarcina şi menirea dumneavoastră să fiți conștienți de toate aceste realități chiar aici şi acum, având identitatea pe care o aveţi. Atunci când sunteți conștienți (adică trăiţi în momentul prezent), puteți modifica frecvența de vibraţie şi puteţi accede la planuri diferite, vă puteţi aminti cine sunteţi (existenţele trecute) și puteţi eleva frecvenţa de vibrație a acestui univers.

(va urma)

Citiţi şi:
Relaţiile şi sexualitatea în Telos
Puterea profund tămăduitoare a amorului cu continenţă sexuală ne regenerează şi ne vindecă, accesând propria inteligenţa naturală a fiinţei
Tantrismul – o altă abordare a sexualităţii

yogaesoteric
12 ianuarie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More