O analiză mult mai atentă, pertinentă asupra cărții „REVOLUȚIA EROTICĂ” ce a fost publicată de Loredana Pulpan (partea I)

Am realizat aceasta spre a remedia pentru cititorii atenți unele greșeli foarte grave care din păcate sunt prezente în paginile acestei cărți

de Irina Sublima

Citiți părțile precedente ale articolului: Partea A, Partea B, Partea C, Partea D, Partea E, Partea F, Partea G, Partea H

Consacrarea roadelor fuziunii amoroase către Dumnezeu

La pagina 173 figurează unele explicații incomplete, ambigue, vagi referitoare la modul de realizare a consacrării roadelor fuziunii amoroase către Dumnezeu, etapă care este de fapt esențială în cadrul fuziunilor amoroase tantrice:

Dacă nu sunt siguri de răspunsul primit, dacă nu percep că răspunsul e afirmativ, e indicat să repete consacrarea de trei ori, pentru a avea certitudinea unui răspuns afirmativ. Dacă nu simt absolut nimic, e indicat să nu continue și să nu facă dragoste în acea circumstanță, pentru că acesta este un semn că interacțiunea erotică dintre ei nu este susținută de Dumnezeu în acel moment”.

Este imperios necesar să corectăm aceste afirmații și să precizăm că, în ceea ce privește consacrarea, această etapă se va realiza lăuntric de cel puțin 3 ori la rând și este necesar ca de fiecare dată (respectiv de 3 ori la rând) ambii iubiți să primească un răspuns clar, afirmativ din partea lui Dumnezeu, sub forma acelui flux energetic inconfundabil, diafan, înălțător care pătrunde în ființa lor prin creștetul capului și coboară de-a lungul coloanei și le inundă aura. Numai în urma acestui răspuns care va fi primit de 3 ori la rând de către ambii iubiți aceștia vor putea să înceapă fuziunea amoroasă propriu-zisă. Consacrarea roadelor este în final și un răspuns enigmatic, inconfundabil ce vine în universul lăuntric al iubiților de la Dumnezeu.

Referitor la etapa ocultă de avalanșă, considerăm că este necesar să explicăm că respectiva etapă constă în distanțarea fizică, la o distanță de cel puțin câțiva kilometri, pentru minim 8 ore, după încheierea fuziunii amoroase, respectiv după ce se realizează postludiul; în tot acest timp conexiunea subtilă aurică paranormală dintre cei doi iubiți se menține și uneori chiar se amplifică. Avalanșa ocultă tantrică este binevenită atât pentru polarizare, cât și pentru aprofundarea stărilor euforice, sublime care deja au apărut în timpul fuziunii amoroase și care apoi se pot prelungi ore și uneori chiar zile în șir după încheierea întâlnirii amoroase bazate pe continență deplină.

Efectul de avalanșă se manifestă atunci când cei doi iubiți se află la distanță, dar percep cu acuratețe și intensitate o comuniune afectivă și o intimitate spirituală cu totul excepționale. Ei continuă să facă dragoste într-un mod intens, profund și inefabil la nivel de suflet, oricât de mare ar fi distanța dintre ei, relația lor de iubire extinzându-se în eternitate” (Pag 174).

Într-un alt citat se afirmă:

Un tratat alchimic recomandă: După ce Piscul de jad a intrat, el trebuie să aștepte activ venirea Esențelor Femeii, produse de orgasm” (pag. 201).

Pentru a elimina orice urmă de echivoc, este important să precizăm că acolo este vorba despre fluidele subtile, tainice ale plăcerii ce apar în cazul orgasmului fără descărcare și de uimitoarele fluide feminine ce se materializează în YONI sub formă de substanță, ce sunt niște secreții ale plăcerii cunoscute sub numele de „kallas-uri”.

În cadrul enumerării afrodiziacelor, sunt incluse unele exemple din diferite culturi, unul dintre acestea fiind „iepurele sălbatic”. Chiar dacă autoarea a considerat că este necesar să facă referință la acest exemplu pentru a sugera diversitatea culturală a temei, subliniem că pentru cei și cele care își propun să facă pași pe calea ezoterică Tantra și să experimenteze Erotismul Pur, o dietă echilibrată ovo-lacto-vegetariană este totdeauna clar și ferm recomandată. O astfel de dietă va permite menținerea unei stări de sănătate, bunăstare interioară, armonie și puritate și va contribui la elevarea lăuntrică.

Afrodiziacele asociate – acestea fac parte din moștenirea culturală a fiecărui popor. În această categorie intră, de exemplu, iepurele sălbatic, un animal foarte activ din punct de vedere sexual, ce este considerat a fi simbolul Afroditei(pag. 220).

Vulnerabilitatea cea stranie

Un alt aspect care se cere a fi urgent clarificat este cel referitor la reiterarea unei reacții nesănătoase de vulnerabilitate care este însă prezentată aiurea ca fiind apanajul intimității și al iubirii, atunci când sufletele celor doi iubiți se deschid:

Să ne amintim că dulceața, grația, vulnerabilitatea, senzualitatea, abandonul în iubire sunt asociate cu erotismul femeii. Virilitatea și feminitatea reprezintă doi poli de comportament radical opuși în manifestările lor” (pag. 239).

Puterea noastră constă chiar în feminitatea noastră: în capacitatea de a fi vulnerabile, dăruite, pline de compasiune, empatice, sensibile, iubitoare, preocupate de binele celor din jurul nostru” (pag. 265).

A fi un om vulnerabil nu este câtuși de puțin o virtute, ci semnifică, dimpotrivă, opusul unui anumit atribut dumnezeiesc. Termenul „vulnerabil” înseamnă a fi rănit, vătămat cu ușurință, sau poate desemna o excesivă fragilitate interioară, psihică. Așadar chiar dacă multe ființe se pot simți uneori vulnerabile în fața necunoscutului iubirii, reacția lor de teamă și vulnerabilitate arată însă o interferență pregnantă a egoului și nu poate fi considerată nicidecum o virtute feminină, ci este, mai degrabă, o vădită stare de slăbiciune.

Seducția

O urgentă rectificare importantă este referitoare la termenul „seducție”.

Când îmi imaginez o femeie legendară, care inspiră în mod benefic tot ceea ce o înconjoară, văd un zâmbet fermecător, o privire ageră și pătrunzătoare, o unduire de trup ce trezește toate simțurile, o apariție elegantă, sigură pe ea, seducătoare, voluptoasă” (pag. 243).

Pentru o femeie care se transformă profund spiritual, ce se trezește erotic, care devine tot mai conștientă de feminitatea sa puternică, armonioasă și apoi începe să vibreze la unison cu Eternul Feminin (MAHASHAKTI), există numeroase calități feminine minunate care se amplifică în ființa ei. Iubirea, blândețea, eroismul, bunătatea, senzualitatea, creativitatea, entuziasmul, puritatea, umorul sunt doar câteva dintre ele; o astfel de femeie ajunge să degaje un farmec ocult, paranormal, misterios care o face unică și fermecătoare.

A fi însă o femeie seducătoare este cu totul altceva.

Seducția este mai ales un insidios joc al egoului, este un raport vânător-vânat și nu implică o atitudine elevată, transfiguratoare care este de natură să presupună iubire, bunătate și abnegație față de ființa respectivă.

Prin însăși definiția termenului putem înțelege că „seducția” este de fapt o atitudine egotică, oarecum perversă, manipulatoare (cf. DEX):

1. Atragere abilă prin vorbe sau gesturi excesiv măgulitoare, prin promisiuni mincinoase, prin daruri manipulative etc.(ce o determină pe ființa sedusă să greșească). 2. Seducția presupune inducere în eroare prin abuzarea de buna-credință a cuiva. 3. Implică și o abuzare de buna-credință a cuiva prin promisiuni pe care ființa care le face, nu intenționează să le respecte ulterior, toate acestea fiind făcute doar în scopul de a obține acceptarea de a avea apoi raporturi sexuale.

Este evident, așadar, că atitudinea seducătoare nu este câtuși de puțin o atitudine tantrică, spirituală, care să determine bărbatul sau femeia să se manifeste cu o mare iubire și cu eros pur, într-un mod altruist, generos și dezinteresat față de ființa iubită.

Vulva

În ceea ce privește anatomia intimă a femeii, referindu-se la vulvă, autoarea afirmă în mod ambiguu:

Vulva este alcătuită din cele două labii mari care acoperă în unele cazuri aproape în întregime și protejează labiile mici, situate de o parte și de alta a intrării vaginale” (pag. 251).

O definiție mai exactă a vulvei ar fi:

„Vulva, reprezintă segmentul extern al aparatului genital feminin. Acesta este alcătuit din două perechi de pliuri tisulare cărnoase, care sunt cunoscute sub denumirea de „labiile mici sau nimfele și labiile mari”, tot acolo există clitorisul și deschiderea propriu-zisă a vaginului.”

Citiți continuarea articolului

Citiți și:
Mărturii – Pretexte pentru care unele femei acceptă să facă doar SEX, motive pline de bun-simț, înțelepte pentru care femeile fac doar DRAGOSTE
Clitorisul este organul sexual feminin care nu are doar un singur rol… unul dintre rolurile sale este să ofere femeilor o mare plăcere!

 

yogaesoteric
30 ianuarie 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More