Sfârşitul jocului 2 (I)

 

Introducere de David Wilcock

Adevărul explodează pe site-urile de informare alternativă de pe Internet. Milioane de persoane află pentru prima dată că există într-adevăr o „elită malefică” care conduce planeta, angajată în traficul de copii, printre alte crime atroce. Tentativele deşănţate ale cabalei de a distruge complet această informaţie sunt destul de surprinzătoare pentru milioane de oameni care abia acum descoperă amploarea problemei. Cu toate că această informaţie este extrem de deranjantă, este de asemenea adevărată.

Singurul mod în care putem vindeca civilizația de pe această planetă este să privim toate aceste realități teribile în faţă şi să tratăm cu ele, la modul individual şi colectiv.

Prima parte a Endgame (Joc Final) s-a răspândit mai repede decât orice am scris vreodată înainte, obţinând primele 100.000 de vizionări în mai puţin de 31 de ore de la publicare, ajungând la 180.000 în primele cinci zile şi primind 10.000 de Like-uri pe Facebook.
Poate nu este surprinzător că pagina mea (David Wilcock) a fost complet eliminată de pe Wikipedia după ce am publicat acest expozeu. „El a fost întotdeauna foarte angajat, dar acum nu mai există”.

Scopul nostru în prima parte a fost de a crea o sursă de informaţie unificată, pentru a arăta cât de repede întreaga nouă agendă a Cabalei / NOM / așa-ziși Iluminaţi este în cădere liberă. Chiar dacă aţi citit şi înţeles datele din prima parte, aţi identificat doar un mic aspect (şi foarte negativ) al imaginii de ansamblu. Întreaga poveste este mult mai profundă decât îşi poate imagina majoritatea oamenilor – şi se citeşte ca o serie epică de nuvele science-fiction cu mari surprize în fiecare nou volum.

DEZVĂLUIREA COSMICĂ nu este „ŞTIRE FALSĂ” (Fake News)

Dacă urmăriţi săptămânal episoadele Dezvăluirii Cosmice de la Gaia.com sau aţi urmărit actualizări anterioare ale informaţiilor lui Corey Goode, atunci sunteţi deja familiarizaţi cu această nouă realitate. Experienţele lui Corey sunt atât de bizare încât cei mai mulţi oameni care se identifică ca fiind sceptici nu ar putea urmări nici măcar 10% din ceea ce spunem. Cu toate acestea, informaţiile lui Corey s-au verificat cu multe, multe alte surse de nivel înalt ce au „transpirat” către mine, timp de 20 de ani. Adevărul este extrem de surprinzător şi complex.

Aceste informaţii, de asemenea, se potrivesc foarte bine cu materialul din Legea lui Unu, pe care l-am validat ştiinţific în trei cărţi diferite, cu peste 2200 de referinţe.

Cabala a făcut acum un pas uluitor de insolent punând pe lista neagră 200 de site-uri populare, inclusiv Gaia, portalul nostru principal, din cauza episoadelor Dezvăluirii. Ei folosesc anumite filtre pe Google, Facebook, Apple, Snapchat şi alte aplicații pentru a vă împiedica să găsiți aceste site-uri, chiar dacă prietenii voştri doreau ca voi să le vedeţi. YouTube a început să elimine cu agresivitate orice persoană care postează clipuri video despre acest scandal, inclusiv cele trei menţionate în partea I: David Seaman, „Reality Calls” („Apelurile Realităţii”) şi filmul lui Alex Jones. Acestea sunt măsuri demne de o dictatură fascistă din lumea a treia, ceva ce cu greu te-ai aştepta să găseşti într-o democraţie.

De ce blochează site-ul GAIA?

De ce Gaia a ajuns pe „lista scurtă” de 200 de site-uri interzise de Cabala, dacă Dezvăluirea Cosmică este doar o „mare glumă”? Cum de am ajuns noi să ameninţăm atât de mult elita mass-media astfel încât ei să nu vrea, la propriu, ca voi să aveţi vreo şansă să ne găsiţi, chiar dacă prietenii voştri vă trimit link-ul prin Facebook sau Gmail?

Din interiorul lumii în care noi lucrăm, răspunsul este foarte simplu. Dezvăluirile despre traficul de copii şi ritualurile satanice la cele mai înalte niveluri politice sunt doar începutul. Întregul subiect referitor la OZN-uri, civilizaţii antice, tehnologie avansată şi extratereştrii a fost controlat cu stricteţe de această Cabală malefică.

O mare parte din informaţiile secrete este pozitivă şi înălţătoare, inclusiv ideea unei evoluţii umane masive şi iminente la care mulţi se referă ca Ascensiune. Cabala este proverbialul dragon care păzeşte imensul morman de aur şi comori, şi pe fecioara magnifică ţinută prizonieră. Dacă acest grup nu ar fi restricţionat accesul nostru la informaţie, am fi trăit într-o lume interesantă mult mai vastă chiar acum, cu o tehnologie mult mai măreaţă.

Spune Corey adevărul?

Lucrând în preajma lui Corey în medie cam o dată la şase săptămâni în ultimii doi ani, am văzut dovezi ample că el spune adevărul, aşa cum el l-a văzut şi experimentat.

Noi am suportat ameninţări cu moartea, trădări, dificultăţi financiare şi un abuz toxic uluitor. Această călătorie nu a fost deloc distractivă sau uşoară pentru el sau pentru mine. Este un război spiritual, nu numai unul fizic. Cabala se amestecă în toate cu forţe foarte reale, care sunt extrem de negative şi care îi pot influenţa pe cei din jurul nostru.

Este foarte uşor să faci greşeli şi astfel să devii vulnerabil la atacuri care să vină din partea acestor forţe. În cazul meu aceste atacuri au venit în principal prin interferenţa cu alţii. Aceasta a fost extrem de dificil şi obositor, dar totul poate fi văzut dintr-un punct de vedere obișnuit ca fiind probleme destul de lumeşti.
În cazul lui Corey, el a avut experienţe fizice oribile pe care majoritatea le-ar considera paranormale, incluzând răpirea de către diverse grupuri umane sau ET.
Singurul mod prin care ne putem proteja pe noi înşine este să urmărim să avem o atitudine cât de benefică şi iubitoare este posibil. Nimic altceva nu este suficient, este o disciplină aplicată clipă de clipă.

Cinci categorii de grupuri diferite, toate cerând asistenţă

Avem, de asemenea, cinci mari categorii diferite de grupuri care acum ne oferă informaţii şi care solicită ajutorul nostru. Vom afla mai multe despre fiecare dintre ele pe parcursul acestui material. Fiecare dintre aceste grupuri luptă cât de tare poate să transforme planeta noastră, şi a suferit pierderi oribile de-a lungul drumului:

1. Alianţa Pământului: Acesta este grupul în numele căruia a vorbit dr. Pieczenik în prima parte a Endgame. Se compune din luptători curajoşi ai tuturor celor 15 agenţii de informaţii din SUA şi multe facţiuni internaţionale.
2. MIC SSP (Complexul Militar Industrial Programul Spaţial Secret): Aceasta este format dintr-o serie de fracţiuni care au crezut că erau „singurii jucători din oraş”, până de curând. Ei sunt pe cale să fie dezvăluiţi publicului.
3. Alianţa SSP (Alianţa Programelor Spaţiale Secrete): Acesta este un grup desprins din interiorul SSP care este mult mai avansat decât versiunea MIC SSP, care este controlat de Cabală, dar Alianţa SSP cu siguranţă nu este.
4. Alianţa Pământului Interior: Există câteva civilizaţii extraterestre umane diferite care trăiesc în caverne uriaşe sub suprafaţa Pământului. Fiecare grup rasial pe care-l vedem pe Pământ apare în aceste grupuri.
5. Alianţa Fiinţei Sferă: Acesta este un grup de extratereştri super-avansaţi care sunt numiţi „Gardienii”, care administrează aspectele spirituale şi fizice ale unor întregi sisteme solare.

Nu este uşor să primim în mod constant cereri de la toate aceste cinci grupuri diferite, cu mesajul care mereu este acela ca fiecare nouă parte de informaţie să fie dezvăluită extrem de urgent. Continuăm să ne lovim de obstacole şi provocări în timp ce urmărim să „navigăm” şi să îndeplinim aceste aşteptări.

În ciuda scăderilor periodice a nivelului nostru de productivitate, Dezvăluirea Cosmică a continuat să apară cu un nou episod în fiecare săptămână, fără întrerupere.

Acum ne aflăm sub atacul direct al Cabalei, ei încercând să ne anihileze complet, blocându-ne total pe internet. Gaia are câteva emisiuni săptămânale, cu multe altele în pregătire, şi de asemenea peste 7000 de înregistrări unice, cu informaţii inspiratoare şi pline de adevăr.

Cu AirPlay, o cutie ieftină Roku, Google Play, un PlayStation sau un Xbox, puteţi să vă uitaţi la Gaia pe ecranul mare al televizorului în format clar, HD, rareori apărând întârzieri de imagine.

Planul Final de Salvare a Cabalei

Ceea ce auzim acum de la mai mulţi informatori este ideea conform căreia Cabala este pe punctul unei înfrângeri totale pentru prima dată în toată istoria noastră globală. Alianţa a devenit din ce în ce mai puternică pe măsură ce din ce în ce mai mulţi oameni se alătură ei. Cabala ştie că nu mai are timp şi deja a finalizat în mare negocierile cu privire la modul în care membrii ei se vor preda. În acelaşi timp, Alianţa Pământului deține secrete incriminatoare despre Cabală, care nu vor să fie făcute publice. Prin urmare, totul s-a transformat mai mult într-un armistiţiu, din care noi vom primi doar parţial, şi nu total, adevărul.

Aceasta este ceea ce noi am numit Dezvăluire Parţială. Suntem împotriva acestui fapt şi vom continua să luptăm pentru Dezvăluirea Totală, ceea ce va fi mult mai bine pentru toată lumea. Sute de mii sau chiar milioane de oameni sunt conştienţi de ceea ce noi am dezvăluit, şi nimeni nu a fost înfricoşat de nicio parte a realității. Scuza că „voi nu puteţi suporta adevărul” este un nonsens.
Alianţa SSP, Alianţa Pământului Interior şi Alianţa Fiinţei Sferă insistă, de asemenea, asupra unei Dezvăluiri Totale, pe care ei o numesc „Realitate Temporală Optimă” pentru viitorul nostru.

Cum va arăta Dezvăluirea Parţială?

Planul Dezvăluirii Parţiale include admiterea unor fapte rele, o expunere şi pedepsire a persoanelor de la nivelurile de mijloc şi o resetare financiară globală benefică.

Aspectul cosmic al planului pare să implice trei revelaţii-cheie, probabil în diferite etape:
1. O dezvăluire publică, formală a MIC SSP (Programul Spaţial Secret al Complexului Militar-Industrial). Ei au două platforme orbitale ascunse, de mari dimensiuni, nave triunghiulare negre, şi capacitatea de a călători prin întregul nostru sistem solar.
2. Dezvăluirea unor ruine antice de înaltă tehnologie din Antarctica, care au fost excavate recent. Asta va dovedi că Atlantida a fost foarte reală şi mult mai avansată decât am crezut.
3. Revelarea existenței unor ruine extrem de vechi, de peste 1,8 miliarde de ani, în interiorul Pământului şi în întregul nostru sistem solar, realizate adesea dintr-un aliaj de aluminiu transparent şi cristalin.
Deşi acestea sună destul de extraordinar şi ar fi un uriaş salt înainte, este totuşi doar o Dezvăluire Parţială, care lasă goluri mari în înţelegerea noastră.

Un alt plan potenţial care se află în categoria „opţional”, implică posibila dezvăluire a unei singure rase de extratereştri cunoscuţi sub numele de „Albii Înalţi”. Acesta este grupul cu care Charles Hall şi alţii s-au întâlnit. Cabala ar putea încerca să ne prezinte acestui grup, explicând că au fost prin zonă pentru un timp cu adevărat lung şi sperând că ei ne pot convinge să urmăm o nouă religie, oferită de aceste fiinţe.

Aceasta nu ar fi absolut deloc în cel mai bun interes al umanităţii.

Prăbuşirea foarte rapidă a cercurilor de traficare a fiinţelor umane ale elitei de la nivel înalt atrage o expunere urgentă a acestor probleme. Cabala a rămas fără timp şi ei ştiu asta. De mulţi ani, au plănuit să se folosească de o dezvăluire parţială pentru a distrage atenţia şi a inspira publicul, în cazul în care întreaga dimensiune a crimelor lor ar fi posibil să iasă la lumină.

Detaliile au fost toate expuse

Majoritatea informaţiilor istorice şi cercetarea ştiinţifică care susţine aceste date, şi de asemenea întreaga versiune a Dezvăluirii, au fost descrise în noua mea carte Misterele Înălţării, într-un efort de a ajuta grupurile Alianţei.
Scenariul dezvăluirii parţiale s-ar putea să nu includă activităţi ale fiinţelor extraterestre care operează în jurul nostru la ora actuală. Linia „de partid” a MIC SSP va fi aceea că, în afară de vizitatorii antici sau poate vreun cenuşiu ocazional sau „Alb Înalt”, noi suntem singuri.

Primele două episoade ale recentului serial de televiziune „X-Files” („Dosarele X”) sezonul 10 (difuzat în SUA), au fost un adevărat plan pentru „dezvăluirea parţială” a MIC SSP şi a întregului său sistem de idei.

MIC SSP nu are tehnologia necesară pentru a călători în afara sistemului nostru solar, deci noi am fi în continuare ţinuţi într-o cutie, doar că într-una puţin mai mare.
SSP are mult mai multă tehnologie, care ar putea vindeca planeta noastră. Cabala ar putea continua să-și urmărească în secret agenda de depopulare pe măsură ce dezvăluirea parţială s-ar realiza, pe parcursul a 50-100 de ani.
Cabala speră să fie etichetată ca fiind „tipii cei buni” pe măsură ce scenariul dezvăluirii parţiale se va desfăşura. Este ultima şi singura lor şansă să-şi salveze agenda.

Fără alte adăugiri, îi voi da cuvântul lui Corey, care va continua povestea noastră de aici, după această introducere a mea. Merită să investiţi acest timp pentru a afla mai multe despre ceea ce se petrece.


Citiţi partea a doua a articolului


Citiți și:

Epopeea înfrângerii definitive a așa-zișilor «iluminați» este confirmată și chiar continuă!

Două fotografii inedite legate de dezvăluirea existenţei fiinţelor extraterestre benefice
 

yogaesoteric
20 ianuarie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More