Și dacă Rusia va răspunde provocărilor NATO?

 

Rușii spun că America ar putea pune capăt războiului din Siria într-o zi. E adevărat. Ei ar putea. Dar „America” nu face asta. În prezent se știe că Al Qaida a fost creată de către CIA, la fel cum în Siria au fost create ISIS, Al Nusra și toate organizațiile de opoziție (așa-zis moderată) împotriva regimului Bashar al Assad (un regim ales de fostul… popor sirian) și finanțate și înarmate de către statele din zonă: Israel, Arabia Saudită, Qatar. Tensiunile care se construiesc nu sunt disipate. Ele sunt continuu amplificate. De ce? Acțiunile aparent imbecile, la fel ca și discursurile politicienilor din SUA, Marea Britanie și Franța trebuie să aibă o explicație, undeva. Puteți vedea o explicație care are sens? Narațiunea livrată lumii de către mass-media nu poate fi una reală.

La trei zile după atacul cu rachete (care ar fi fost eficient doar 30%, restul fiind minciună), mass-media occidentală anunța că specialiști și controlori ONU au ajuns în Siria pentru a verifica informațiile despre atacul cu arme chimice (sic..!). Este ca și cum cineva denunță că mi-am omorât vecinul, poliția vine, mă împușcă și apoi se anunță că s-a început ancheta. Pe de altă parte, Trump anunța că-și va retrage trupele din Siria, dar le mai dă câteva lovituri să fie sigur de distrugerea totală a acestei țări, iar Bashar poate continua să-și conducă țara de pe grămezi de moloz.

Și dacă omenirea privește la un teatru ce are un anumit scenariu? V-ați pus vreodată această întrebare? Toate țările din teatrul observabil sunt conduse din același loc, America, Marea Britanie, Franța, inclusiv Rusia. Situația prin care Rusia a căpătat din nou putere militară nu este un accident. Gândiți-vă la epoca Războiului Rece (1947-1990), pentru ca să existe amenințarea comunismului (comunism tot de elită creat) în Occident și pericolul imperialismului capitalist în est, trebuia să existe două forțe cam de aceeași mărime, care se tot amenințau, oficial, cu iminența unui război nuclear. Oamenii stăteau permanent în frică și teroare, încărcați cu un sentiment profund de ură Est vs. Vest. Acum s-a demonstrat că totul a fost o mare înțelegere a elitelor Statului Adânc (cel din spatele tuturor, din vârful piramidei), pentru a menține omenirea într-o stare de frică cu scopul de a construi Noua Ordine Mondială, sub ochii noștri.

Elita aproape întotdeauna repetă scenariile de succes (pentru ei), trebuie doar să ai ochii și mintea deschise pentru a vedea evidențele. În cazul nostru, otrăvirea lui Skripal a fost începutul jocului în mass-media occidentală: ,,Toți contra Rusiei”. Din ultima actualizare a lui Ben Fulford, reiese faptul că Skripal a fost otrăvit de către serviciile secrete britanice MI5, MI6, iar operațiunea steag-fals ,,atac chimic în Siria” este tot mâna acestor servicii, cu complicitatea Căștilor Albe care activează chipurile umanitar în Siria.

Dar cine sunt aceste Căști Albe? Iată o sinteză din presă alcătuită de Gordon Duff, senior editor al site-ului veteranstoday.com:
„«Ele sunt alcătuite din foști brutari, constructori, șoferi de taxi, studenți, profesori, aproape orice altceva decât lucrători de salvare», în conformitate cu expresia mult repetată folosită de ex-formatorul lor militar britanic USAR (Urban Search & Rescue), James Le Mesurier, care se specializează în război externalizat – un fel de operațiuni de securitate privată, exemplificate de cei de la Blackwater (acum cunoscuți sub numele de Academi) și DynCorp, precum și de alți furnizori de mercenari cunoscuți la nivel mondial și de experți în asasinate ai CIA. Acțiunile de operare prin Blackwater au dat CIA puterea de a face răpiri sau asasinate, fără ca nimeni din guvern să fie responsabil.” – The Atlantic, 2012

„Fondatorul Căștilor Albe, Le Mesurier, care a absolvit Academia Militară Regală Britanică la Sandhurst, se spune că este un «fost» ofițer militar de informații implicat într-o serie de alte teatre de război ale NATO, inclusiv Bosnia, Kosovo și Irak , precum și în Liban și Palestina. De asemenea, el se mândrește cu o serie de posturi de înalt nivel la ONU, la UE, la Oficiul pentru Afaceri Externe al Marii Britanii și la Comunitatea Națiunilor (Commonwealth). Să nu mai vorbim de conexiunile sale din trecut cu infamul Blackwater (Academi).”

„Ei pretind că nu sunt «legați de vreun grup politic din Siria sau de oriunde altundeva», dar sunt intricați cu Frontul Al Nusra, ISIS și afiliați cu majoritatea brigăzilor teroriste aliate din SUA care infestează Siria. De fapt, în timpul recentei mele călătorii în Siria, am fost din nou lovit de răspunsul majorității sirienilor când i-am întrebat dacă știau cine sunt Căștile Albe. Majoritatea nu au auzit niciodată de ei, alții care au urmărit presa occidentală au afirmat că sunt «un construct NATO folosit pentru a infiltra Siria, ca actor major în rețeaua de sprijin terorist».

Una dintre problemele majore a ceea ce s-ar putea numi Războiul Civil sirian, dar ar putea fi cel mai bine descrisă ca o invazie a auxiliarilor NATO, este utilizarea ONG-urilor sau a Organizațiilor Neguvernamentale pentru a răspândi mișcările jihadiste în întreaga lume, a face trafic de arme și a produce știri false. Căștile Albe au fost foarte mult parte din toate aceste activități, iar adevărul este că ele sunt cu greu «non-guvernamentale».”

„Aceasta este o organizație presupusă neguvernamentală, care până acum a primit finanțare din partea a cel puțin trei guverne principale ale NATO: 23 de milioane de dolari din partea guvernului SUA și 29 de milioane de dolari din Marea Britanie, iar 4,5 milioane de dolari (4 milioane de euro) de la guvernul olandez. În plus, aceasta primește asistență materială și formare finanțată și condusă de o serie de alte națiuni ale UE.”

Ori, culmea, tocmai aceste state strigă cel mai tare și insistă pe lovirea Siriei cu rachete, în timp ce mass-media controlată în totalitate de către această elită satanică spală zilnic creierul occidentalilor, făcând o criză așa-zis morală, sub pretextul unor sentimente profund umane resimțite față de poporul Sirian ce suferă sub dictatorul Assad… Câtă perversitate! Așa au distrus Iugoslavia, Irakul, Libia și multe alte state care au fost suverane și independente.

Există o singură explicație pentru tot ceea ce este spus și făcut. Și această explicație este că lumea este încă condusă și controlată de o cabală satanică – Illuminati – așa cum a fost înainte de Revoluția Franceză. Fiecare război este produs în mod deliberat, după ce a fost pregătit cu grijă timp de zeci de ani.

Vestul a fost slăbit din punct de vedere militar până la punctul în care rachetele sale nu mai sunt eficiente. Avioanele israeliene, punctul culminant al tehnologiei militare occidentale, pot fi doborâte de Siria. Flotele pot fi scufundate de rachete anti-navă rusești împotriva cărora nu au apărare (Rusia a pus la punct o rachetă hipersonică ce zboară cu 18.000 km/h în stratosferă și care poate scufunda orice navă NATO, fără a putea fi doborâtă, sau drone subacvatice cu mare viteză), iar sateliții pe care-i deține armata americană pot fi loviți. Pe scurt, nu ar lua mult pentru ca NATO și SUA să fie înfrânte într-un adevărat război.
Navele americane, cum ar fi distrugătorul Donald Cook, pot fi dezactivate prin blocarea electronică operată de o singură aeronavă (detalii aici).

Rusia a reușit să mențină și să consolideze Crimeea împotriva agresiunii ucrainene și a agresiunii navale americane, cu puțină dificultate.

Acesta este un plan de război. Există o parte arogantă, dar fără substanță – SUA. Au un adversar tăcut, care face un spectacol mic, dar care deține toate cărțile reale și care așteaptă pentru moment să dea o lovitură de knock-out. Putin așteaptă pe tabla de șah și va lovi necruțător, dacă Occidentul nu se oprește. Este ca un scenariu.

SUA este cel mai dator stat de pe glob cu o datorie publică de aproximativ 20.000 de miliarde de dolari, cel mai mult către China, și cu puține rezerve de aur. Cheltuielile guvernamentale au scăpat de sub control, în timp ce oamenii obișnuiți se confruntă cu niveluri tot mai mari de austeritate și sărăcie.

Oamenii sunt în mod progresiv dezavantajați prin programare socială, iar societatea este spartă în ghetouri. Familiile sunt oprimate, iar indivizii sunt atacați prin reglementări și intervenții medicale obligatorii (precum vaccinarea obligatorie pentru a debilita viitoarele generații) și menținuți în ignoranță cu privire la mijloacele prin care să se protejeze de diabet, cancere și de declinul stării mentale încă din copilărie.

Microundele de tip 5G, chemtrails și deșeurile nucleare amenință degradarea mediului înconjurător, la care se adaugă și poluarea aerului, a apei cu produse chimice și metale toxice și a solului, plus degradarea acestuia prin epuizarea nutrienților în urma practicării agriculturii de tip monocultură pe suprafețe mari. Agricultura și producția de alimente se află pe marginea viabilității economice, vremea devine din ce în ce mai haotică (datorită folosirii tehnologiei HAARP). Organismele modificate genetic distrug solul și ne afectează sănătatea.

În ce lume trăim, oameni buni? Pare că într-o lume nebună de-a binelea!

Din punct de vedere moral, fizic, spiritual, ecologic, militar și politic, Occidentul este slăbit până la punctul în care nu mai este suficient de puternic pentru a face față unui război total și a se apăra. Rusia, pe de altă parte, nu a fost niciodată mai puternică din punct de vedere militar. Rușii au supraviețuit unor lipsuri teribile sub Elțîn, oligarhilor și opresiunii corporațiilor occidentale. Armata este controlată brutal, soldații obișnuiți nu au drepturi și nu au bani. Însă secțiile de elită sunt instruite și înarmate la un nivel foarte înalt, cu avioane, nave și rachete care funcționează eficient și rapid. Ei sunt conștienți de cât de slab a devenit Occidentul și știu că se pot descurca cu orice ar putea arunca acesta asupra lor. Cât timp va mai dura până când Rusia va da o lovitură devastatoare de răspuns, care pare a fi singura opțiune pentru a opri Occidentul de la umilirea continuă la care o supune? Să sperăm că președintele Putin are discernământ și nu acționează ca marionetele occidentale din șantaj, obediență, frică față de adevărații conducători ai planetei.

Dacă și când Rusia va reveni, oriunde se va petrece, va fi șocantă și eficientă. Așa cum se știe, evenimentele viitoare sunt pre-aranjate și pre-planificate și sunt concepute pentru a aduce un război. Războiul nu se va termina repede, dar toate părțile vor fi aduse până la limita de dispariție – ruși, americani, europeni și toți ceilalți.

Primul Război Mondial a fost planificat pentru prima dată în jurul anului 1840. S-a constatat că guvernul mondial ar avea nevoie de trei războaie mondiale pentru a aduce lumea sub un control unic – aceasta este agenda satanică care a rulat în secret de aproape 250 de ani. Din toate acestea cine a câștigat? Complexul Militar Industrial, care a vândut tuturor beligeranților arme și muniții și corporațiile financiare care au împrumutat bani țărilor pentru a cumpăra arme, iar sus în vârf, sioniștii khazari. Iar acești bani, cât și mulți alții negri din droguri, trafic de ființe vii, pedofilie etc. au fost folosiți pentru construcția și amenajarea de baze adânci subterane și finanțarea Programului Spațial Secret, pentru ocuparea Sistemului Solar.

Cu alte cuvinte, din punctul de vedere al elitei satanice care conduce lumea din umbră nu contează distrugerea planetei, ei și-au pregătit locații sigure din timp, au tehnologia necesară să supraviețuiască chiar și în afara planetei, iar 200 de milioane de oameni pentru a-i sluji sunt de ajuns pentru ei.

Sperăm că nu va izbucni un război mondial, că totuși cineva dintre cei care iau decizii, inclusiv militare, va avea în vedere că în prezent un război total ar duce la extincția civilizației noastre, iar Frații Noștri Galactici ne vor ajuta și nu vor lăsa să se petreacă astfel…


Citiți și:

Rusia folosește deja tehnologie extraterestră și a utilizat-o în războiul din Siria?

Oligarhii khazari din spatele lui Trump vor neapărat declanșarea celui de-al treilea război mondial
 

yogaesoteric
9 mai 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More