„Singurele trei situații în care se va mai putea face politică suverană și independentă în România rămân: desființarea UE, Roexit, falimentul FMI”

Împrumutul de la Comisia Europeană, de 15 miliarde de euro, este pe 30 de ani. Vorbim de 2051 – eu voi fi fost oale și ulcele, dar copiii și nepoții noștri vor plăti taxe și impozite pentru a rostogoli pe alți 30 de ani acest împrumut – care se adaugă celorlalte 30 de miliarde de euro luate cu împrumut de Cîțu, în aceeași pandemie, pentru nu se știe ce.

Monitorizarea îndeplinirii condițiilor impuse României pentru acest împrumut (a cărei destinație nu o știe nimeni) va fi în sarcina FMI.

Deci, „teoria” conspirației, conform căreia pandemia a fost șansa nesperată ca țări ca România să fie colonizate de puterile financiare, devine fapt al lui Werner & Cîțu & Orban & Barna, devine adevăr al conspirației.

Toți cei care au aplaudat arderile simbolice pe rug ale celor care arătau că împăratul nu are haine noi, ci este gol pușcă și prost de bubuie, sunt complici ai conspirației.

Orice putere politică, de acum în 30 de ani, va fi subordonată condiționalităților acestui împrumut.

Singurele trei situații în care se va mai putea face politică suverană și independentă în România rămân: desființarea UE, Roexit, falimentul FMI.

Autor: Gheorghe Piperea

Citiţi şi:
România este înglodată în datorii. Câte milioane de euro împrumută în fiecare zi ministerul lui Florin Cîțu!
Marea Resetare: Conspirația ‘BBB – COVID’ iese la luminăMarea Resetare: Conspirația ‘BBB – COVID’ iese la lumină

 

yogaesoteric
15 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More