Soldații britanici se pregătesc de război cu Rusia! Ce mesaje au primit familiile și cei dragi

Soldații din Marea Britanie spun că este necesar să fie pregătiți pentru un război împotriva Rusiei – și să-i pregătească pe cei dragi în eventualitatea în care sunt trimiși în conflictul din Ucraina.

Adjutantul Paul Carney, un cunoscut militar britanic, a declarat că soldații ar fi necesar să își pregătească familiile pentru posibilitatea de a fi trimiși în Ucraina pentru a lupta împotriva Rusiei în războiul care durează deja de șapte luni.

„Familiile și cei dragi să fie pregătiți”

Paul Carney a avertizat că armata britanică „se pregătește acum să facă față amenințării din partea Rusiei și este gata să contracareze orice agresiune”. A venit timpul să fie pregătite „familiile și persoanele dragi” pentru posibilitatea ca militarii să fie trimiși în Est.

Pregătirea familiilor ar fi „un aspect esențial, deoarece am putea fi în afara contactului pentru perioade lungi de timp în timpul misiunii. Să ne asigurăm că cei dragi ai noștri au sprijinul de care au nevoie este vital și pentru noi, deoarece nu vom da 100% în aceste misiuni dacă suntem îngrijorați pentru cei de acasă”, a estimat Carney.

El a spus că lumea s-a schimbat de la invazia lui Vladimir Putin în Ucraina și că trupele britanice „este necesar să fie pregătite pentru noile realități”.

Generalul Sir Richard Dannatt, fostul șef al armatei, a declarat: „Acesta este un sfat prudent din partea unui bun soldat al armatei. Nu înseamnă că armata este pe cale să se desfășoare în Ucraina, dar este de datoria oricărei armate pe timp de pace să se pregătească pentru război, în fiecare aspect al vieții”.

Potrivit Mirror, avertismentul lui Carney că militarii britanici ar putea rămâne fără contact cu cei de acasă se referă la situația în care telefoanele lor ar putea fi interceptate și ascultate de către ruși.

Acestea fiind spuse, cu un război în Europa, o Rusie agresivă și țări îngrijorate la granițele Rusiei, este normal ca soldații britanici să fie realiști cu privire la ceea ce s-ar putea petrece”, a adăugat Dannatt.

Comentariile lui sunt un ecou al unui avertisment al generalului Sir Patrick Sanders, șeful armatei, care a declarat în iunie: „Noi suntem generația care este necesar să pregătim armata pentru a lupta din nou în Europa”.

Războiul s-a soldat cu 100.000 de morți și răniți în rândul trupelor ucrainene și rusești. Marea Britanie a trimis arme antitanc și lansatoare de rachete în Ucraina și a ajutat la antrenarea forțelor sale, în timp ce Royal Marines se află acum staționate în interiorul ambasadei britanice din Kiev.

Citiți și:
Întrebări fundamentale despre războiul din Ucraina
Uniunea Europeană va face „tot posibilul” pentru ca Ucraina „să câştige războiul” împotriva Rusiei lui Vladimir Putin

 

yogaesoteric
29 septembrie 2022

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More