Specialiștii francezi recomandă oamenilor să evite să vorbească în transportul public, chiar dacă poartă mască

 

Academia Națională de Medicină din Franța recomandă populației să evite să vorbească, fie față în față, fie la telefon, în transportul public, chiar dacă poartă mască, pentru a evita răspândirea coronavirusului, anunță SmartRadio.

Purtați masca în orice moment în spațiile publice; chiar și atunci când distanța fizică devine mai mare de un metru, acoperiți gura și nasul cu masca.

Iar obligația de a purta mască în mijloacele de transport în comun, unde distanțarea fizică nu poate fi respectată, trebuie să fie însoțită de o precauție foarte simplă: evitați să vorbiți și să telefonați”, a transmis Academia de Medicină, potrivit sursei citate.

În plus, Consiliului Superior al Sănătății Publice (HSCP), ministrul Sănătății a cerut francezilor să nu mai folosească măști de pânză, considerate ineficiente și nici măști industriale, din țesături cu nivel mic de filtrare (incluse în „categoria 2”).

Citiţi şi:
Dronele urmăresc din aer respectarea măsurilor de izolare în Paris
Algoritmi, nanotehnologie, recunoaștere facială… se legitimează un sistem de supraveghere înspăimântător
Masca. Manual de nebună purtare

 

yogaesoteric
19 aprilie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More