Va urma versiunea 2 a pandemiei cu un virus cu adevărat mortal

 

Covid-19 a fost arma atomică aruncată în curtea lui Trump fix înaintea alegerilor. Totul a fost gândit la milimetru, iar din isteria mass-mediei, noi ar fi fost nevoie să fi realizat că planul a fost unul de mult studiat. Însăși metodologia de numărare a morților a fost, ea însăși, gândită pentru a șoca, pentru a tensiona opinia publică.

Desfășurarea la nivel mondial a „confruntării” este atât o acoperire a urmelor, cât și un exercițiu de sincronizare specific „Noii Lumi”. Primul exercițiu de sincronizare pe care l-am văzut pus la cale la nivel global a fost modul în care Băncile Centrale au acționat în timpul crizei din 2008. Acela a fost un început al manipulării financiare strict coordonate în vederea manipulării oamenilor, un exercițiu care a arătat că teoriile globaliste încep să aibă aplicabilitate. Știți cum e, după ce-ai pus un bloc pe roți, e logic că va merge la vale. Așa e și cu lumea.

Există vreun loc pe lumea asta în care se poate scăpa de nebunie? Răspunsul corect este că nu există. Într-adevăr, mai sunt oaze, dar acestea ori nu sunt în sfera de interes, ori dacă joacă „invers” față de cum li se cântă, n-au sisteme politice solide, fiind susceptibile să cadă la primul vânt mai puternic. Nu vă iluzionați: nu-i niciun loc de fugă!

Este bine să înțelegeți că lupta va continua. Înțeleg din surse de încredere că va urma versiunea 2 a Pandemiei. Nu va fi același virus, ci unul mult mai periculos, cu adevărat mortal. De data aceasta nu va mai fi de glumit.

Ar fi fost necesar să știm până acum că, indiferent de ceea ce se petrece pe scenă, planul regizorului se respectă până la căderea cortinei. Așadar, alungați-vă iluziile și pregătiți-vă pentru perioada următoare. Ce-i mai rău abia acum începe!

Autor: Dan Diaconu

Citiţi şi:
Deep state virus
«Noul raport CIA: Cum va fi lumea în 2025?» – o carte scrisă după un raport CIA din 2005, în care se prefaţează epidemia de coronavirus din 2020!!!
Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19

 

yogaesoteric
19 aprilie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More