Statisticile guvernului SUA: Vaccinul antigripal este cel mai periculos vaccin din America

Chiar și cel mai bine vândut vaccin împotriva gripei este doar al cincilea în clasamentul celor mai populare vaccinuri din Statele Unite. Prevnar – vaccinul utilizat pentru prevenirea infecțiilor cauzate de bacteriile pneumococice; Gardasil – care presupune prevenirea cancerului de col uterin; PENTAct-HIB – administrat copiilor mici pentru a elimina difteria, tetanosul, tusea convulsivă, hepatita B, poliomielita și Haemophilus influenzae tip b; și Infanrix / Pediarix – un vaccin administrat pentru imunizarea activă împotriva infecției difterice, tetanice, tusei convulsive, hepatitei B cauzate de toate subtipurile cunoscute ale virusului și poliomielitei – sunt mult mai populare decât vaccinul împotriva gripei.

Cu toate acestea, un raport publicat în 2013 de către Departamentul de Justiție arată că mai mult de jumătate din toate cazurile soluționate de Programul Național de Compensare a Vătămărilor Provocate de Vaccin, denumit și Curtea Vaccinului, au fost pentru leziunile provocate de vaccinul antigripal. 

După cum a anunțat Health Impact News, în perioada 16 august – 15 noiembrie 2013, 139 de cereri au fost soluționate de Curtea Vaccinului, dintre care 70 au primit despăgubiri. Din acestea 70, 42 – sau 60% – s-au acordat pentru leziuni cauzate de vaccinul împotriva gripei. Restul de 40% au fost acordate pentru leziuni cauzate de alte 11 vaccinuri. Cel mai mare număr de cazuri de efecte adverse raportate ca urmare a vaccinului antigripal au fost de sindromul Guillain-Barré sau GBS, o condiție pe care Institutul Național de Tulburări Neurologice și Accidente Vascularo-Cerebrale o descrie după cum urmează: 
,,Sindromul Guillain-Barré (GBS) este o tulburare în care sistemul imunitar al organismului atacă o parte a sistemului nervos periferic. Primele simptome ale acestei tulburări includ grade diferite de slăbiciune sau senzații de furnicături la nivelul picioarelor. În multe cazuri, slăbiciunea simetrică și senzațiile anormale se răspândesc și în brațe și în partea superioară a trupului. Aceste simptome pot crește în intensitate până când anumiți mușchi nu pot fi folosiți deloc și, în caz de severitate, persoana este aproape total paralizată. În aceste cazuri, tulburarea pune viața în pericol – potențial interferând cu respirația și, uneori, cu tensiunea arterială sau frecvența cardiacă – și este considerată o urgență medicală.”

O astfel de persoană este adesea pusă sub ventilație asistată pentru a facilita respirația și este urmărită îndeaproape pentru probleme cum ar fi bătăi anormale ale inimii, infecții, cheaguri de sânge și tensiune arterială ridicată sau scăzută. Majoritatea persoanelor, totuși, au recuperare bună chiar din cele mai grave cazuri de sindrom Guillain-Barré, deși unii continuă să rămână cu un anumit grad de slăbiciune.

Vaccinul antigripal – o rețetă toxică pentru dezastru

Afectările provocate de vaccinul împotriva gripei, așa cum figurează în raportul Departamentului de Justiție, nu se limitează la sindromul Guillain-Barré. Includ de asemenea: leziuni neurologice, neuropatie periferică, mialgii dureroase, sechele psihologice, sindrom opsoclonus-mioclonus, ataxie cerebelară, eșecul transplantului de cornee, mielită transversală, encefalită, nevrită optică bilaterală care duce la orbire permanentă, leucoencefalopatie, scleroză multiplă, polineuropatie cronică inflamatorie demielinizantă, fibromialgie și chiar moarte. 

Pentru cei neinformați ar putea părea șocant faptul că o procedură medicală considerată sigură de comunitatea medicală ar putea provoca astfel de probleme grave de sănătate. Însă dacă se iau în considerare ingredientele și adjuvanții prezenți în vaccinul împotriva gripei, devine totuși complet de înțeles. Să menționăm doar faptul că vaccinul antigripal conține de 25.000 de ori mai mult mercur decât este permis în mod legal în apă. 

Pe lângă efectele adverse ce pot să apară, statisticile confirmă faptul că persoanele vaccinate sunt de fapt mai sensibile la gripă și adesea se îmbolnăvesc mai ușor decât cei care se concentrează pe întărirea propriului sistem imunitar.

Rapoarte ca acestea ridică multe probleme. De exemplu, luând în considerare severitatea reacțiilor și a condițiilor legate de vaccinul antigripal într-o perioadă de doar trei luni și faptul că foarte puține reacții adverse ale vaccinurilor sunt raportate vreodată, de ce mass-media nu strigă aceste informații de pe acoperișuri? De ce există o tăcere aproape totală a mass-media atunci când vine vorba de pericolele vaccinurilor în general? De ce nu ni se oferă aceste informații când alegem să ne vaccinăm pe noi înșine și pe copiii noștri cu aceste vaccinuri potențial mortale? În loc de a ne prezenta adevărata situație, mass-media face campanii deșănțate finanțate din banii noștri, dați de guverne pro vaccinare, în cârdășie cu medici plătiți de corporații, care ne spun că salvarea copilului sau bătrânului stă în ,,imunizarea” (un termen folosit în mod pervers) făcută prin vaccinare.

Ține de liberul arbitru al fiecăruia să facă ce dorește cu propriul trup, dar întrucât în prezent există tot mai multe informații despre nocivitatea vaccinurilor, a continua să aveți încredere în ce vi se repetă continuu prin publicitate în mass-media este o dovadă de ignoranță față de voi înșivă și față de cei apropiați vouă.

Citiți și:

Descoperire BOMBĂ: Vaccinul antigripal, dovedit științific că slăbește sistemul imunitar în următorii ani… Cercetătorii sunt uimiți

Dr. Rareș Simu, medic specialist în imunologie «Vaccinarea are apoi efecte nefaste chiar si asupra unui sistem imunitar sănătos»

yogaesoteric

14 septembrie 2018 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More