Steve Kirsch: Date Medicare ‒ Riscul de deces crește cu fiecare doză de vaccin anti-covid

Acum putem vedea foarte clar ce se petrece. Doza 1 crește riscul de deces cu aproximativ 20%. Doza 2, cu încă 20%. Doza 3 crește riscul cu încă 10%”, scrie Steve Kirsch, într-un articol pe blogul său, în care analizează date la care a avut acces din baza de date a Medicare, programul federal de asigurări de sănătate pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și pentru persoanele mai tinere cu dizabilități.

Redăm mai jos articolul lui Steve Kirsch:

Rezumat

Din datele Medicare reies informații consistente cu privire la participanții Medicare sub 80 de ani:

Doza 1 crește riscul de deces cu aproximativ 20%, cu o constantă de timp exponențială de aproximativ 150 de zile.

Doza 2 crește riscul de deces cu încă 20%, cu o constantă de timp de aproximativ 100 de zile.

Doza 3 crește riscul de deces cu încă 10%, cu o constantă de timp de aproximativ 50 de zile.

Din cauza datelor limitate de la Medicare (lipsesc date privind vaccinarea în aproape jumătate din înregistrări), nu este clar dacă vaccinurile reduc riscul de deces din cauza covid. Avem nevoie de date pe care autoritățile din sfera sănătății publice refuză să le furnizeze. Dacă vaccinurile ar fi funcționat, autoritățile ar dori să facă publice aceste date. Menținerea datelor în secret indică faptul că vaccinurile nu numai că fac mai probabil decesul din toate cauzele, dar fac și mai probabil decesul din cauza covid.

Despre date

Acestea sunt datele Medicare despre decese pentru persoanele sub 80 de ani, extrase din toate cele 50 de state.

Graficele sunt decese după doza N pe zi. Așadar, o valoare pe axa x de 100 înseamnă că decesul a survenit la 100 de zile după primirea dozei #, iar axa verticală reprezintă numărul de decese în acel interval de timp după acel număr de doze.

Graficele conțin numărul tuturor oamenilor care au fost vaccinați cu numărul de doze specific în 2021.

Întrucât majoritatea persoanelor în vârstă au primit primele vaccinuri în primul trimestru al anului 2021, există o mică creștere sezonieră la aproximativ 300 de zile după vaccinare, deoarece persoanele în vârstă mor mai des în timpul iernii. Această creștere poate fi, de asemenea, din cauza creșterii deceselor cauzate de covid din ianuarie 2022.

Sursa datelor

Consilierul juridic m-a sfătuit să nu divulg datele.

Dacă doriți să vedeți datele, este necesar să cereți public proprietarilor datelor să vi le transmită. Nu există niciun motiv legal pentru care să refuze să le ofere.

Dar nu vor face niciodată asta, pentru că ar dezvălui adevărul și i-ar face de rușine pe prea mulți oameni din guvern care au cerut ca aceste vaccinuri să fie administrate, dar nu au vrut niciodată să vadă datele.

În Ohio, de exemplu, înregistrările deceselor erau publice. Apoi a izbucnit covid. Acum nu poți avea acces la aceste înregistrări.

Orice membru onest al comunității medicale ar fi normal să ceară să existe transparență cu privire la aceste date.

Cu toate acestea, din 9 februarie 2023, John Beaudoin și cu mine am fost, din câte știu, singurii oameni din lume care au cerut public transparența acestor date.

Cum interpretez rezultatele

Interpretarea pe care o ofer datelor de mai sus se bazează nu doar pe aceste date, dar și pe analiza extinsă a datelor Medicare pe care am făcut-o și care nu este descrisă aici.

Iată ce anume cred că se petrece:

1. În primele aproximativ 20 de zile, avem un efect normal, întrucât nu injectează oameni despre care cred că sunt pe cale să moară. Aceasta este panta mare de la început, cu o constantă de timp scurtă, de aproximativ 8 zile. Numărul de decese este, de asemenea, scăzut, din cauza unui efect de pornire în care, dacă cineva injectat este grav vătămat, ei vor urmări să îl țină în viață înainte de a renunța și de a-l declara oficial decedat. Deci, după aproximativ 20 de zile, suntem la rata „normală” de decese.

2. Medicamentul începe să acționeze asupra oamenilor. Pentru prima doză, apare o constantă de timp de aproximativ 150 de zile, cu o valoare finală de aproximativ 20% peste rata de deces inițială (nelegată de vaccin). Pentru doza 2, pare să fie o constantă de timp mai scurtă (aproximativ 100 de zile) și o rată finală cu 20% mai mare. Deci, pentru cele două doze combinate, crește riscul de deces cu aproximativ 40%. A treia doză acționează mai repede, dar rata finală este cu doar aproximativ 10% peste valoarea de bază anterioară. Așadar, după a treia injecție, în cazul celor bătrâni, crește riscul de deces cu aproximativ 50%.

3. Deși aceste cifre par uluitor de mari, luați în considerare că știu un cabinet de geriatrie cu 1.000 de pacienți, unde rata de deces era de 11 decese pe an, iar în 2022 au avut 39 de decese. Ei atribuie vaccinului toate aceste decese în exces. Un serviciu funerar din California cu care am discutat recent și-a dublat afacerea în 2022. Și mulți îmbălsămători raportează că 40% sau mai mult dintre cazurile lor au aceste cheaguri misterioase. Cunosc despre un azil de bătrâni din Australia, unde rata mortalității a crescut de la 2% pe an la peste 20% în cele 12 luni de la lansarea vaccinurilor. Astfel că mi se pare surprinzător faptul ca cifrele deceselor în SUA să se fi ridicat doar cu mai puțin de 20%.

4. Scăderile pe care le vedeți în grafice după 360 de zile au legătură cu faptul că fereastra de timp după vaccin este de 1 an și ne-am uitat doar la decese până la sfârșitul anului 2022. Graficele ne limitează la vaccinarea din 2021, ceea ce înseamnă că numai primele 365 de zile vor fi „plate”.

5. Pro-vaxerii ar putea argumenta cu privire la aceste grafice că „vaccinurile te scutesc de la deces timp de un an și apoi le scade eficiența”. Am analizat această idee și nu este adevărat. Covid creează decese în valuri și, dacă restricționăm fereastra privitoare la vaccinuri, putem vedea vârfurile legate de covid în partea de sus a graficului. Dacă acele vârfuri ar fi fost mai mari sau mai mici dacă oamenii nu s-ar fi vaccinat este o informație pe care am fi putut să o obținem din setul complet de date despre cine a fost vaccinat și cine nu, astfel încât să putem compara vârfurile persoanelor vaccinate cu vârfurile persoanelor nevaccinate. Această informație ne-ar spune dacă există vreun beneficiu al vaccinurilor; nu aș fi surprins dacă vârfurile sunt mai mari în cazul vaccinaților decât în cazul celor nevaccinați.

Ultimele date despre decesele în exces în SUA

Faptul că 2021 și 2022 au fost ani de mortalitate în exces arată că intervenția noastră principală face situația și mai dificilă. Iar cifrele din 2022 sunt incomplete, conform CDC. Este foarte neobișnuit ca numărul deceselor în exces să fie atât de mare. De obicei, atunci când avem un an cu decese în exces, urmează un an cu decese în scădere, în baza efectului de epuizare. Astfel, concluzia este că există ceva care ucide oameni și nu este vorba de covid.

Citiți și:
Comitetul pentru evaluarea riscurilor în materie de farmacovigilență a actualizat lista efectelor secundare ale „vaccinurilor” anticovid (I)
Efectele adverse ale vaccinurilor covid-19 așa cum le are raportate OMS (Poză)

 

yogaesoteric
25 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More