Studiu asupra electromagnetismului persoanelor vaccinate efectuat în Luxemburg

Acum când suntem doar la un pas sau chiar la jumătate de pas de vaccinarea obligatorie, se cuvine ca fiecare dintre noi să studiem mai mult aceste seruri/vaccinuri și efectele lor asupra celor injectați. Avem nevoie de informații solid argumentate, pertinente. Întrebați, verificați și de o sută de ori dacă este nevoie, fără să vă fie rușine, pentru că este vorba de viața dumneavoastră.

Studiul de mai jos investighează fenomenele electromagnetice stranii care au apărut la persoane vaccinate împotriva covid.

Studiu privind electromagnetismul persoanelor vaccinate în Luxemburg

Sinteză și concluzie a lucrărilor de cercetare realizate de Amar Goudjil

European Forum for Vaccine Vigilance
Mamer, 6 iunie 2021

În ultimele luni, sute de videoclipuri, făcute de amatori, au apărut pe toate rețelele de comunicare virtuală, cu persoane care au devenit vizibil electromagnetice după vaccinare.

După ce au fost ridicate multe întrebări de către o parte a membrilor noștri cu privire la acest „presupus” efect electromagnetic la subiecții vaccinați, asociația noastră a decis să se intereseze concret de acest subiect intrigant.

Această anchetă, de natură pur statistică și sociologică, asupra acestui presupus efect electromagnetic care face obiectul acestui raport, ridică cel puțin trei întrebări importante:

 1. Este adevărat că oamenii prezintă un efect electromagnetic după vaccinare?
  2. Dacă da, este adevărat că numai persoanele vaccinate prezintă acest efect?
  3. Ce se injectează de fapt sub calificarea de vaccin care provoacă acest efect?

Pentru a urmări să răspundă la aceste întrebări, sondajul a fost încredințat domnului Amar Goudjil, trezorier al asociației și membru responsabil cu problemele demografice și sociologice.

Prezentarea parametrilor sondajului:

În scopul finalizării rapide, s-a decis:

 • Că va fi intervievat un grup de 200 de persoane care locuiesc sau lucrează în Luxemburg.
 • Că acest grup va fi împărțit în 2 subgrupuri. Primul ar fi compus din 100 de persoane vaccinate în Luxemburg și al doilea din 100 de persoane nevaccinate, în scopuri comparative.
 • Fiecare dintre aceste subgrupuri ar fi necesar să aibă 50 de femei și 50 de bărbați.
 • Că numai persoanele active vor fi selectate pentru a participa la studiu datorită faptului că sunt mult mai constrânse la vaccinare decât persoanele inactive.
 • Că locația studiului va fi centrul comercial Belle-Étoile și ruta d’Arlon din Strassen.
 • Că variabilele reținute ar fi, prin urmare, sexul, vârsta, ocupația, numărul de injecții, originea farmaceutică a injecțiilor, data injecțiilor, atracția magnetică, recepția emisiilor unui câmp electric și orașul de reședință al respondentului.
 • De asemenea, este important de reținut faptul că, din motive practice, vor fi intervievate doar persoanele care poartă haine cu mâneci scurte sau fără mâneci.

Prezentarea metodei de abordare și execuție:

 • Intervievatorul se prezintă persoanelor, prezintă asociația și apoi introduce sondajul.
  Bună ziua doamnă sau domnule, îmi pare rău că vă deranjez, dar mă numesc Amar Goudjil, lucrez pentru Forumul European pentru Vigilența Vaccinului (EFVV) și efectuez în prezent un sondaj statistic și anonim asupra persoanelor vaccinate și nevaccinate care locuiesc în Luxemburg… Este un sondaj despre informații conform cărora persoanele vaccinate prezintă efecte electromagnetice și la EFVV urmărim să aflăm care este realitatea observată.”
 • Apoi, intervievatorul îi întreabă pe respondenți dacă ar fi dispuși să participe la sondaj în mod voluntar. „Puteți să ne acordați câteva minute și ați fi interesat să participați la sondajul nostru?”.
 • Intervievatorul explică apoi interesele sondajului celor intervievați și introduce persoanele în subiect prezentându-le un magnet pe care îl lipește, prin efect magnetic, de un obiect metalic (stâlp, mașină etc.). El le explică apoi că magneții nu aderă la oameni și că aderă doar la obiecte metalice, dar că au fost primite informații care susțineau că persoanele vaccinate au generat o atracție pentru magnet deoarece acestea au fost vaccinate.
 • Apoi, intervievatorul îl întreabă pe respondent dacă este dispus să joace jocul și să aplice magnetul în locul în care a fost injectat.
 • Când magnetul se lipește de pielea de pe umăr, intervievatorul îi cere apoi respondentului să lipească magnetul pe celălalt umăr.
 • Intervievatorul îl întreabă pe respondent dacă este dispus să fie folosit un tester de câmp electric și magnetic (Marca Meterk, modelul MK54), care este nevoie să fie așezat pe umeri, explicând că au fost raportate asociației noastre și informații cum că persoanele vaccinate generează și câmpuri electrice.
 • Intervievatorul continuă discuția și continuă să răspundă, pe cât posibil, persoanelor intervievate care sunt interesate de experimentul realizat și de rezultatele sondajului.

Prezentare sumară a rezultatelor săptămânii de studiu de la 1 iunie la 5 iunie 2021:

 • Doar 30 de persoane vaccinate și 30 de persoane nevaccinate au fost în cele din urmă intervievate, în timp ce ținta a fost să se intervieveze 100 pentru primul grup și 100 pentru al doilea.
 • Condiția distribuției de gen a fost îndeplinită. În fiecare grup, au fost intervievați 15 femei și 15 bărbați.
 • În grupul nevaccinat, din cele 30 de persoane intervievate, numărul celor care prezentau atracție față de magnet a fost 0 (zero). Prin urmare, experimentul s-a încheiat acolo pentru acest grup.
 • Pe de altă parte, în grupul vaccinat, 29 din cele 30 de persoane intervievate au arătat atracție față de magnet. Adică, magnetul s-a lipit de pielea lor fără dificultate.
 • Dintre aceste 29 de persoane, la 22 magnetul a aderat la un singur umăr și numai la zona de injectare. Aceste 22 de persoane au primit o singură injecție. Celelalte 7 persoane din același grup au prezentat aderență a magnetului pe ambii umeri.

 • În acest grup, cunoscut sub numele de grupul persoanelor vaccinate care trăiesc sau lucrează în Luxemburg, se pare că:

– 17 au primit cel puțin o injecție de la Pfizer
– 7 au primit cel puțin o injecție de la Astra Zeneca
– 3 au primit cel puțin o injecție de la laboratorul Moderna
– 3 au primit singura injecție de la Johnson & Johnson
– 6 au primit ambele injecții Pfizer
– 1 am primit cele 2 injecții de la Astra Zeneca
– 1 am primit cele 2 injecții de la Moderna

 • Două dintre persoanele din acest grup, o asistentă care lucrează la CHL, care a fost una dintre primele vaccinate, și un analist financiar au arătat emisii total anormale de câmp electric. În cazul asistentei, a fost realizat chiar și un videoclip care arată valorile emise de tester în 4 din 6 zone din jurul umărului stâng. Pentru analist, valorile emise de tester au fost aproximativ aceleași, dar persoana și-a încheiat brusc participarea.
 • Din cei 30 de respondenți din grupul vaccinat, 29 locuiesc sau lucrează în Strassen. Doar 1 locuiește în Metz, dar lucrează în Strassen.
 • Se pare că persoanele care au fost vaccinate mai devreme în cadrul programului guvernamental de vaccinare sunt mult mai electromagnetice decât persoanele care au fost vaccinate mai recent. Magnetul aderă mai repede și se menține mai bine decât la persoanele proaspăt vaccinate. Ar fi necesar să fie făcute măsurători mai precise în legătură cu această ultimă constatare.
 • Notă: Exercițiul fiind total destabilizant pentru respondenți, în niciun moment nu li s-a cerut să aplice magnetul în altă zonă decât umerii. Ar fi fost foarte interesant să știm dacă magnetul ar fi aderat, de asemenea, la gât, piept, frunte sau picioare și dacă ar fi aderat și alte obiecte, cum ar fi linguri, foarfece și smartphone-uri.

Concluzie:

 • S-a constatat că persoanele vaccinate emit un câmp electromagnetic și că, cu cât au fost vaccinate mai devreme, cu atât este mai puternic câmpul pe care l-au emanat. Această senzație și apreciere, care este pur o experiență tactilă atunci când magnetul de umăr este aplicat și îndepărtat, ar fi necesar să fie verificate mult mai precis cu echipamente mult mai precise.
 • A fost extrem de dificil să găsești persoane dispuse să se joace împreună cu noi în acest experiment extrem de dezorientant.
 • Persoanele sunt interesate de experiment din curiozitate și atunci când văd că magnetul se agață de pielea lor, sunt la început cuprinse de dubii, apoi se răcesc brusc. Unii dintre ei chiar devin extrem de nervoși, chiar șocați complet.
 • Oamenii se întreabă sincer cum se poate lipi un magnet de pielea lor la fel de ușor pe cât se lipește de un stâlp metalic.
 • Cer o explicație și anchetatorul îi asigură că trebuie să existe o explicație. Ei sunt trimiși înapoi la medicul care le-a recomandat să facă injecția.
 • O doamnă chiar a plâns și mi-a spus că nu voia să fie vaccinată, ci a fost forțată, deoarece angajatorul ei a spus că este nevoie să lucreze în contact cu clienții.
 • În conversații, a rezultat că oamenii nici măcar nu se vaccinează din motive medicale sau de sănătate, din convingere sau frică de boală, ci adesea în speranța de a reveni la o viață normală și de a putea călători din nou liber.
 • În timpul experimentelor, oamenii își exprimă clar consternarea spunând apoi că sunt luați ca ostatici. Mulți recunosc că această injecție nu este consensuală și că în niciun moment nu li s-au dat explicații raționale, nici chiar numai din punctul de vedere al raportului beneficiu-risc. După reflecție și discuție, aceștia descriu acest act ca fiind „greșeală, nebunie, portiță, soluție sau chiar șantaj”. Acești termeni exacți au fost folosiți frecvent. Din nou, ar fi necesar să fie efectuată o investigație psihosocială cu privire la motivațiile reale care au determinat persoanele vaccinate să fie de acord să fie injectate. În mod ideal, toate conversațiile cu vaccinații ar fi nevoie să fie înregistrate și filmate pentru o analiză ulterioară.
 • Sondajul este oprit din motive de conștiință și morală, deoarece anchetatorul nu mai este capabil să facă față neputinței persoanelor ale căror chipuri se pietrifică atunci când își dau seama că li s-a injectat o substanță despre care nu știu nimic.

Investigatorul, care a studiat tehnicile de management și psihosociologia în trecut, se simte foarte incomod cu acești oameni care se întreabă ce li se petrece.

Oamenii devin palizi, albi, nervoși, își pun mâna pe frunte sau își încrucișează brațele și își ciupesc buza de jos. Unora le transpiră mâinile fiind văzuți ștergându-și-le pe șolduri sau pe coapse. Aceste efecte și expresii apar de obicei în stări de anxietate, stres extrem sau tensiune cu adevărat măsurabilă.

Pentru respondenți, aceste manifestări fizice necontrolate indică o stare profundă de rău când își dau seama după aceea că s-ar putea să fi făcut ceva ireparabil. Actul de vaccinare fiind un act ireversibil.

La întrebarea dacă este adevărat că oamenii prezintă un efect electromagnetic după ce au primit cel puțin o doză de vaccin, răspunsul este afirmativ și da, într-adevăr, persoanele devin cel puțin în zona de injectare, electromagnetice.

La întrebarea cu privire la ce li se injectează persoanelor de cauzează acest efect, răspundem că este de competența guvernelor și autorităților responsabile pentru sănătatea luxemburghezilor să răspundă la această întrebare, deoarece aceștia au luat decizia grea de a vaccina populația.

Aici nu vom vorbi despre responsabilitatea fiecărei părți, dar este sigur că, dacă nanoparticulele paramagnetice (nanopurtători sau mărgele magnetice) au intrat în compoziția acestor așa-numite vaccinuri, este un pariu sigur că vom auzi foarte repede despre un dezastru sanitar fără precedent.

Acum este responsabilitatea toxicologilor și farmacologilor să descopere originile și cauzele acestor efecte de atragere [a magneților] de către subiecții vaccinați și este responsabilitatea garanților sănătății cetățenilor acestei țări să solicite foarte repede deschiderea unei anchete asupra compoziției exacte și reale a acestor așa-numite „vaccinuri”.

Citiți și:
Vaccinul vieţii
Vaccinul anti-covid ‒ O abordare lucidă
Ce conține vaccinul? Inclusiv Moartea!

 

yogaesoteric
8 octombrie 2021

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More