Studiu despre homosexualizarea Americii

Hollywood-ul, guvernul SUA și chiar școala s-au angajat într-un efort general pentru a „homosexualiza” tinerii americani, iar această campanie a funcționat, se spune într-un studiu realizat în SUA de doi cercetători americani.

Adolescenții dobândesc experiență homosexuală și manifestă interes într-un ritm rapid. De asemenea, a crescut și homosexualitatea în rândul adulților. Dacă generația bunicilor noștri a încercat să protejeze de acest concept, copiilor de acum li se predă homosexualitatea ca un „drept civil” și o „obligație de a sprijini și a se alătura minorităților sexuale, iar tinerii noștri se supun”, scriu doi cercetători, în care este invocat un „studiu grav” și „definitiv” întocmit de Centrul pentru Controlul Bolilor (Centers for Disease Control), scrie worldtribune. com.

După cum susțin Paul Cameron, șeful Family Research Institute, și doctorul Kirk Cameron, cercetător științific la același institut american, „în ultimul deceniu, procentul adolescenților americani care se pretind homosexuali a crescut cu 85%. Proporția celor care încă nu s-au hotărât în privința adoptării homosexualității a crescut și ea cu 53 de procente. Iar numărul celor care spun că au interes doar față de sexul opus a scăzut cu 6 procente”.

Nicio altă societate nu a făcut o astfel de campanie, de a-și împinge tinerii în brațele homosexualității, afirmă cei doi cercetători americani. Ba, mai mult, toate au încercat să îi protejeze. Astfel, este amintit un raport al Congresului SUA, din 1950, prin care „homosexualii erau numiți persoane deviante, periculoase, cărora nu ar trebui să li se permită apropierea de tineri”.

Cine a contribuit la această explozie a homosexualității în rândul tinerilor? Răspunsul poate fi dat, afirmă autorii acestui eseu, de propaganda intensă dusă de cei care sprijină comunitatea LGBT. De la paradele gay, la mesajele despre micuți homosexuali din filmele Disney, până la recomandările celor de la Centrul pentru Controlul Bolilor, care cer ca în toate școlile să existe cluburi pentru homosexuali, toate astea au stimulat homosexualitatea, care a devenit „aroma noii noastre societăți sensibile”.

Potrivit unui studiu Gallup, în 2012, 43% din totalul adulților care fac parte din comunitatea LGBT aveau vârste cuprinse între 18 și 36 de ani. În 2016, procentul lor a crescut la 58%. „Am sărit de la 5,8% din populația adultă la 7,3% într-o secundă”, au scris cercetătorii, care concluzionează că strategia celor care au dus această campanie de homosexualizare a funcționat, în special în rândul fetelor. Tot Gallup arată că, în urmă cu 20 de ani, majoritatea homosexualilor erau bărbați (55%). Acum, femeile sunt cele care se află pe primul loc.

În același timp, portretizarea homosexualilor ca „victime” sub umbrela „drepturilor civile” a făcut ca multe fete să se simtă solidare cu lesbienele. Iar „atitudinea anti-bărbați a feministelor și proliferarea de echipe sportive de sex feminin (care sunt antrenate de lesbiene) sunt alte elemente pentru a îmbrățișa homosexualitatea”, afirmă cei doi.

„Dacă acceptați ideea activiștilor homosexuali conform cărora oamenii se nasc homosexuali, e bine să vă gândiți de două ori. În perioada 2001-2009, 92,1% dintre elevii din licee spuneau că sunt interesați doar se sexul opus. În 2015, procentul lor a scăzut la 86,5, adică 900.000. În același timp, în urmă cu zece ani, 5,1 dintre elevi (800.000) se declarau interesați de cei de același sex cu ei, iar în 2015 1,5 milioane dintre cei chestionați afirmau asta, creșterea fiind de 84,2 procente”, avertizează cei doi cercetători.


Citiți și:

Care sunt instituțiile financiare, corporațiile și ONG-urile care sprijină propaganda pro homosexualitate din Europa și SUA

Bizara impunere în forţă a homosexualilor 
Tacticile insidioase ale mişcării homosexuale

 

yogaesoteric
6 aprilie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More