SUA | Un bărbat care se consideră femeie și-a expus organele genitale în fața fetelor din vestiarul unui spa

Proteste ale femeilor și contra proteste ale activiștilor LGBT împotriva „bigoților” și „transfobilor”

Scandal monstru în Statele Unite, după ce pe rețelele de socializare a apărut un video în care o femeie acuză angajații unui spa din Los Angeles de faptul că un bărbat biologic – dar care se consideră femeie – și-a expus organele genitale masculine în fața femeilor și fetițelor din vestiarul destinat doamnelor.

Confruntați cu o femeie nervoasă, angajații spa-ului respectiv se apără afirmând că nu pot face discriminări pe baza orientării sexuale. Ulterior, într-un comunicat, cei de la spa au afirmat că „Los Angeles are parte de o populație transgender, dintre care unora le place la spa. Wi Spa se străduiește să întâmpine nevoile tuturor clienților săi”.

Mai mult, într-o declarație acordată publicației locale Los Angeles Magazine, spa-ul respectiv a arătat că o lege a statului California face ilegală discriminarea împotriva persoanelor transgender de către afaceri private.

Reacțiile nu au întârziat să apară. În timp ce unele cliente au anunțat că vor renunța la abonamentul de la Wi Spa, alții au anunțat pe Twitter că vor protesta în fața clubului, împotriva faptului că bărbații biologici se pot dezbrăca în vestiarul fetelor, scrie Los Angeles Magazine.

Într-o întorsătură cu-adevărat uluitoare, activiștii LGBTQ au anunțat un contra protest, în aceeași zi, dar cu o oră mai devreme, pentru a protesta împotriva „bigotismului” și a „transfobiei” celor care nu sunt mulțumiți de faptul că bărbații pot să se dezbrace în vestiarul fetelor.

Evenimentul a venit în contextul în care Parlamentul European a adoptat Raportul Matic, care prevede, printre altele, că bărbații transgender pot naște. Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a numit „enormități” alegațiile conform cărora raportul a stipulat că bărbații pot naște.

Iată că legislația statului California consfințește că femeile pot avea lingam, iar negarea acestui fapt constituie o infracțiune.

O situație asemănătoare a avut loc și în România, în urmă cu câțiva ani. Este vorba despre un cuplu de homosexuali care își obliga fetița adoptată să vadă bărbați goi în vestiarul sălilor de fitness.

Șapte ani mai târziu, unul dintre aceștia, în calitate de președinte al unui ONG, face lobby pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex și adopția copiilor de către aceștia, pe motiv că „ar contribui la creșterea economică, inclusiv prin turism”.

Citiți și:
Nu există persoane transgender/transsexuale
Transgender este o boală mintală și ar fi necesar să fie tratată ca atare

 

yogaesoteric
15 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More