Sucharit Bhakdi: Organele morților injectați cu serurile covid arată un atac al sistemului imun asupra unor țesuturi ale propriului organism…

… ceea ce poate provoca boli debilitante sau chiar moarte!

Vreau să spun, în primul rând, că nu este cazul să ne pierdem în detalii. Datele sunt clare. Și au fost prezentate de Arne Burkhardt. Și dovezile sunt zdrobitoare. Toate vaccinurile pe bază de terapie genică, indiferent de producător, duc la aceleași rezultate la cei vaccinați. El a examinat 15 – în ultimele 4 zile, numărul a crescut la 17 – persoane care au murit după vaccinare, fără ca autoritățile să fi stabilit vreo legătură cu vaccinarea. Așadar, este vorba de persoane care au murit acasă, la serviciu, în mașină, făcând sport etc. etc. etc.

Li s-au făcut aceste autopsii la insistențele rudelor. Și nu s-a găsit nimic. Organele arătau normal. Cu toate acestea, atunci când Arne Burkhardt, profesor de patologie – unul dintre cei mai experimentați profesori din Germania – acum pensionat, ca și mine – a început să examineze aceste organe pe parcursul ultimelor 6 luni – a petrecut zi de zi observând aceste organe și a descoperit ceva cu totul și cu totul cutremurător…

În organele acestor oameni, în proporție de 90%, a găsit dovezi clare de atac autoimun al limfocitelor ucigașe asupra țesuturilor, dintre care cele mai importante sunt inima, plămânii și, după aceea, alte țesuturi, cum ar fi ficatul etc. etc. etc. Iar aceste constatări au fost publicate pe site-ul Doctors for Covid Ethics și se vizualizează în toată lumea pentru că sunt atât de grăitoare încât nu mai este nevoie să începi să cauți alte informații pentru a ști că aceste vaccinuri îi ucid pe tineri și pe bătrâni, deopotrivă. Și ne ucid copiii”, spune dr. Bhakdi.

În acelaşi reportaj dr. Sucharit Bhakdi arată cum și de ce „vaccinurile” covid pe bază de terapie genică declanșează distrugerea mecanismelor de apărare împotriva agenților infecțioși care se află în stare latentă în trupul nostru. Printre aceștia se numără o mulțime de virusuri, cum ar fi Herpes zoster (zona zoster), virusul Epstein-Barr (mononucleoza infecțioasă), citomegalovirusuri, bacterii – în special tuberculoza – și paraziți.

Limfocitele noastre, care joacă rol de santinele, sunt deosebit de importante în protejarea noastră împotriva tumorilor, deoarece extermină rapid celulele canceroase care apar continuu în trupul nostru. Distrugerea acestor limfocite-santinelă, mediată de „vaccinuri”, va avea consecințe dezastruoase la nivel mondial. Este posibil ca pacienți cu infecții de temut, cum ar fi tuberculoza, și cu tumori maligne să umple spitalele din întreaga lume, avertizează dr. Bhakdi.

Dr. Bhakdi prezintă, aşa cum am citit mai sus, şi concluziile la care a ajuns dr. german Arne Burkhardt în urma examinării la microscop a probelor de țesut din organele a 15 persoane decedate la scurt timp după vaccinare.

Rezultatele cercetărilor le-a prezentat în cadrul unui simpozion organizat  de organizația Doctors for Covid Ethics, împreună cu UK Column.

Doctorii Bhakdi și Burkhardt arată că 93% dintre persoanele care au murit după ce au fost vaccinate au fost ucise de vaccine.

Dr. Bhakdi raspunde unor întrebări importante:

De ce, oare, invadează limfocitele ucigașe organele?

„Când Arne Burkhardt spune că limfocitele ucigașe au invadat inima și plămânii – și, uneori, și alte organe – ale acestor oameni vaccinați, singurul răspuns posibil este că aceste organe produc țintele care sunt identificate de aceste limfocite ucigașe, iar această țintă este proteina virală, pentru că așa funcționează imunologia de la începuturile omenirii.

Este foarte limpede că majoritatea persoanelor care sunt vaccinate – fie cu o doză, fie cu două – după două doze, bineînțeles că situația se înrăutățește, după trei doze se înrăutățește din ce în ce mai mult, pentru că sistemul imunitar devine din ce în ce mai agresiv.

După prima injecție, vasele de sânge devin permeabile. Apoi, ARNm se scurge în organe, iar mușchii inimii, ficatul și plămânii încep să producă aceste proteine blestemate. Iar apoi limfocitele ucigașe, pe care le are toată lumea, intră și distrug inima, plămânii, ficatul etc.”

„Sigur că aceste nenorocite de vaccinuri ajung în ganglionii limfatici și bineînțeles că acele celule din ganglionii limfatici vor produce aceste nenorocite de proteine spike, iar acele celule care se adaptează pentru a produce proteina spike vor fi ucise de limfocitele ucigașe pe care le avem cu toții.”

Ce se petrece apoi?

„Limfocitele și celulele care sunt responsabile de controlul imunitar al trupului mor. Mor la acei bieți copii care sunt vaccinați. Mor la bieții oameni. Adulți de la 20 la 90 de ani.”

Ce se petrece când aceste limfocite-santinelă din ganglionii limfatici mor?

„Ele sunt responsabile de controlul virusurilor care se află în trupul nostru, cum ar fi virusul Epstein-Barr – mononucleoza infecțioasă – care, dacă nu-l poți controla, va exploda; virusul herpes – dacă nu-l poți controla, explodează și faci zona zoster.

Dar există atât de mulți alți agenți infecțioși periculoși care se află în stare latentă în trupurile a miliarde de oameni de pe pământ. Primul este tuberculoza. Știți că și eu am spectrul tuberculozei în trupul meu, dar îl țin sub control cu ajutorul limfocitelor mele, din ganglionii mei limfatici? Dacă omor aceste limfocite – fiindcă vor fi omorâte de frații și surorile lor pentru că îndrăznesc să producă această nenorocită de proteină, protecția mea împotriva tuberculozei se va distruge.

Mai există o boală, numită toxoplasmoză, răspândită în toată lumea, în special în zona mediteraneană. Și dacă izbucnește această boală, numai mila Domnului te mai scapă. Dar Doamne ferește să izbucnească tuberculoza. Tuberculoza a fost cândva principalul ucigaș al omenirii. Ne temem că infecțiile latente cu virusuri și bacterii precum tuberculoza vor exploda. Când vor exploda? Nimeni nu știe. Tuberculoza are nevoie de timp pentru a exploda. Aceste bacterii sunt foarte lente.”

Acestea sunt concluziile doctorilor Sucharit Bhakdi şi Arne Burkhardt după autopsiile unor vaccinaţi: Organele morților injectați cu serurile covid arată un atac al sistemului imun asupra unor țesuturi ale propriului organism, ceea ce poate provoca boli debilitante sau chiar moarte!

Citiți şi:
Concluzii dure. Dr Sucharit Bhakdi avertizează că isteria covid se bazează pe minciuni și că serurile experimentale pot provoca o catastrofă globală prin decimarea populației
Dacă faceți vaccinul împotriva covid copiilor, comiteți o crimă!”, avertizează savantul virusolog Sucharit Bhakdi într-o filmare virală

 

yogaesoteric
8 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More