Sufletul tău o să îţi răspundă la toate întrebările

 

Există cu siguranţă suflete pereche. Nu este oare firesc să fie aşa? Dar dacă noi ne-am obişnuit să nu prea mai credem în miracole, oare vom fi pregătiţi să recunoaştem un astfel de suflet? Cel mai bine ar fi să vorbim cu sufletul nostru şi să căutăm răspunsurile acolo. Eu l-am întrebat şi am reuşit să aflu că:
 
Atunci când întâlneşti un suflet pereche eşti capabil să renunţi la orice s-ar opune şi să învingi orice ţi-ar sta în cale. Te cufunzi în inimă şi îl simţi acolo. Tăcerea capătă mii de nuanţe. Îl poţi simţi de la distanţă. Îl poţi simţi în toată complexitatea lui, ca şi cum l-ai cunoaşte de mii de ani. Este ca şi cum nu mai aştepţi nimic de la celălalt, pentru că ai deja totul. Simplul fapt că ştii că există îţi este suficient.

Orice aşteptare ar fi egoistă. Când întâlneşti un suflet pereche nu poţi decât să îl iubeşti şi atât. Nu poţi decât să îţi deschizi sufletul şi să te abandonezi. Nu te mai reţine absolut nimic, găseşti în tine puterea de a rupe toate lanţurile care te menţin încă prizonier în schemele impuse de societate.

Ţi se deschid porţi invizibile. Oamenii din jur, cei care te văzuseră cu altcineva înainte, şi te abordau într-un anume fel, se comportă ca prin miracol altfel, ca şi cum ar simţi că ceva tainic şi sfânt se petrece.

Atunci când ai găsit un suflet pereche vei ştii aceasta, pentru că Dumnezeu nu se mai ascunde în spatele evenimentelor, ci ţi se arată în graţia şi splendoarea Sa mai des decât înainte. El oricum era acolo, însă tu nu ajunsesei pe piscul muntelui de unde să îl poţi vedea mai bine. Este foarte uşor în astfel de momente să vezi îngeri sau să le simţi prezenţa în jurul tău.
 
Tot Universul nu capătă decât un sens: acela de a produce în taină miracole şi sincronicităţi, astfel încât să vă ajute să fiţi împreună. Când întâlneşti un suflet pereche se descătuşează toate energiile inimii şi simţi că eşti Tu cu adevărat. Fără să îţi propui, începi să simţi cu nostalgie ce a fost în trecut, îţi aminteşti de copilărie şi de ce vroiai tu cu adevărat.

Nu îţi mai sunt atunci necesare măştile, ele devin chiar ridicole, pentru că de un suflet pereche nu poţi să te ascunzi… şi mai ales nici nu vrei aceasta. Nu trebuie decât să fii tu însuţi.

Acesta este răspunsul pe care mi l-a dat sufletul meu. Însă în cazul tău poate fi alt raspuns, şi cu siguranţă este. În splendoarea Sa, Dumnezeu a creeat fiecare suflet într-un mod unic, astfel încât există miliarde şi miliarde de suflete, toate diferite, şi aceasta este încă o minune din miliardele şi miliardele de minuni creeate de El.

Aşa că… merită să laşi mărul pe care îl ronţăi acum cu poftă un pic deoparte, să închizi ochii şi să întrebi fetiţa sau băieţelul cel pur din tine când ar vrea să întâlnească un suflet pereche.

Şi sufletul tău se va bucura foarte mult şi o să îţi răspundă la toate întrebările.
Şi în scurt timp… îl vei întâlni, îţi promit.

Ioana Manoliu, an 12, Buşteni
 

*****
Trimite-ne şi tu relatări despre trăirile tale spirituale pe adresa

redactie@yogaesoteric.net

.  Cele mai frumoase scrisori de la cititori vor fi publicate pe site-ul nostru, iar relatările spirituale extraordinare vor fi premiate.
 

yogaesoteric
aprilie 2007
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More