Sunete stranii, precum acelea din trecut, ce pot fi considerate mesaje ale îngerilor Apocalipsei, au fost auzite iar în Olanda, Marea Britanie, Maroc!

 

În luna ianuarie a acestui an, cetățeni olandezi au raportat apariția unor sunete stranii ce păreau că vin din cer. Martijn Mastenbroek din Pijnacker, un orășel din provincia Olanda de Sud, se afla acasă în ziua de 10 ianuarie 2016, când a auzit un zgomot particular. „Parcă era sunetul unei trompete”, își amintește el. „A durat vreo 5 secunde. Zgomotul venea de afară. Prietena mea l-a auzit și ea…”

 
Cu o săptămână înainte, în seara de 3 ianuarie, locuitorii din Casablanca, Agadir, Tanger și din alte orașe din Maroc, au auzit sunete similare, „venind din cer”.
Mai mulți martori au reușit să surprindă sunetele respective pe înregistrări video pe care apoi le-au postat pe YouTube.
 

 
 

În ziua următoare, în data de 4 ianuarie, un englez a înregistrat sunete asemănătoare în orașul Bristol, din sudul Marii Britanii, redate în următorul videoclip.
 
O încercare de a explica apariția acestor sunete ar fi aceea a transducerii unor unde radio de foarte joasă frecvență. În timp ce în mod normal nu suntem capabili să auzim astfel de unde, datorită modificărilor apărute în spațiul imediat înconjurător și chiar în spațiul cosmic din jurul planetei noastre, aceste unde ar fi amplificate și transformate în unde sonore. Totuși, aceasta rămâne doar o ipoteză. Niciun om de știință nu poate să spună cu exactitate ce reprezintă aceste sunete. Ele sunt cu siguranță corelate între ele și le găsim în mod misterios descrise și prevestite în Apocalipsa Sfântului Ioan, din Biblie.

 

Citiți și:

Ne îndreptăm către un salt de conștiință la nivel planetar (I)

Sunete misterioase inexplicabile sunt raportate de pe tot cuprinsul globului

 

yogaesoteric
11 februarie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More