Tehnica pescuitului ‒ Noi suntem peștii, iar Noua Ordine Mondială este pescarul! Pandemia aceasta falsă, care ne este îndesată pe gât cu insistență, este momeala

Nu sunt un pescar. Nici nu-mi place. Am fost doar de câteva ori la pescuit… și doar de vreo două ori în toată viața mea am ținut o undiță în mână. Dar este suficient ca să pot înțelege principiile pe baza cărora funcționează.

Haideți să vă împărtășesc unele observații personale în ceea ce privește tehnica pescuitului peștilor mari. Poate nici pe voi nu vă interesează pescuitul, dar rețineți vă rog ideea, pentru că am să fac la sfârșitul postării o paralelă. Peștii mari se pescuiesc într-o modalitate aparte. E greu să scoți din apă un pește mare, pentru că se zbate foarte energic. E și normal, doar e amărâta aia de viață a lui în joc! Este aproape imposibil să-l tragi afară din apă din prima tentativă. E prea puternic. De aceea, un pescar experimentat aplică o tactică specială pentru a scoate un pește mare afară din apă. După ce peștele mușcă nada și este prins în cârlig, pescarul trage cu putere de undiță. Apoi dă drumul la fir și lasă peștele să fugă. Bietul animal crede că a scăpat și își vede de ale lui. După un timp, pescarul îl trage din nou cu mulineta. Apoi dă din nou drumul la fir și tot așa. Operațiunile de succed, până când peștele este prea obosit ca să se mai poată opune și atunci este scos cu ușurință afară din apă. Toată chestia asta cere răbdare.

Poate că a fost o introducere plicticoasă, pentru că cei mai mulți dintre noi nu suntem câtuși de puțin interesați de pescuit. Da, dar principiul pescuitului peștilor mari este aplicat exact acum, chiar pe noi! Noi suntem peștii, iar Noua Ordine Mondială este pescarul! Pandemia aceasta falsă, care ne este îndesată pe gât cu insistență, este momeala. Unii dintre noi nu au mușcat-o. Dar n-a avut nicio importanță.

Autoritățile guvernamentale au impus restricțiile oricum și au forțat încontinuu injectarea, chiar dacă așa-zisul ser nu a fost testat în prealabil. Normal că au apărut reacțiile de opoziție! Unii oameni s-au zbătut energic pentru drepturile lor. Exact precum peștele cel mare de care vorbeam mai sus! Atunci Noua Ordine Mondială a mai relaxat măsurile. Exact așa cum pescarul mai dă drumul la fir pentru a da iluzia peștelui că a reușit să scape. Acum, sub pretextul noului așa-zis val de gripă, se vorbește din nou despre mască și injecție. Exact așa cum pescarul trage din nou de fir. Sesizați similaritatea? Ei ne obosesc, prieteni! Exact așa cum pescarii obosesc peștii mari înainte de a-i scoate din apă! Povestea asta se va repeta la nesfârșit, an de an. De fiecare dată când va veni sezonul răcelilor și al gripelor, ei vor declara o „situație de criză” și vor forța din nou restricțiile. Până când oamenii vor obosi să se tot opună. Nimeni nu-și va mai aduce aminte peste 50-100 de ani că iarna era normal să ne curgă nasul. Influențați de urletele insistente ale mass-mediei oamenii vor începe să creadă că avem într-adevăr de-a face cu o urgență. Iar Noua Ordine Mondială își va atinge obiectivul de a injecta întreaga populație cu zeama aia ciudată, în care niciunul dintre noi nu știe cu precizie ce se află!

Lumea e cam la fel cum a fost întotdeauna, dragii mei prieteni. Unii ar face absolut orice pentru a-și domina semenii. Tehnicile de pescuit care se folosesc de mii și mii de ani, acum sunt folosite pe noi. Suntem „pescuiți”! Încetul cu încetul suntem aduși la supunere. Ei au răbdare, exact așa cum are răbdare pescarul să scoată peștele cel mare din apă. Pentru asta vor forța narațiunea aceasta stupidă și ridicolă a pandemiei la nesfârșit! Până nu vor injecta întreaga omenire cu mizeria lor, nu se vor lăsa. Nu știu cum să vă spun, dar noi nu vom scăpa niciodată de minciunile lor nerușinate. Ori îi stârpim noi pe ei, ori vor stârpi ei umanitatea din noi! Lupta este pe viață și pe moarte. Exact așa precum peștele cel mare de care vă spuneam mai sus, ne batem pentru propriile noastre vieți. Ceea ce vedeți voi acum nu este o „pandemie”, ci un fel de pescuit!

Autor: Artin Side

Citiți și:
Paradoxul valului actual de viroze: Avem imunitatea mai slabă tocmai pentru că ne-am protejat excesiv în pandemie. Explicațiile unui cercetător
Nu mai avem pandemie, dar piaţa vaccinurilor anti-covid trăieşte bine-mersi. Cine „învârte” 13 miliarde de dolari

 

yogaesoteric
6 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More