Terheș: „A admite într-o lege, votată politic, că un bărbat ce se pretinde femeie e femeie, înseamnă a vota împotriva naturii, biologiei, științei, realității”

„Persoana umană este fie bărbat, fie femeie, spune Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, ce consacră recunoaşterea demnităţii inerente tuturor membrilor familiei umane. Aşadar, când vorbim despre om, vorbim în termeni juridici de bărbat sau femeie. Bărbatul sau femeia nu sunt realităţi aproximative, relative sau elastice, ci realităţi concrete şi distincte.

A admite într-o lege, votată politic, că un bărbat ce se pretinde femeie e femeie, înseamnă a vota împotriva naturii, biologiei, ştiinţei, realităţii”, afirmă pe Facebook europarlamentarul Cristian Terheș.

În continuarea postării, Cristian Terheș subliniază argumente de bun-simț, care astăzi scapă legiuitorilor de la Bruxelles:

„A admite că un bărbat ce se pretinde femeie e femeie, înseamnă a submina identitatea femeii, care nu mai e socotită ca o realitate unică, de sine stătătoare, ce există prin ea însăşi, iar noi, ca societate, o recunoaştem că atare, ci devine ca o «haină» pe care oricine o poate îmbrăca sau dezbrăca după cum şi când doreşte.

Ce propune această ideologie de gen este cel mai grav atac la identitatea, drepturile şi binele femeilor.

În baza acestei ideologii de gen, bărbaţi ce se pretind femei pot intra peste femei în toalete sau duşuri, unde pot să le agreseze inclusiv sexual, ori pot concura la categoria de femei în sporturi, chiar de contact, unde clar au avantaj.

Dacă asta nu e violenţă împotriva femeilor, ce e?

Pe raţionamentul acesta, dacă un bărbat agresează o femeie, poate să se apere spunând că el se identifică femeie, deci nu e violenţă agravantă, că doar a fost femeie contra femeie.

Reacţia neomarxiștilor din Parlamentul European şi România, care s-au simţit lezaţi de un adevăr pe care l-am spus, că un bărbat nu e femeie şi invers, dovedeşte lipsa de argument a acestora şi tirania tăcerii pe care vor să o instaureze.

Nu am cedat în pandemie presiunilor de a mă vaccina ori de a-mi scoate Certificat Verde ca să pot intra în Parlament, pentru că am ales să-mi apăr şi exercit libertatea. Sunt singurul europarlamentar care a intrat mereu în Parlament, pe toată perioada, fără Certificat, vaccin sau dovadă de testare, chiar dacă am fost amendat, deoarece lupta şi rezistenţa în fata tiraniei nu este opţională, ci o obligaţie.

La fel, nu voi ceda nici acum în a recunoaşte tirania absurdului că un bărbat e femeie doar pentru că el declară astfel, deoarece preţul cedării sau tăcerii în faţa acestei tiranii este vulnerabilizarea femeilor în fața potenţialilor agresori sau violatori, ce pot profita cu uşurinţă de aberaţiile din astfel de legi ce încalcă dreptul natural.”

Citiți și:
Perversele de la Bruxelles: Cristian Terheș, acuzat de discurs al urii, după ce a descris „transsexualele” ca fiind „perverse de sex masculin”. Trei eurodeputate cer să fie sancționat
Christian Terheș avertizează că la Bruxelles se votează legi aberante prin care ni se iau cele mai elementare drepturi, inclusiv dreptul la viață!

 

yogaesoteric
27 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More