Teufelskreis

De la un anumit punct, în pandemie discriminarea a devenit politică de stat în Germania. În funcție de paturile ocupate în spitale, „nevaccinații” au fost opriți de la viața socială „pentru binele societății”!

Hitler, la vremea lui, a făcut un război mondial și a exterminat categorii de oameni, tot pentru binele societății! Deci există experiență bogată în domeniu!

Probabil că următoarea mișcare, la viitoarea plandemie, o reprezintă lagărele de concentrare / exterminare, pentru cei care refuză să se alinieze! Măcar o să scăpăm fără să servim de cobai în ele, că din ăștia sunt în afara lor destui!

Ca să fie siguri că planul funcționează, cei „vaccinați” au avut voie să se „adune” pe la spectacole, stadioane ș.a.m.d. deși pot să transmită boala și sunt purtători de virusuri! În felul acesta s-au asigurat că spitalele se umplu de bolnavi „vaccinați”. Altfel spus, „vaccinarea” ajută la creșterea numărului de îmbolnăviri în rândul „vaccinaților”, respectiv … la o nouă „revaccinare”!

În românește aceasta se cheamă „cerc vicios”, dar mai corectă pare denumirea germană: „Teufelskreis” adică un „cerc drăcesc”, o „drăcie”! Desigur, vina este dată pe „ne-vaccinați”, așa cum evreii erau de vină pe vremea lui Hitler de orice!

Și ca să fie treaba clară, în Germania cel „nevaccinat” găsit pozitiv intră 14 zile în carantină fără plată! Cel „vaccinat” primește salariu și în carantină!

Gute Nacht Deutschland!
Gute Nacht Welt!

Citiți și:
Începe discriminarea celor nevaccinați: Germania a desființat restricțiile doar pentru vaccinații și vindecații covid
Consiliul de Etică din Germania a respins propunerea de relaxare a restricțiilor pentru cei vaccinați anti-covid. Motivul?
Lockdown-urile nu au avut niciun efect asupra împiedicării răspândirii coronavirusului în Germania, relevă un studiu realizat la Universitatea din München

 

yogaesoteric
11 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More