Top 8 cele mai nocive invenții din ultimul secol care decimează sănătatea și siguranța oamenilor

De-a lungul istoriei, au existat invenții uimitoare care ne-au îmbunătățit viața și ne-au ajutat să evoluăm. Unele dintre aceste invenții, însă, au fost utilizate în scopuri malefice. Apoi, există invenții care pur și simplu au fost concepute în scopuri malefice, iar acestea sunt cele despre care vom vorbi în acest articol. Sunt invenții care distrug conștiința și trupul oamenilor și le pun viața în pericol.

Doar pentru că ceva provine dintr-un laborator sau dintr-o instalație tehnologică, sau din computerul unui inginer de software, nu înseamnă că este cel mai bun lucru de la pâinea feliată încoace (care nu este nici ea atât de bună pentru tine).

Haideți să aruncăm o privire din interior asupra unor invenții cu care se laudă mass-media și instituțiile medicale, dar care sunt abuzive, lipsite de etică și folosite în mod iresponsabil pentru a distruge viețile oamenilor. Cu toate acestea, ei strigă „știință!” de fiecare dată când există o provocare, pentru a justifica atât crearea cât și utilizarea acestor așa-zise „terapii”, care în realitate sunt „instrumente” de distrugere.

Aceste aspecte necesită o analiză atentă. Este posibil ca cei mai mulți oameni să nu știe nimic despre aceasta, dar următoarele 8 invenții sunt folosite pentru reducerea populației și instituirea tiraniei medicale.

Multe invenții sunt folosite în principal în scopuri malefice, iar majoritatea americanilor nu au habar, datorită mass-mediei (fake news), a rețelelor de comunicare virtuală, a dezinformării, a marii tehnologii și a agențiilor de reglementare americane extrem de corupte.

Iată care sunt cele mai nocive invenții din ultimul secol, care decimează sănătatea și siguranța oamenilor:

#1. Terapia prin electroșocuri

#2. Vaccinurile

#3. Chimioterapia

#4. Agentul Orange

#5. DDT

#6. Facebook

#7. Injecții cu proteine Spike (ARNm)

#8. Google – Nu mai permit nimănui să vadă informații despre sănătatea naturală

Terapia electroconvulsivă, cunoscută și ca „terapia cu electroșocuri”, folosită pentru torturarea bolnavilor psihici și a prizonierilor de război

Terapia electroconvulsivantă (ECT), cunoscută și ca „terapie cu electroșocuri”, datează de când medicii și psihologii legau cu centuri pacienții care nu voiau să se supună, le atașau electrozi la craniu și le aplicau tensiune electrică pentru a le „șoca” creierul și a-l face să funcționeze corect, sau acestea erau doar experimente pe oameni, etichetate drept „cercetare”, care îi face pe medici să se simtă puternici și sadici. Prizonierii de război au fost torturați în acest fel, pentru a dezvălui secrete și planuri. Pacienții psihiatrici și copiii sunt torturați astfel în numele „medicinei” și nu există nicăieri dovezi că această „terapie” funcționează.

Unii susținători ai ECT o numesc „standardul de aur” al tratamentului pentru depresia profundă și „rebelă” dar este o metodă cel puțin rudimentară, arhaică și periculoasă, provocând adesea pierderi de memorie, ca să nu mai vorbim de leziuni permanente ale sistemului nervos și ale creierului.

Folosirea electricității pentru a șoca creierul poate duce la leziuni permanente ale creierului, fie că este vorba de impulsuri sau de curenți constanți. Medicii care cred că aceste convulsii induse de ECT sunt mai sigure în 2022 decât erau în urmă cu un secol sau două se iluzionează.

Medicii încearcă să respingă și să minimalizeze efectele dăunătoare și să inventeze diagnostice spunând că este vorba doar de „resetarea circuitelor defecte ale creierului”, dar un studiu publicat în 2012 în Proceedings of the National Academy of Sciences, a raportat o scădere considerabilă a conectivității funcționale între lobii prefrontali și alte părți ale creierului (similar cu distrugerea unor părți ale creierului care are loc în urma unei lobotomii).

Agentul Orange, DDT și chimioterapia au fost concepute de aceiași giganți chimici care ne otrăvesc astăzi produsele cu pesticide și insecticide periculoase

Ați auzit vreodată de Bayer sau Monsanto? Bineînțeles că ați auzit. Au fuzionat acum câțiva ani într-un conglomerat chimic uriaș, asemănător cu IG Farben al regimului nazist. Aceste companii creează otrăvuri pentru a ucide dăunătorii din culturi, pentru a arde vegetația și pentru a distruge sistemele imunitare umane pentru „tratarea” cancerului. Aceste companii funcționează fără să țină cont de sănătatea umană sau de mediul nostru natural. Mai rău, ele știu că produsele lor distrug vieți și viața în general și profită de pe urma acestui fapt. Face parte din modelul de afaceri și așa a fost timp de zeci și zeci de ani. Multe dintre substanțele chimice utilizate drept pesticide sunt aceleași cu cele folosite pentru erbicide și „chimioterapie”. Acestea generează cancer la om.

Apoi, există Google, un motor de căutare conceput pentru a filtra toate informațiile vitale despre sănătatea naturală și adevărata siguranță pentru bunăstarea umană. Facebook, alias „Fakebook”, este un alt instrument de spionaj care este plin de dezinformare despre tot ceea ce are legătură cu menținerea sănătății sau vindecarea folosind remedii naturale. Atât Google, cât și Fakebook contribuie la campania de dezinformare în masă care ascunde toate pericolele pe care le implică injectarea de Spike. Totul face parte din programul de depopulare, iar aceste invenții NU ajută oamenii să evolueze sau măcar să se mențină sănătoși, atât pe ei înșiși cât și planeta Pământ.

Citiți și:
Se pregătea exterminarea noastră încă din anul 1980: reducerea populației trecute de 60 ani, a celor inutili și a proștilor, prin răspândirea unui virus ucigaș și eutanasiere!!!
Zece metode subversive, secrete prin care fiinţele umane de pe această planetă sunt cel mai adesea manipulate fără să-şi dea seama… (I)
Este evident că chimioterapia eşuează în 97% din cazuri – DE CE mai este totuși administrată?

 

yogaesoteric
15 decembrie 2022

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More