„Toţi ăştia au fost decoraţi pentru servicii deosebite aduse României?”

Cer cu celeritate și vehemenţă proletară naţionalizarea Serviciilor Speciale din România, SRI, DIE, devenite subsidiare americane ale CIA, FBI, etc., cu amestec din partea BND, MI6, MOSSAD, DGSE..!

Nu am încredere în niciun politician sau angajat al SRI/DIE, care a fost decorat de americani, tot aşa cum nu am avut încredere nici în cei decoraţi pe timpuri de către ruşi!

Toţi ăştia au fost decoraţi pentru servicii deosebite aduse României?

Pentru servicii aduse umanităţii în general, pentru propăşirea democraţiei în lume, a dreptăţii și a binelui ca să nu fie rău?

Hai, că mi se face rău din nimic….…!

„Defecarea” lui Pacepa în 1978, cerând azil politic în America, din Germania, unde zice-se că avea misiunea de a instrumentaliza asasinarea lui Noel Bernard (Radio Europa Liberă), iar el făcea orice numai crime nu (chișcă-mă, Frosino, să-mi revin), a însemnat trădare pentru unii și luptă patriotică împotriva dictatorului Ceauşescu, pentru alții!

Se spune că prăbușirea lui Ceauşescu ar fi fost grăbită de această acţiune a lui Pacepa. Probabil că de aia a mai rămas Ceauşescu bine mersi încă 11 ani la putere, pentru că Pacepa i-a grăbit declinul, că revoluţia declanşată de Gorbaciov în blocul Estic nu se mai pune.

Păi aşa, și eu pot să spun că fuga mea în Germania, în ianuarie 1989, ca fiu al fostului premier I.G. Maurer, cel care l-a înscăunat pe Ceauşescu la putere, a însemnat prăbuşirea dictatorului, cu atât mai mult cu cât aceasta s-a și petrecut în decembrie a aceluiași an!

Total fals!

Nu ştiu de ce a fugit Pacepa, probabil că fiind agent dublu avea semnale că urma să fie deconspirat (vezi poziţia generalului Eugen Luchian, din ’78, care nu se poate vedea că este clasificată), ceea ce se lăsa cu pneumonie……. glonţul rece și el transpirat……., dar eu am fugit ca să-mi apăr fundul și familia și copiii ……. și neamul de acţiunile Securităţii, la indicaţiile tovarăşei Elena Ceaușescu. Ştiam cu probe de ce este în stare și nu aveam niciun chef să fiu victima unei demente toxice.

Ceauşescu urma să moară de boală sau de bătrâneţe, dacă nu era Gorbaciov cu ideile lui de reformă și dacă nu erau Serviciile străine care să ajute Lovitura de Stat din ’89, evident cu butaforiile autohtone de rigoare.

Eu nu am fost victima unui regim, eu am fost victima unei persoane a acelui regim şi a unor Servicii aservite acelei persoane, tot aşa ca și astăzi, cu singura diferenţă că astăzi sunt mai multe persoane şi nu din Scorniceşti sau Petreşti, ci din Washington, Berlin, Londra sau Ierusalim.

Certe că după fuga mea nu a murit nimeni, dar după fuga lui Pacepa au murit mulţi!

Bine că am scăpat de o nebunie, ca să dăm de alta…….!

De Jean Maurer

Citiți și:
Jean Maurer: „Am ajuns la concluzia că diferenţa dintre popoare nu este dată de densitatea de deştepţi, ci de cea de proşti”
Jean Maurer: Ia să punem cap la cap nişte informaţii certe!

 

yogaesoteric
2 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More