Militarii ruși dezvăluie nume – Fauci și Collins de la NIH au creat covid-19!

Ca răspuns la lipsa de cooperare a Occidentului în ceea ce privește propunerile înaintate de Rusia de modificare a Convenției privind interzicerea armelor biologice, cu scopul de a trage SUA la răspundere pentru acțiunile lor în Ucraina, Rusia a decis că va începe să dezvăluie nume.

Francis Collins și Anthony Fauci

Iată un pasaj din informarea generalului rus Kirillov:

Am prezentat anterior materiale care confirmă implicarea lui Hunter Biden și a Fundației sale Rosemont Seneca, precum și a altor entități controlate de Partidul Democrat din SUA, în finanțarea principalilor contractori ai Pentagonului care operează în Ucraina.

S-a demonstrat cât de profund este implicat fiul actualului președinte al SUA, Hunter Biden, în finanțarea companiei Metabiota, controlată de Departamentul Apărării din SUA.

Cu toate acestea, unii participanți la proiecte secrete rămân în umbră, deși sunt actori-cheie în programul militar-biologic al Ucrainei.

Printre aceștia se numără fostul director al DITRA, Kenneth Myers, vicepreședintele executiv al fondului de capital de risc In-Q-Tel controlat de CIA, Tara O’Toole, fostul șef al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, Thomas Frieden, fostul director al National Institutes of Health, Francis Collins, fostul director executiv al Battelle Memorial Institute, Jeffrey Wadsworth, cercetător șef și președinte al departamentului internațional de cercetare, dezvoltare și medicină al Pfizer și mulți alții.

Toți aceștia, într-un fel sau altul, sunt beneficiari ai proiectelor biologice ale Pentagonului și au legături cu Partidul Democrat din SUA, ai cărui lideri acționează ca artizani ai cercetării biologice militare și creatori ai unor scheme secrete de spălare de bani în beneficiul unui cerc restrâns de elite americane.

Acești oameni sunt cei care ar fi necesar să fie întrebați de ce se cheltuiesc banii contribuabililor pentru cercetări militare-biologice ilegale în Ucraina și în alte țări din întreaga lume.

Rușii îi acuză pe dr. Collins, fost director al NIH și pe Fauci de a fi co-conspiratori ai mușamalizării originii creării covid-19.

În ciuda interdicțiilor oficiale, bugetul SUA este cheltuit pentru cercetare cu dublă utilizare. În acest sens, Partidul Republican a inițiat o anchetă asupra directorului Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase și consilier medical șef al președintelui Biden, Anthony Fauci. Finanțarea publică printr-o organizație intermediară a fost confirmată pentru experimente de îmbunătățire a patogenității virusurilor, inclusiv a coronavirusurilor, a căror incidență nu a fost larg răspândită până în 2019.

Ancheta a constatat că Fauci a mințit în mod deschis și a ascuns în mod deliberat implicarea guvernului SUA în programele de cercetare. În același timp, a fost dezvăluită conivența sa cu managementul rețelelor de comunicare virtuală pentru a manipula opinia publică cu privire la cauzele covid-19. Asemenea dezvăluiri ridică întrebări legitime pentru SUA cu privire la cauzele noilor agenți patogeni cauzați de oameni și la modelele de răspândire a pandemiei.”

Așadar, acum militarii ruși dezvăluie legătura dintre crearea covid-19 și mușamalizarea prin intermediul rețelelor de comunicare virtuală și influenței MSM, facilitată de dr. Anthony Fauci. Narațiunea militarilor ruși este în acord cu dezvăluirile din fișierele Twitter, făcute de Elon Musk. Narațiunile rușilor par să coincidă, de asemenea, cu cele ale lui Trump/Q, care arată cum covid-19 a fost lansat intenționat de Deep State pentru a implementa un stat polițienesc medical și a forța votul prin corespondență pentru a fura voturile din 2020. Totul duce la aceeași concluzie.

Gradat, publicul devine conștient de faptul că, în realitate, covid-19 a fost o armă biologică, iar aceiași oameni care au conceput virusul în laborator, i-au ascuns originea, au ascuns tratamentele viabile și au promovat vaccinuri care nu au funcționat, de pe urma cărora au profitat, toate acestea în efortul de a păstra și de a câștiga putere.

Rusia și restul țărilor non-NATO doresc despăgubiri pentru milioanele de vieți pierdute și pentru daunele economice și psihologice ireparabile, cauzate de diseminarea acestei arme biologice create și eliberate de Partidul Național Democrat al SUA și acoliții lui.

Dezvăluirile au început. Lumea va afla adevărul despre covid 19.

Citiți și:
Cultul covidian creat prin metode clasice de manipulare și control al conștiinței
Un tribunal din Peru îi acuză pe Bill Gates, Soros şi Rockefeller că au creat covid-19

 

yogaesoteric
2 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More