Tragedie după testarea vaccinurilor Pfizer la copii: O fetiță de doi ani a murit la șase zile după rapel

La șase zile de la primirea celei de a doua doze Pfizer împotriva coronavirusului, o fetiță de doi ani înscrisă în studiile clinice pe copii ale companiei a murit, potrivit unor noi rapoarte. Aceste studii au început la mijlocul lunii martie și încă așteaptă autorizarea pentru administrarea vaccinului la copii și bebeluși.

În același timp, Moderna desfășoară o serie similară de studii clinice pe copii, pe care o numește „KidCOVE”. Johnson & Johnson (J&J) și AstraZeneca își desfășoară, de asemenea, amândouă propriile studii clinice pe copii.

După cum s-a raportat în sistemul guvernamental de raportare a evenimentelor adverse la vaccin (VAERS), fetița de doi ani a primit a doua doză de la Pfizer pe 25 februarie. La 1 martie, a suferit o reacție adversă gravă, iar pe 3 martie, ea a murit. Nu au fost furnizate alte detalii.

Raportul VAERS indică faptul că micuţa a fost internată din 14 februarie, ceea ce sugerează că s-ar fi putut îmbolnăvi de la primul vaccin. În ciuda acestui fapt, cineva a administrat o a doua doză copilului deja bolnav și suferind, ceea ce a condus la moartea lui.

La începutul lunii, s-a raportat, de asemenea, că injecția experimentală cu terapie genetică de la Pfizer poate provoca leziuni ale creierului și boli neurodegenerative. O lucrare publicată în revista Microbiology & Infectious Diseases explică procesul prin care aceste injecții modifică ADN-ul uman.

Faptul că se știe despre moartea copilului de doi ani în programul de testare al Pfizer se datorează informațiilor independente extrase din VAERS. Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) cu siguranță nu va raporta despre acest caz și nici mass-media principală.

Agenţia pentru alimente și medicamente din SUA (FDA) este, de asemenea, complice, după ce a ridicat recent pauza recomandată pentru injecția experimentală a vaccinului J & J, care provoacă cheaguri de sânge mortale. În loc să interzică vaccinul, FDA aplică în schimb o etichetă minusculă de avertizare pe ambalaj, care spune că injecția J&J vine cu riscuri de cheaguri de sânge.

Am citit și am plâns”, a scris un cititor pe site-ul Great Game India. „Rușine părinților care au permis să se petreacă așa ceva.”

Acum plătesc cu inimile frânte. Cât de trist este asta? Aceste vaccinuri conțin aluminiu, mercur și formaldehidă. De ce ar permite cineva să li se injecteze copilul cu aceste otrăvuri?”, a scris un alt cititor.

Citiţi şi:
Copii decedați după injectarea cu serurile experimentale covid, în timpul studiilor clinice, cazuri consemnate de Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor din SUA
Hriscu Ionuț Silviu spune: „Dacă ți-ai dorit vreodată să joci ruleta ruseasca dar totuşi ți-a fost frică, ai ocazia s-o faci acum cu vaccinul anti-covid”

 

yogaesoteric
28 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More