Trăim vremuri care nu au mai existat niciodată…….

Există cei mai mulți milionari și miliardari din istoria cunoscută a omenirii. Majoritatea covârșitoare a tinerilor sunt „sfătuiți” de către „influenceri” să se lase de școală și să se facă „antreprenori” fără să le ofere o bază reală a ceea ce înseamnă aceasta. Cei mai mulți se orientează spre site-uri care „cumpără și vând” fără să știe ce, de unde, cât…….

Într-o lume în care nu se mai pune preț pe a dezvolta ceva, a crea, a face, toți vor să preia dintr-o parte și să ofere în alta. Deocamdată gluma aceasta funcționează. În câțiva ani însă, bula se va sparge, antreprenorii vor vedea că nu mai au cui să vândă, Inteligența Artificială va prelua procesele de distribuție și, uite așa, acest tineret va fi pus în fața faptului că nu știe efectiv să facă nimic. Nu are o meserie de bază, nu știe cum funcționează treaba, nu își mai găsește locul în societate.

Să nu uitați, însă, așa învechiți în concepții cum ne cred acești tineri, generația 40+ este cea care a creat această tehnologie a Inteligenței Artificiale, de la zero. Următoarea generație doar o preia și o pune în practică!

Gândirea și strategia pe termen lung a fost dată deoparte, tocmai pentru implementarea sistemului struțo-cămilă. Statul îți va oferi minimul de confort și mâncare, iar tu vei fi obedient, vaccinat la zi, ascultător.

Minunata lume nouă și Jocurile foamei sunt în desfășurare. Partea întâi este aproape gata. Partea a doua și decisiva parte a treia se anunță a fi proiectate până în 2030.

Citiți și:
Primul robot-avocat dotat cu inteligență artificială va reprezenta în instanță o persoană
Neom: Orașul Sci-Fi al viitorului, construit în Arabia Saudită – Taxiuri zburătoare, avataruri robotice și holograme. Inteligența Artificială va fi „inima” lui

 

yogaesoteric
11 martie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More