Tratamentul pentru cancer a fost descoperit încă de acum 84 de ani!!!

 

În 1934, 16 pacienți cu cancer terminal au fost vindecați folosind doar puterea frecvenței, prin intermediul vibrațiilor, aşa cum ne dezvăluie filmul de mai jos.

Cu toate că acest tratament anticancer a fost descoperit în urmă cu 84 de ani, oamenii continuă să moară din cauza acestei teribile maladii, metoda fiind rapid eliminată din lista celor care prezintă interes și asupra cărora se fac cercetări ulterioare.

În 1931 dr. Royal Rife a construit un nou tip de microscop, ale cărui performanţe superioare permiteau obținerea de imagini microscopice de o precizie care nu a fost încă egalată de tehnologia actuală.

Rife a fost prima persoană care a văzut viruşi vii şi le-a putut urmări mişcarea şi comportamentul.

În urma cercetărilor sale a observat că toate organismele rezonează pe frecvenţa lor specifică de vibraţie. Analizând vibraţia specifică a unui organism patogen, el a reuşit să-l distrugă utilizând o frecvenţă de vibraţie adecvată. Microorganisme generatoare de boli au putut fi eliminate fără operaţii sau medicamente.

Rife a testat cu succes un aparat de emisie de frecvenţe radio pe animale de laborator. Bazându-se pe teoria pe care a elaborat-o în urma observaţiilor lui, a reuşit să distrugă celule afectate specifice.

În 1934 el a realizat la Universitatea din California de Sud (USC) studii clinice pe un grup de 16 pacienţi bolnavi de cancer aflat în stadiu terminal. După 90 de zile, toţi pacienţi au fost declaraţi sănătoşi.

Ulterior, Rife a declarat că descoperirea lui a fost dată deoparte de Asociaţia Medicală Americană, care a influenţat discreditarea, în anii ʼ50, a rezultatelor activităţii sale de cercetare.

De atunci s-au făcut foarte puţine studii bazate pe descoperirile sale. În fiecare an sunt cheltuite sume enorme (aproximativ 150 miliarde de dolari) pe medicamente şi metode de tratament ale cancerului.


Citiţi şi:

Dr. Max Gerson – O metodă naturală eficientă pentru tratarea cancerului

Atacat de autorităţi şi concerne farmaceutice, un doctor a vindecat timp de 30 de ani cancere în faza terminală – documentarul «Burzynski-The Movie»
 

yogaesoteric
2 iunie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More