Tu pentru cine nu te vaccinezi?

Fii anti-vaccinare!

Am văzut în spaţiul românesc tot felul de indivizi ciudaţi care se lăudau cu faptul că s-au vaccinat şi asta nu din frica de moarte/boală, nuuu, ci pentru binele societății, al familiei, al vecinului!

M-am gândit să pornesc şi eu o „acţiune” asemănătoare, paralelă! Mi-ar plăcea să găsesc rezonanță în rândul celor care nu s-au vaccinat poate mai salvăm un „nedecis”!

Mă numesc Ioan Sperling, am 61 de ani.

Am diabet de vreo 20 de ani, tensiune arterială de vreo 4, ficat (cât mai am) gras, sunt supra-ponderal, dar mă simt bine în pielea mea şi nu mi-e frică de moarte! M-am simţit la fel de bine în ultimii doi ani în care am lucrat tot timpul între oameni, de obicei fără mască! Nu mi-a fost frică tot timpul ăsta nici că o să mor, nici că o să mă îmbolnăvesc! Nu-mi este nici acum! Nu neg existenta virusului şi nici capacitatea lui să-mi pună neamurile la fiert arpacaș, aşa cum nu neg miile de alte posibilităţi să predau lingura, în fiecare clipă!

În familie am avut câteva cazuri de covid, unele grave, dar nu a murit nimeni, mai ales datorită ivermectinei!

Nu mă vaccinez pentru că:
1. Cred în Dumnezeu!
2. Mă încred în ştiinţă și nu în politică!
3. Nu mă vaccinez pentru viitorul omenirii!

(1. Dumnezeu hotărăște când, de ce şi dacă mă îmbolnăvesc şi evoluţia şi deznodământul bolii! Cu sau fară vaccin!

2. După medicina pe care am învăţat-o eu, acest aşa zis „vaccin” este un experiment genetic riscant şi cu folosul prea mic față de riscuri! Ca atare este necesar să fie refuzat.

3. Curând oamenii curaţi genetic o să fie foarte puţini pe pământ şi foarte valoroşi! Eu, dacă mă ajută Dumnezeu, vreau să fiu printre ei, sau să mor aşa cum m-am născut: 100% om!)

Citiți și:
12 motive pentru care nu mă vaccinez
De ce am ales să nu mă vaccinez?
Dan Bittman consideră că pandemia a fost „puțin” pusă la cale. „Ne-au păcălit în toate felurile”

yogaesoteric
22 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More