Tumoarea uriaşă din zona bolnavă a dispărut ca prin farmec

Când eram în anul 3 de curs, m-am îmbolnăvit extrem de grav. Am urmărit atunci, ca prin practica YOGA să elimin perturbările apărute. Cu toate acestea, ele au evoluat rapid, scăpându-mi de sub control, aşa încât, după mai multe luni de suferinţă, eram în situaţia de a fi operată, în urma apariţiei unei tumori uriaşe, care se localizase la nivelul unor ganglioni axilari. Această intervenţie chirurgicală ar fi fost însă periculoasă şi medicul urmărea să o evite. El mi-a spus că, dacă îmi scade febra cu un grad până dimineaţă, nu mă mai operează. Până la urmă am reuşit să scap de operaţie: după multă rugăciune şi cu sprijinul subtil al colegilor mei yoghini şi al Ghidului meu spiritual, Grieg, pe care l-am implorat subtil şi de la distanţă să mă ajute în această direcţie, ajutorul a sosit prompt, chiar în noaptea aceea: temperatura mi-a scăzut cu exact un grad, fapt care l-a făcut pe medic să renunţe la intervenţia chirurgicală.

Însă experienţa avea să continue într-un mod şi mai miraculos şi mai spectaculos. Starea mea de sănătate continua să fie precară, aveam dureri mari, mă simţeam foarte rău şi eram foarte devitalizată. Am ajuns în Bucureşti şi am reuşit să vorbesc cu Grieg, să-l rog să mă ajute şi să mă înveţe ce să fac. Grieg mânca şi în jurul său erau mulţi cursanţi care doreau să discute cu el.

M-am gândit să îi respect masa, să aştept să termine de mâncat şi abia apoi să-i vorbesc. Însă au intrat brusc nişte persoane care i-au solicitat ajutorul, iar el s-a întrerupt şi s-a îndreptat spre ieşire. În acel moment, i-am spus în câteva cuvinte despre problemele cu care mă confruntam, iar el mi-a spus că o să mă ajute şi după aceea a plecat.

Am ieşit din clădirea în care a avut loc întâlnirea noastră cu Grieg şi, în momentul în care am ajuns în stradă şi m-am întors să caut o persoană cu care să plec, deoarece era noapte, am simţit o stare specială de acuitate perceptivă şi am văzut cum o energie albă care avea forma unei mâini s-a îndreptat spre mine, a intrat în trupul meu în zona bolnavă şi a extras energia perturbatoare care-mi produsese atâta suferinţă. În momentul următor, „mâna” s-a retras, iar trupul meu şi-a revenit la poziţia normală pe care de mult timp nu o mai putusem avea. Menţionez că în acelaşi moment a dispărut, ca prin farmec, şi tumoarea uriaşă din zona bolnavă, care avea o dimensiune considerabilă. Nu a mai fost nevoie să apelez la un alt ajutor de la Grieg, deoarece îl primisem în acest mod subtil, copleşitor. Am simţit atunci, încă o dată, infinita compasiune a lui Dumnezeu şi manifestarea Sa prin Ghidul meu spiritual Grieg; am simţit că împreună cu Dumnezeu, el este cea mai apropiată fiinţă faţă de mine, l-am simţit ca fiind pretutindeni şi în inima mea.

     C.M. anul 10, zodia Fecioară, 32 de ani, Bucureşti

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More