UE continuă să-și respecte angajamentul față de globaliși: urmează lockdownuri, revenirea certificatelor de vaccinare și masca obligatorie

Uniunea Europeană și-a exprimat recent angajamentul de a folosi în continuare blocajele, impunerea măștilor obligatorii, pașapoartele de vaccinare și alte restricții în această iarnă pentru a controla răspândirea covid-19 și, de asemenea, pentru crearea unui tratat global de pandemie „obligatoriu din punct de vedere juridic”, cu centrul consolidat la OMS.

Documentul, publicat pe 2 septembrie 2022, intitulat „Răspunsul UE la covid-19: pregătirea pentru toamna și iarna 2023”, a fost pregătit de Comisia UE (executivul UE) și trimis spre votare Parlamentului UE. El dezvăluie cât de strânsă este legătura dintre noua religie a biosecurității și conducerea UE, dar și cât de rău ni se hotărăște viața raportat la gestionarea viitoare a bolilor contagioase în blocul european și la nivel global.

„Folosirea măștilor în spații publice închise, inclusiv în transportul public poate fi o primă opțiune pentru limitarea transmiterii comunitare. Dovezile recente (n.r. – care dovezi? Toate studiile arată contrariul: măștile sunt inutile și afectează sănătatea!!!) arată că măștile de față FFP2, care sunt ușor disponibile în UE/SEE, au un efect de protecție mai puternic decât măștile medicale sau măștile din pânză în comunitate. Prin urmare, statele membre sunt încurajate ferm să ia în considerare utilizarea lor în anumite situații.”

„Alte măsuri, cum ar fi munca de acasă sau limitarea dimensiunii adunărilor în masă s-au dovedit eficiente pentru a limita transmiterea virusului. Atunci când sunt implementate înainte de creșterea numărului de cazuri, aceste măsuri pot evita necesitatea unora mai perturbatoare, cum ar fi blocarea, închiderea afacerilor și școlilor, recomandările de a rămâne acasă și restricțiile de călătorie. Angajamentul politic și implicarea comunității sunt cheia pentru succesul și eficacitatea măsurilor non-farmaceutice.”

„Statele membre pot folosi Certificatul digital covid al UE în cazul în care situația epidemiologică din această toamnă și iarnă impune ca țările să reintroducă temporar restricțiile de călătorie. Regulamentul UE privind certificatele digitale covid, care a fost prelungit până în iunie 2023, oferă cadrul necesar pentru a gestiona impactul restricțiilor asupra liberei circulații și pentru a facilita călătoriile. Acesta asigură că cetățenii pot beneficia de certificate interoperabile și acceptate reciproc de vaccinare, testare și recuperare covid-19. În principiu, deținătorii de certificate digitale UE valide pentru covid nu ar urma să fie supuși niciunei restricții suplimentare atunci când călătoresc în interiorul UE.

Certificatul UE digital covid a fost un succes major (n.r. – doar în buzunarele globaliștilor, că ceilalți au fost blocați de la vacanțe, concedii, sectorul turistic a intrat în colaps, la fel și cel aviatic!) în a oferi publicului un instrument acceptat și de încredere în UE (și în mai multe țări terțe) și în evitarea fragmentării mai multor sisteme naționale. Începând cu 1 august 2022, 75 de țări și teritorii de pe cinci continente sunt conectate la sistemul de certificat digital al UE (30 de state membre UE/SEE și 45 de țări și teritorii non-UE), iar alte câteva țări și-au exprimat interesul să se alăture porții de acces sau sunt deja angajate în discuții tehnice cu Comisia. Aceasta face din certificatul digital UE covid un standard global.

Sistemul de certificat digital covid al UE este suficient de flexibil pentru a se adapta la evoluția răspunsului la covid-19. Posibilele adaptări la perioada de valabilitate a certificatelor eliberate pentru primul rapel pot deveni necesare în lumina dovezilor științifice suplimentare și a evoluției pandemiei.”

„Continuarea strategiilor naționale de vaccinare împotriva covid-19 folosind vaccinurile disponibile în prezent pentru a reduce spitalizările, bolile severe și decesele.”

În ciuda a milioane de morți și alte zeci de milioane de bolnavi ca urmare a administrării serurilor experimentale, în ciuda declarațiilor de recunoaștere a efectelor grave produse de acestea de către reprezentanții Moderna & Pfizer chiar în fața Parlamentului European, aceeași instituție impune continuarea injectării sfidând toate aceste uriașe evidențe și nenorociri. Numai niște criminali sadici ar putea continua să ucidă fără milă!

Acesta este efectul unei clase politice alienate, focusată pe corupție și cu dispreț total față de oameni. Dintr-o gripă sezonieră, rebotezată covid-19, au făcut peste noapte o sursă inepuizabilă de câștiguri pentru decidenți, în detrimentul morții a milioane de oameni de toate vârstele, inclusiv copii și a distrugerii economiilor la nivel mondial!

Citiți și:
Totalitarismul ID-urilor digitale, sau cum ne va fi controlată viața – Alegem libertate sau sclavie? NU dictaturii biometrico-medicale! (I)
Demonizarea celor nevaccinați: o privire retrospectivă

 

yogaesoteric
15 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More