UE devine pe zi ce trece un hoit în putrefacție, condus de interesele diverselor corporații

UE devine pe zi ce trece un hoit în putrefacție, condus de interesele diverselor corporații, hoit care sub nicio formă nu mai răspunde cetățenilor europeni. De care a uitat de mult. Nici URSS și CAER nu ajunseseră la gradul acesta de cinism față de interesele celor din „bordelul” comunist.

UE ne arată că în lipsa unor contraputeri, orice sistem, oricât de democrat este el la „plecare”, se preschimbă rapid într-o vulgară dictatură. Și în cazul de față statele naționale ar fi cazul să fie contraputerile. Nu sunt. Putem spune și de ce. Dar nu rezolvăm nimic! Pentru că un stat, pentru a funcționa ca o contraputere în pomenitul bordel, este necesar să aibă măcar un rest de suveranitate. Nu mai are.

Nu suveranismul este pericolul pentru proiectul european, ci anihilarea totală a suveranităților naționale. Dar ce știu eu, un coate-goale, de la periferia monstruozității numită Uniunea Europeană?

Autor: Constantin Gheorghe 

Citiți și:
Eurobarometru: 59% dintre români au o opinie neutră sau nefavorabilă despre Uniunea Europeană
Polonia: Studenții vor învăța că Uniunea Europeană s-a preschimbat într-o entitate ilegală
Planurile lui Napoleon și Hitler materializate prin Uniunea Europeană masonică

 

yogaesoteric
10 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More