UE – noul URSS condus de RDG

Ăștia mai mici nu știu ce este RDG-ul? Ei bine, a fost Republica Democrată Germană, sau Germania Comunistă, aia din partea zidului cu vedere la sovietici și capitală la Berlin. Homeland-ul șefei actuale a UE, al Merkeliței-Diavoliței.

Clar până aici, hai să ne distrăm de acum încolo.

Sistemul RDG-ist a fost mult mai dur față de ce am avut noi. Nici nu se compară! Partea cu Ceaușescu a fost pistol cu apă, prin comparație cu Nemția Comunistă.

Păi Securitatea noastră de pe vremea lui Ceaușescu se purta cu opozanții cu mânuși de puf comparativ cu STASI, căreia dacă-i încăpea un suspect în gheare, ăla nu mai era om nici fizic, nici psihic, după ce terminau cu el.

Nemții vestului au fost naivi. Proști și prostiți de prosperitatea și viața bună de care se bucurau prin mila americanilor care le-au refăcut țara. Cei din est i-au preluat și călărit din mers și poți observa acum ce se petrece, asta dacă știi să te uiți, pentru că altfel vezi doar pozele pe care ți le arată ei.

Merkel a fost șefa la „propagandă si agitație” în organizația tineretului RDG-ist și a studiat în URSS unde a păpat marxism pe pâine. Se știe bine ce și cum despre chestia asta cu studiul la sovietici, nu ruși, pentru că este altceva.

O să vedeți în viitorii câțiva ani ceea ce va veni, precum și că v-au înșelat în mare măsură, datorită lipsei cunoștințelor și naivității extreme.

În vremea lui Ceaușescu, față de RDG, a fost anarhie de-a dreptul, nu doar libertate, România fiind un loc unde orice regulă şi lege ținea trei zile: ieri, azi și mâine.

Românii înșiră numai tâmpenii despre orice, pentru că majoritatea nu au nicio treabă cu realitatea și vedem minunatele rezultate care ne-au transformat în râsul unui continent.

Împărțeala lumii de după al Doilea Răzbel Mondial a fost una provizorie, cu termen redus de garanție, împărțeală care a fost menținută atât timp cât și-a demonstrat utilitatea. După ’90, venise vremea URSS-ului de vest, numit UE, care nu va aduce mult speratele ploi cu salam și obiecte din Nekermane, alea pe care le așteptau românii.

Pentru nevorbitorii de germană, în poză este schema structurilor de conducere ale URSS, respectiv UE. Sunt identice.

 

Citiţi şi:
Preşedintele ceh, Vaclav Klaus, a comparat Uniunea Europeană cu dictaturile comuniste
100 de ani de comunism. Și încă numărăm… Revoluția bolșevică din 7 noiembrie 1917 – rezultatul unui plan ocult occidental (I)

 

 

yogaesoteric
18 aprilie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More