Uitați de valul 4, 5, 6… Se pregătește un SARS-CoV-3: Americanii au creat un vaccin universal care, susțin ei, va preveni următoarele pandemii

Oamenii de știință americani susțin că au creat vaccinul universal, care protejează împotriva covid-19, SARS și a altor coronavirusuri, ser care va preveni astfel eventualele viitoare pandemii.

Cercetătorii de la Facultatea de Sănătate Publică Globală Gillings a Universității Carolina de Nord din Chapel Hill (UNC) au dezvoltat un vaccin universal care a protejat șoarecii nu doar împotriva covid-19, ci și a SARS și a altor coronavirusuri, declanșând un răspuns imunitar împotriva variantelor periculoase, scrie Sci Tech Daily.

Nimeni nu știe ce virus ar putea provoca o nouă pandemie, dar coronavirusurile rămân o amenințare, după ce au cauzat epidemia de SARS din anul 2003 și actuala pandemie de covid-19.

Pentru a preveni o viitoare pandemie, oamenii de știință de la UNC au conceput vaccinul menit să ofere protecție atât împotriva SARS-CoV-2, cât și a unui grup de coronavirusuri care pot face saltul de la animale la om.

Cu această strategie, poate putem preveni un SARS-CoV-3”, a precizat cercetătorul.

Citiți și:
Erori cu efecte catastrofale: 5 cazuri uimitoare de boli infecțioase scăpate din laborator
Vaccinul universal – Cercetătorii americani anunță că sunt aproape de descoperirea lui
Mike Whitney: Virusul a fost creat pentru vaccin, nu vaccinul pentru virus

 

yogaesoteric
14 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More