ULUITOAREA TEHNOLOGIE REVOLUȚIONARĂ KESHE (II)

 

Redactarea finală a textului a fost realizată de profesor yoga Gregorian Bivolaru

 
Citiți prima parte a articolului


Cine este în realitate inginerul Mehran Tavakoli Keshe, specialist în fizică nucleară, cel despre care se poate spune că zguduie din temelii actuala structură a societăţii?

Iată ce aflăm despre el de pe site-ul Fundaţiei Keshe:

Născut în Iran, în anul 1958, fiul unui inginer radiolog, Mehran Tavakoli Keshe a făcut cunoştinţă cu domeniul radiațiilor şi al fizicii nucleare încă de la o vârstă fragedă.
În anul 1981 el a absolvit Universitatea Regina Maria din Londra, cu specializarea în fizică nucleară – sisteme de control ale reactoarelor.

A muncit apoi ani de zile până când a reuşit să definitiveze un sistem genial care este de natură să genereze gravitație şi energie folosind un reactor pe bază de hidrogen radioactiv şi care, în plus, nu prezintă niciun fel de pericole. A acoperit în felul acesta toate aspectele de proiectare ale unui sistem nuclear plasmatic de la început şi până la final. Aceasta a inclus proiectarea, combustibilul, testarea şi aplicaţiile sale practice.

Începând cu anul 2002, M. T. Keshe s-a concentrat asupra extinderii tehnologiei sale pentru a fi lansată atât în industrie, cât şi în lumea ştiinţifică. În septembrie 2004, el a fost invitat de către un lider occidental, prin intermediul unor organizaţii guvernamentale, să-şi prezinte tehnologia pentru a fi evaluată. Din noiembrie 2004 până în martie 2005, tehnologia sa a fost studiată de către oamenii de ştiinţă de la o anumită universitate. În martie 2005, raportul universităţii respective a concluzionat că producerea de energie prin intermediul acestei noi tehnologii este fezabilă.

În aprilie 2005, tot prin intermediul unor organizaţii guvernamentale, a fost găsit un partener pentru aplicaţii comerciale ce era interesat să studieze oportunitatea de a dezvolta acest sistem. S-a ajuns apoi la un acord de ambele părţi şi compania care urma să dezvolte sistemul a fost mulţumită că sistemul poate avea aplicabilitate practică, exact aşa precum concluzionau studiile de fezabilitate ale universităţii.

În 17 septembrie 2005 s-au definitivat evaluările preliminare ale sistemului şi părţile au fost de acord că sunt gata să înceapă producţia propriu-zisă a primului sistem energetic gravitaţional.

Patentele europene şi internaţionale pentru această tehnologie s-au obţinut la începutul lui octombrie 2005 pentru toate aspectele posibile ale utilizării noii tehnologii, acoperind în felul acesta câteva sute de aplicaţii.

La sfârşitul anului 2005 şi începutul anului 2006, au fost construite câteva reactoare statice plasmatice pentru a confirma principiile teoretice ale tehnologiei. Aceste reactoare funcţionau toate la temperatura camerei şi în condiţii normale de presiune atmosferică şi ele au furnizat tensiune şi curent.

De la începutul anului 2006, câteva prototipuri de reactoare dinamice plasmatice ce au fost special proiectate chiar să se ridice de la sol şi să zboare, au fost construite şi testate cu succes. Au fost apoi testate tot cu succes, în cooperare cu medici specialiști, şi unele reactoare plasmatice pentru sănătate.

În iulie 2009, a fost publicată prima carte a domnului Keshe: Ordinea universală a creării substanțelor materiale – The Universal Order of Creation of Matters.
La începutul anului 2011, a fost publicată şi cea de-a doua carte a sa: Structura Luminii – Structure of the Light.
În octombrie 2011, a fost publicată cea de-a treia carte: Originea universului – The Origin of the Universe.

În anul 2006, toate drepturile de autor asupra acestei tehnologii au fost transferate pentru a susţine Fundaţia Keshe. Principalul scop al acestei fundaţii este repartizarea licenţelor (brevetelor) în cinci domenii diferite, precum şi utilizarea tehnologiei Keshe pentru întrajutorarea omenirii şi totodată pentru promovarea acestei tehnologii la nivel mondial.

Cu ce se ocupă în realitate Fundaţia Keshe?

Iată, foarte pe scurt, prezentarea de pe site-ul fundaţiei Keshe, keshefoundation.org:

„Fundaţia Keshe este o organizaţie independentă, non-profit şi fără o apartenenţă la vreo religie ce a fost fondată de către inginerul M. T. Keshe, specialist în fizică nucleară. Această organizaţie are drept scop promovarea unei noi cunoaşteri ştiinţifice, dezvoltarea de noi tehnologii şi găsirea de noi soluţii optime la problemele majore globale (cum ar fi: foametea, diminuarea resurselor de apă, lipsa în anumite zone a unor surse de energie electrică, schimbările climatice şi boli) prin utilizarea unor reactoare plasmatice ce au fost create în mod special pentru aceasta şi care vor oferi totodată umanităţii chiar şi adevărata libertate de a călători în spaţiul cosmic.

Luați aminte că Pământul nu are aripi, nu are motoare sau rachete de propulsie care să-l ajute să-şi menţină poziţia sau să-l susţină să călătorească cu mii de kilometri pe oră de miliarde de ani prin sistemul său solar.

Cu ajutorul unei noi înţelegeri referitoare la crearea câmpurilor gravitaţionale ale planetelor ce sunt asemănătoare Pământului, cunoaşterea ştiinţifică şi tehnologică a omenirii a ajuns în punctul în care omul poate înţelege principiul fundamental care se află la baza creării oricărei forme de mişcare. Iar acum noi am reprodus «tehnologia» Universului într-un reactor plasmatic care poate fi utilizat chiar și pentru a călători în Cosmos.

Această nouă metodă utilizează interacţiunea dintre ambele câmpuri – gravitaţional şi magnetic – ale reactorului şi chiar celelalte câmpuri similare ale corpurilor cereşti, pentru a obţine mişcare şi poziţionare, pentru a crea mişcare, energie şi hrană în acelaşi mod în care se realizează aceasta pe corpurile cereşti, la fel ca şi pe Pământ şi chiar pe Soare, fără să se consume niciun fel de combustibil. Iar noi numim această nouă metodă de a călători utilizând câmpurile magnetice şi gravitaţionale un revoluționar program spaţial.“

*****

Am decis să scriem acest articol după ce am vizionat seminarul 106th Knowledge Seekers Workshop March 24th, 2016 (Atelierul de lucru nr.106 al căutătorilor cunoaşterii din 24 martie 2016) în care domnul Keshe face nişte dezvăluiri formidabile. În primul rând, sunt prezentate succesele ce au fost obţinute de echipa din Ghana a Fundaţiei Keshe (despre care am amintit pe scurt mai sus), care a reuşit o performanţă cu totul extraordinară: decontaminarea apei prin metode extrem de simple şi totodată cu costuri extrem de mici. Aceeaşi echipă a realizat în luna iunie 2016 o performanţă şi mai spectaculoasă, realizând primul săpun pe bază de gans-uri care, conform analizelor unei organizaţii guvernamentale din Ghana, a reuşit performanţa de a anihila virusuri şi bacterii dintre cele mai puternice – Salmonella, Escherichia coli şi stafilococul auriu – în numai 15 minute!!! Ecourile planetare ale acestei reuşite de proporţii vor genera fără îndoială extinderea şi popularizarea în scurt timp a acestei metode la nivel mondial, mai ales că ea a fost prezentată public, cât se poate de complet în aceste seminarii!

Revenind la seminarul nr. 106, se poate spune că cea mai importantă dezvăluire a acestuia o reprezintă prezentarea unui remediu bazat pe un anumit gans, remediu aproape universal, aspect care la prima vedere pare greu de crezut şi de acceptat de către lumea medicală în special, dar timpul demonstrează deja autenticitatea acestei dezvăluiri. Remediul respectiv creează un mediu alcalin, fortificând totodată sistemul imunitar şi tocmai de aceea are o aplicabilitate atât de extinsă: cancer, infecţii virale şi bacteriene, contaminări cu substanţe radioactive, contaminarea apelor, chemtrails etc. Totodată, acest remediu este foarte simplu de realizat. Fundaţia va începe comercializarea acestui remediu sub formă de supliment alimentar. El se numeşte simplu: GANS. Pentru cei cunoscători, adăugăm că este însă vorba despre un gans anume, nu orice gans, şi anume gans-ul de CO2 (gans-ul de bioxid de carbon) – el având în principal această acţiune de întărire a sistemului imunitar şi de regenerare celulară – dar în formula acestui remediu este utilizată doar apa de gans de CO2 – concentrația necesară fiind dezvăluită de domnul Keshe în seminarul mai sus menţionat.

Fundaţia Keshe a demarat totodată un proiect-program pentru strângerea de informaţii referitoare la efectele testării materiilor de tip gans pentru sănătate. Prin participarea la acest program, toţi cei care doresc vor împărtăşi din experienţa lor personală (împreună cu date şi analize medicale, ei vor face un scurt istoric al bolii etc.) în ceea ce priveşte testarea materialelor de tip gans. Aceste informaţii vor fi apoi folosite pentru beneficiul întregii umanităţi. La acest program pot participa şi cei care deja cunosc tehnologia şi care îşi pot fabrica singuri acest gans de CO2.

Acest produs este, de asemenea, fabricat de către filiala din Japonia a Fundaţiei Keshe – Japan Keshe Foundation. Produsele gans cuprind trei categorii: gans capsule – supliment alimentar –, gans loţiune de piele şi gans picături pentru ochi (Important! Picăturile pentru ochi nu se pun direct în ochi, aşa cum am fi tentaţi să procedăm. Domnul Keshe a explicat într-un seminar că soluția respectivă se aplică doar peste pleoape şi pe zona din jurul ochilor).

Pentru explicaţii suplimentare referitoare la tehnologia plasmatică ce poate fi utilizată pentru sănătate puteţi consulta şi 

Anexa 1

în care sunt transcrise fragmente dintr-un seminar public în care domnul Keshe îşi prezintă punctul de vedere.

Deoarece deocamdată aceste produse sunt fabricate doar în scop industrial, şi nu medical, ele nefiind deocamdată autorizate ca medicamente, ci doar ca suplimente alimentare, toţi voluntarii care doresc să participe la acest proiect vor semna un contract cu Fundaţia Keshe prin care se obligă să-şi administreze aceste produse doar sub directa şi stricta îndrumare şi supraveghere a unui medic.
Baza de date care se va alcătui în urma mărturiilor participanţilor la testarea acestui produs va fi ulterior analizată de specialişti şi, în funcţie de concluziile acestora, se vor începe demersurile pentru autorizarea acestui produs ca medicament. Relatările care deja au fost publicate indică însă un mare succes al acestui produs.

Urmând linia de succese, în seminarul 18th International Knowledge Seekers Workshop (Atelierul internaţional de lucru al căutătorilor cunoaşterii nr.18) din 7 iunie 2016, echipa din Togo, Africa, a Fundaţiei Keshe face şah-mat Occidentul prin prezentarea unor realizări ce sunt absolut epocale: loţiuni complet naturale din care au fost eliminați toţi aditivii şi conservanţii toxici folosiţi până în prezent, loţiuni care au fost testate cu succes şi în compoziţia cărora s-a introdus şi miraculoasa apă de gans de CO2: loţiunea împotriva cancerului (n.red.: este vorba despre cancerul de piele), loţiunea pentru corp şi şampon. Apoi este prezentat „generatorul cu pământ“, care are puterea de 9,3 V (pentru realizarea sa fiind nevoie doar de câteva bucăţele de zinc, câteva bucăţele de fier, câteva sticle de plastic şi… pământ!). Urmează „generatorul cu yam“, ce are o putere de 9 V şi care are drept „combustibil“ doar câteva rădăcini din planta yam, ce sunt legate între ele prin câteva bobine de cupru; după 6 luni de utilizare ca generator, rădăcina de yam este în continuare bună de mâncat! Însă cel mai spectaculos aparat este „generatorul cu apă de ploaie“ care are o putere de 50 V, fiind alcătuit din câteva recipiente de plastic pline cu… apă de ploaie, legate de asemenea între ele prin câteva bobine de cupru!!!

Aşadar, ce poate fi mai miraculos decât Mama Natură? Să ne îndreptăm tocmai de aceea cât mai repede atenția către Ea, cu tot respectul cuvenit, să-i desluşim tainele şi să ne bucurăm din plin de roadele ei nemaipomenite, pe care ni le poate dărui fără încetare și în mod necondiţionat, în loc să ne autoproclamăm în mod nelegitim drept stăpânii ei, căutând să o prădăm şi să o batjocorim! 

*****

Revenim acum la acelaşi seminar – 106th Knowledge Seekers Workshop March 24th, 2016 – care este plin de dezvăluiri extrem de preţioase pentru întreaga omenire. În cadrul acestui seminar este totodată oferită soluţia practică extrem de simplă pentru anularea efectului de modificare genetică a seminţelor (despre care am mai amintit la începutul articolului): utilizarea gans-ului de CO2 asupra seminţelor produse de firma Monsanto care urmează să fie semănate de către agricultori şi fermieri vor fi în prealabil introduse timp de 5-10 minute într-un vas cu apă de gans de CO2, înainte de a fi semănate în pământ – așa cum ni se spune în acest seminar. Vor rezulta în felul acesta plante mult mai robuste care, în plus, vor şi rodi. Deja au apărut relatări ale unor fermieri din întreaga lume care au obţinut rezultate remarcabile utilizând acest miraculos gans de CO2.

Intrând şi mai mult în detalii, aflăm cum s-a ajuns la concluzia că acest gans de CO2 este atât de eficient. Iată cum s-au derulat evenimentele:

Domnul Keshe s-a oferit să ajute autorităţile japoneze pentru rezolvarea problemei radiaţiilor care au apărut în urma exploziei de la centrala nucleară din Fukushima. Patronii companiei Tepco, cea care administrează centrala nucleară de la Fukushima, după ce au intrat în posesia tehnologiei Keshe, au anulat apoi colaborarea cu domnul Keshe, iar după aceea au început o campanie de discreditare a dumnealui în Japonia şi l-au concediat pe angajatul care a intermediat obţinerea tehnologiei de la Fundaţia Keshe. Dar cei de la Tepco nu s-au oprit aici, ci au început dezvoltarea în secret a acestei tehnologii. O tehnologie revoluționară care ar fi putut salva mii de vieţi ale celor contaminaţi în urma dezastrului din Japonia a fost după aceea ascunsă cu viclenie poporului japonez, dar ea a fost utilizată apoi în secret.

Prezentăm în continuare un articol mult mai complet despre aceste evenimente cu largi ecouri mondiale, care a fost publicat pe site-ul veterans today.com (VT), site al veteranilor de război americani, articol care apoi a fost preluat şi de alte site-uri de dezvăluiri:


Ian Greenhalgh, VT 24.03.2016 – Secretul cel negru de la Fukushima: Tehnologia Keshe

(sau: Tehnologia Keshe a fost recunoscută)
(Fukushima’s Dark Secret: Keshe Tech)

Dacă mai era vreun ultim dubiu în această privinţă, acum chiar şi acesta a fost spulberat.

Activitatea lui M. T. Keshe şi a Fundaţiei sale este de acum binecunoscută. Unii pot rămâne în continuare sceptici în ceea ce priveşte „energia liberă“ tocmai datorită unei educaţii superficiale ce este bazată pe un model al fizicii care a fost falsificat prin omiterea în mod deliberat a „eterului“ din toate teoriile şi modelele „acceptate“, ajungându-se cu impostura atât de departe, încât oricine menţiona în cercetările sale termenul „eter“ era apoi ridiculizat şi redus la tăcere, iar savanţii – chiar şi aceia de mare renume – se temeau chiar foarte tare să nu-şi distrugă cariera.

Încep treptat să apară noi și noi dovezi care au menirea să ne demonstreze că activitatea inginerului Keshe şi tehnologia sa este probabil mult mai mult decât free energy şi ea are implicaţii şi posibilităţi care ar putea cu adevărat să transforme mult în bine întreaga lume.

Fără îndoială că le este binecunoscut tuturor dezastrul de la Fukushima, cu urmările sale catastrofale: poluarea oceanului – aceasta fiind o situaţie foarte îngrijorătoare nu doar pentru japonezi, ci și pentru întreaga omenire. Tocmai de aceea, ştirea că tehnologia Keshe pe bază de gans-uri a fost utilizată de către firma Tepco pentru a curăţa şi purifica apa contaminată radioactiv este într-adevăr binevenită, firma Tepco fiind cea care administrează centrala nucleară de la Fukushima. Astfel, un demascator a dezvăluit o realitate cutremurătoare: tehnologia Keshe a fost folosită cu succes pentru decontaminare la Fukushima, în Japonia. Guvernul japonez şi companiile implicate au ascuns însă acest adevăr!

În atelierul de lucru nr. 106 al lui M. Keshe din 24.03.2016 (106th Knowledge Seekers Workshop March 24th, 2016) un om din interior (un fost angajat al companiei Tepco) a prezentat dovezi concludente ale faptului că tehnologia Keshe a fost şi este utilizată pentru îndepărtarea efectelor radioactive de la Fukushima. Domnul Keshe a declarat că, în urmă cu doi ani, a contactat Guvernul japonez şi companiile implicate şi a oferit tehnologia pentru a ajuta astfel la decontaminare. Acest om din interior a publicat fotografii şi a depus apoi mărturie că tehnologia Keshe a fost folosită acolo. Aceasta dovedeşte faptul că tehnologia Keshe este foarte eficientă.

S-a dovedit astfel faptul că tehnologia Keshe a fost utilizată cu succes pentru a purifica apa contaminată radioactiv la Fukushima. M. Keshe a declarat cu ani în urmă că tehnologia sa a fost utilizată acolo, dar patronii companiilor implicate şi Guvernul japonez au refuzat să-i recunoască sau să-i acorde lui Keshe vreun merit. Mai mult decât atât, ei chiar l-au concediat pe angajatul lor care a intermediat legătura între Fundaţia Keshe şi companiile care s-au ocupat de decontaminare – Tepco şi alte companii. 

Fostului angajat i s-au arătat testele iniţiale ce au fost realizate prin utilizarea tehnologiei Keshe la Fukushima şi după aceea i s-a interzis să mai vorbească despre ele. Dar acum el a dezvăluit tot adevărul, motivat de marea nedreptate care a fost comisă.

Pe scurt, mărturia omului din interior este următoarea: un prim test a fost realizat pe șoareci. Acestor șoareci li s-a dat apă contaminată, iar apoi unora li s-a pus gans de CO2 în apă, iar altora nu. Cei care au primit gans şi-au revenit, cei care nu au primit gans au murit toţi. Apa era mai întâi puternic contaminată şi apoi era turnată în mâncarea șoarecilor, fiind absorbită prin mâncare. Gans-ul de CO2 a fost introdus în dieta zilnică a unui lot de șoareci. Doar aceştia s-au recuperat integral şi niciunul nu a murit!!!

Aceasta demonstrează autenticitatea şi eficienţa tehnologiei Keshe şi pune totodată în evidenţă un fapt cutremurător: o tehnologie foarte simplă, cu costuri extrem de reduse, ce este capabilă să salveze vieţi a fost apoi ascunsă de către Guvernul japonez. Oare de ce? Aceasta este uşor de înţeles. Tehnologia Keshe este capabilă să transforme din temelii lumea. În plus, ea poate scăpa planeta de dependenţa de petrol, gaze sau hidro-electricitate şi poate înlătura controlul ce este exercitat din umbră sub paravanul marilor bănci, al marilor companii agro-industriale (cum ar fi, spre exemplu, Monsanto), al companiilor farmaceutice etc. Toţi pilonii pe care se bazează actuala putere satanică ce conduce din umbră întreaga planetă se pot clătina şi chiar sfărâma prin acceptarea generalizată a tehnologiei Keshe, fiind amenințată să se prăbușească inclusiv hegemonia religioasă.

Concluziile testului ce a fost realizat de către cercetătorii de la Fukushima arată că radiaţiile respective ucid prin distrugerea celulelor sănătoase şi prin creşterea vitezei diviziunii celulare. Celulele cele mai afectate sunt cele de la nivelul sângelui, al tractul gastro-intestinal, al aparatul reproducător, dar sunt afectate şi celulele de la nivelul firelor de păr, ADN-ul şi ARN-ul celular fiind deteriorate, ceea ce slăbește totodată şi sistemul imunitar.

Testul a demonstrat că gans-ul de CO2 ajută la întărirea sistemului imunitar şi facilitează recuperarea în urma contaminării cu radiaţii. Testul a mai demonstrat că gans-ul de CO2 este eficient şi în cazuri de infecţii virale.

Aşadar, ca o extensie, se poate spune că acest gans de CO2 oferă protecţie chiar și celor expuşi la niveluri periculoase de radiaţii în cazul unor dezastre nucleare, cum a fost şi cel de la centrala nucleară de la Fukushima, precum şi în cazul celor expuşi la infecţii virale.

Notă: Ian Greenhalgh este de profesie istoric şi totodată este şi fotograf. El este preocupat în special de istoria militară şi de adevăratele cauze ale conflictelor. A studiat istoria, precum şi aspectele de culise ce există în mass-media şi a reuşit să descopere modul în care aceasta este utilizată cu abilitate pentru crearea conflictelor în epoca modernă. Domeniul său predilect de studiu include terorismul ce este sponsorizat de stat, realitatea manipulativă ce este fabricată de mass-media şi rolul serviciilor secrete în manipularea populaţiei şi a perceperii distorsionate a evenimentelor.


Citiți partea a treia a articolului


Articol preluat din Programul Taberei spirituale yoghine de vacanță Costinești 2016, volumul 2, publicat la Editura Shambala, tipărit de Ganesha Publising House.

Citiți și:
De la Cernobâl la Fukushima: De ce ni se ascunde adevarul cu privire la catastrofele nucleare? (1)
Prezentarea în premieră a înregistrării complete a conferinţei de la Roma a Fundaţiei Keshe

 


yogaesoteric
26 septembrie 2016

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More