ULUITOAREA TEHNOLOGIE REVOLUȚIONARĂ KESHE (III)

Redactarea finală a textului a fost realizată de profesor yoga Gregorian Bivolaru

Citiți a doua parte a acestui articol

O altă confirmare a evenimentelor menționate în finalul părții anterioare a acestui articol este cea adusă de Gordon Duff și Ian Greenhalgh pe site-ul veteranstoday.com.


Gordon Duff şi Ian Greenhalgh VT 08.04.2016… „Dezvăluiri: Noul şerif“ (sau Gordon Duff şi echipa spun: „TEHNOLOGIA KESHE ESTE FOARTE REALĂ“)

Aşadar, site-ul american veteranstoday.com (VT) afirmă public: „Tehnologia Keshe este foarte reală“. Nu doar reală, ci foarte reală! Acest site al militarilor în rezervă americani este unul dintre cele care au şi mijloacele necesare realizării unor investigaţii foarte serioase şi temeinice pe marginea anumitor subiecte sensibile, fiind, de asemenea, cât se poate de credibil.

Redăm câteva dintre cele mai importante afirmaţii ale lui Gordon Duff şi ale colegilor săi de la echipa Veterans Today:
„În urmă cu câţiva ani, un fapt devenea din ce în ce mai limpede, şi anume: dacă tehnologia Keshe este reală și autentică, lumea se va transforma foarte mult (în bine!), rolul de combustibili al hidrocarburilor va deveni ceva de domeniul trecutului, iar economia mondială, o economie ce este dependentă de energie, va muri. Evenimentele au mers însă chiar mult mai departe.

Guvernele lumii, inclusiv cel al Statelor Unite ale Americii, al Israelului şi al Marii Britanii, au fost contactate pentru a li se oferi tehnologia despre care li s-a spus că ar putea face avioanele, rachetele şi chiar bombardierele de miliarde de dolari să devină complet nefolositoare.

Acum putem să vă împărtăşim ceea ce într-adevăr am verificat: bazele teoriei lui Keshe, ale tuturor dispozitivelor Keshe, ale conceptelor de «magrav» şi «plasmă» sunt foarte reale. Se pare că el chiar a reuşit să producă electricitate din «nimic», aşa cum a spus şi, dacă este adevărat – şi este perfect adevărat! – aceasta înseamnă că prin dezvăluirea acestei tehnologii revoluționare, toată structura economică, politică actuală se va prăbuşi!

Putem să declarăm în mod ferm și categoric că tehnologia Keshe este foarte reală, în timp ce fizica ce se predă în şcoli – fizica pe care stabilimentul științific din Statele Unite o expune ca fiind validă – nu este deloc aşa.“

„Mai cunoaştem şi faptul că unele companii aerospaţiale importante sunt implicate în acest proiect, care depăşeşte limitele ştiinţei convenţionale mergând cu mult mai departe şi ajungând până la călătoriile în timp sau la explorarea spaţiului îndepărtat prin folosirea unor mijloace ce se află cu mult dincolo de cele cunoscute public.

Specialistul iranian în fizică nucleară şi militantul pentru pace Mehran Keshe a anunţat în mod public că tehnologia sa a fost cea care a facilitat capturarea dronei spion americane RQ170 atunci când această dronă se afla (n.red.: în mod ilegal) deasupra Iranului şi că aceeaşi tehnologie a dezactivat toate sistemele de comunicaţii ale navei militare americane Donald Cook, atunci când aceasta se afla în Marea Neagră.

Statele Unite ale Americii nu au dat nicio explicaţie plauzibilă referitoare la capturarea dronei RQ 170.

În ultimele săptămâni am verificat unităţile energetice Keshe şi am constatat că, într-adevăr, ele funcţionează. Am primit şi rezultatele unor teste din alte surse, dar am verificat şi noi toate acestea.

Echipa Veterans Today a început investigaţiile asupra lui Mehran Keshe cu câţiva ani în urmă. Eu (Gordon Duff) l-am desemnat pe colonelul Hanke, care lucrează cu DARPA la proiecte energetice, să meargă împreună cu Mike Harris să lucreze cu grupul lui M. Keshe…

Apoi am mers şi mai departe, pentru că am avut un motiv foarte întemeiat. Iranul a capturat drona spion americană RQ170 – ceva ce toți credeam înainte că ar fi imposibil (și absolut de neimaginat)!

Continuând investigațiile, am aflat apoi că M. Keshe are două grupuri de detractori ordinari, angajaţi ai Cabalei (n.red.: denumire folosită uneori pentru desemnarea aşa-zişilor «Iluminaţi»), ce sunt infiltraţi în «comunitatea de free energy», grupuri ce sunt plătite să dezinformeze şi să-i calomnieze pe toţi cei care vin cu descoperiri autentice, geniale, promovând în schimb cu perversitate falsele lor «adevăruri» pentru a induce în felul acesta în eroare opinia publică.

Aceste două grupuri sunt foarte active – unul este în Maroc, iar altul se află în Belgia şi Olanda. Pentru cei care nu știu, putem spune că este vorba despre o comunitate on line uriaşă de aşa-numiţi «fraudatori» care vânează în special site-urile de internet care militează împotriva vaccinurilor şi pe cele de medicină naturistă.

Pentru a vă da cât mai bine seama despre ce fel de oameni este vorba, vă mai putem spune că unul dintre aceşti agenţi plătiţi, din Maroc, a fost ridicat şi interogat de curând în legătură cu dispariţia unui copil, iar un altul, din Belgia, a apărut pe o notificare a Interpolului, în legătură cu o plângere referitoare la «trafic de persoane şi ţinere în sclavie»…“

Şi iată în continuare o altă afirmaţie absolut stupefiantă a lui Ian Greenhalgh, în acelaşi articol:
„Credem că tehnologia Keshe este obţinută prin inginerie inversă pornind de la o tehnologie extraterestră. Mai credem că iranienii au descoperit aceste vestigii în timpul unor explorări arheologice şi că ele au o vechime de mii de ani. Este posibil ca Iranul să fi împărtăşit Rusiei această descoperire şi, astfel, să fi obţinut resursele necesare reconstituirii a ceea ce ei au descoperit, deoarece ruşii sunt experţi în inginerie inversă.

Această tehnologie avansată se pare că a fost utilizată împotriva navei militare americane Donald Cook din Marea Neagră, un eveniment care le-a dat fiori reci conducătorilor militari şi politici ai Statelor Unite şi ai Israelului.“

Gordon Duff încheie apoi astfel acest articol:
„Ceea ce este însă unic în ceea ce priveşte programul lui Keshe este orientarea sa. Atunci când el vorbeşte despre pace, chiar la aceasta se referă și chiar aceasta vrea să spună…

Şi ar mai trebui să ne gândim: dacă el a capturat drona RQ170, ce ar putea să facă atunci cu un F18 sau chiar cu un F35 aşa cum ne reaminteşte (n.red. aici este redat un fragment video în care domnul Keshe, în timpul unui alt seminar, explică «la tablă» cum se poate captura o dronă-spion şi indirect mărturiseşte că dumnealui a fost cel care a reuşit această super-performanţă. Mai explică, totodată, cum se poate anihila imediat aparatura electronică, anulând astfel orice fel de comunicaţii – aşa cum s-a petrecut în cazul navei militare americane Donald Cook. În această secvenţă video, https://youtu.be/jAvBhZvZA-c domnul Keshe prezintă un dispozitiv plasmatic simplu. Câmpul plasmatic emis de acest dispozitiv împiedică creionul ce este folosit de domnul Keshe să mai scrie pe tabla electronică. Cu un dispozitiv asemănător au fost întrerupte toate sistemele de comunicaţii ale navei militare americane Donald Cook).

În încheiere, ne putem întreba: ce ar putea să însemne pentru umanitate dezvăluirea acestei tehnologii? Dincolo de toate, aceasta ar putea fi o invitaţie pentru oameni să facă descoperiri chiar ei înşişi, fără ajutorul guvernelor şi fără permisiunea «Vrăjitorului din Oz»; aceasta le-ar permite să preia controlul asupra propriilor lor vieţi, asupra viitorului lor şi asupra modului lor de viaţă. Nu mai văd loc pentru ceea ce am fost învăţaţi să recunoaştem a fi «guvern» în acest scenariu. Voi plânge (dar de fericire) când ultimul dintre ele va fi doborât.“

Notă: Gordon Duff este redactor şef al site-ului veteranstoday.com. El este un veteran de război (a activat în Marina Americană) şi a participat la războiul din Vietnam. Este un diplomat acreditat şi este în general considerat a fi unul dintre specialiştii de vârf din serviciile secrete. El conduce actualmente cea mai mare organizaţie privată de servicii secrete din lume şi, în mod periodic, se consultă cu guvernele lumii în ceea ce priveşte problemele de securitate.

Gordon Duff a călătorit extrem de mult, iar articolele sale se publică în întreaga lume. Este totodată un invitat constant al posturilor de radio şi TV din mai multe ţări. Are o vastă experienţă şi este preocupat în mod special de tehnologia energetică şi de apărare.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la aspectele ce au fost menţionate mai sus puteţi consulta şi

Anexa 2

, în care sunt transcrise fragmente dintr-un seminar public în care domnul Keshe îşi prezintă punctul de vedere.

*****

Transferul de tehnologie către întreaga planetă

Transferul de tehnologie către întreaga lume a urmat un program bine stabilit încă de la început. Fidel programului său, domnul Keshe a oferit mai întâi COMPLET GRATUIT tehnologia sa tuturor guvernelor lumii (care au dorit aceasta!), în anul 2012. Pe 21.04.2012 şi 06.09.2012, la sediul fundaţiei din Belgia, domnul Keshe a prezentat tehnologia sa şi a oferit un stick usb cu informaţii preţioase tuturor ambasadorilor prezenţi la acel eveniment. Singura obligativitate a fost semnarea tratatului de pace prin care statele respective se angajau să nu folosească tehnologia respectivă decât în scopuri paşnice, şi niciodată în scopuri militare.

Apoi, pe data de 17.10.2012, în Sierra Leone, la Universitatea din Freetown, a avut loc transferul de tehnologie către oamenii de ştiinţă din întreaga lume, de asemenea COMPLET GRATUIT, scopul acestei acţiuni fiind acela de a-i uni pe oamenii de ştiinţă din întreaga lume prin cunoaştere şi pace, în armonie, prin intermediul programului spaţial al Fundaţiei Keshe. Cu acea ocazie, domnul Keshe a promis totodată că Africa va avea astfel propriul său program spaţial.

Dar domnul Keshe nu s-a oprit aici. Pe 16 octombrie 2015, în cadrul celei de a treia întâlniri cu ambasadorii ţărilor lumii, la Roma, el a oferit celebrul dispozitiv Magrav (generator plasmatic şi amplificator de putere având drept scop, pentru început, reducerea consumului de curent electric în locuinţe sau a consumului de carburant la autovehicule). Aşadar, fiecărui ambasador i s-a înmânat câte un astfel de dispozitiv, împreună cu un stick usb care conţinea informaţii despre modul de construcţie. Dispozitivele au fost oferite pentru ca guvernele lumii să le folosească în şi spre folosul propriilor cetăţeni, ceea ce – aşa cum era de aşteptat – nu s-a petrecut deloc după aceea. Surprinzător este și faptul că extrem de puţini ambasadori au fost acreditaţi de către guvernele lor să participe la acest eveniment epocal. Conjunctura respectivă a demonstrat (dacă mai era nevoie) că majoritatea guvernanților lumii sunt, în mod straniu și cel puțin suspect, foarte „mulţumiți“ de nivelul de trai al propriilor cetăţeni şi, cu toate că au fost aleși și sunt plătiți din banii cetățenilor tocmai pentru a administra spre binele tuturor economia, ei consideră într-un mod egoist și răuvoitor că oamenii nu merită nicio îmbunătăţire, chiar dacă aceasta nu costă nimic. Au fost multe comentarii la acea vreme, şi pro, şi contra. S-a ridicat întrebarea: de ce le este oferită tehnologia tot guvernelor, căci aceasta nu face decât să le mărească şi mai mult puterea, și este deja cât se poate de limpede că guvernanții nu o vor dezvălui sub nicio formă propriilor cetăţeni? Domnul Keshe a urmat totuşi această cale oficială pentru ca nimeni să nu-i poată reproşa apoi că nici măcar nu a încercat să respecte ierarhia şi ordinea socială existente la acel moment.

Acest eveniment istoric este descris mai în detaliu în articolul Prezentarea în premieră a înregistrării complete a conferinţei de la Roma a Fundaţiei Keshe, ce a fost publicat de site-ul yogaesoteric.net pe data de 16 mai 2016.
/moved_content.php?lang=ro&item=9703

*****

Pe 30 octombrie 2015 aşadar, conform celor declarate în cadrul conferinţei de la Roma, Fundaţia Keshe a publicat celebrele blueprint-uri – altfel spus, schemele mult-râvnitului dispozitiv plasmatic Magrav – adică a fost oferit lumii întregi, în mod GRATUIT, modul de construcţie, ce se realizează pas cu pas, al dispozitivului Magrav. Mai mult decât atât, în săptămâna care a urmat, domnul Keshe a susţinut seminarii în cadrul cărora a explicat cu lux de amănunte modul în care se poate construi acest aparat și a făcut aceasta atât de limpede, încât chiar şi o gospodină suficient de inteligentă să-l poată realiza – după cum s-a exprimat dumnealui. Totodată, Fundaţia Keshe a oferit apoi o platformă pe site-ul său unde oamenii să-şi poată face cunoscute public realizările, să-şi poată împărtăşi experienţa, ori să poată solicita explicaţii şi lămuriri. În acelaşi timp, domnul Keshe a continuat și continuă în cadrul seminariilor sale să dea explicaţii şi să dezvăluie noi taine şi să ofere noi metode simple, precum şi noi dispozitive, care pot fi realizate relativ uşor şi cu costuri mici, dar care au o eficienţă extraordinară.

Oamenii inteligenți din întreaga lume vin de asemenea cu idei ingenioase pentru unele îmbunătăţiri şi, în felul acesta, a luat naştere o împărtăşire fraternă de cunoaştere constructivă, dar şi de iubire. Oamenii se simt astfel din nou valorizaţi, apreciaţi. Şi iată că, după ani şi ani de rătăcire, mulți dintre noi începem să redevenim oameni cu adevărat. Regăsim într-adevăr valorile pierdute într-o societate dezumanizată de consum, ce este robotizată, valori care definesc întotdeauna în mod necesar statutul de OM: omenie, bunătate, întrajutorare, iubire, respect, fraternitate… Inimile astfel transformate se trezesc la o nouă viaţă, iar roboții care ajunseserăm unii dintre noi să fim, aproape fără ştiinţa noastră, dar cu complicitatea noastră mai mult sau mai puţin tacită – toți aceşti roboţi redevin OAMENI veritabili.

Mii de oameni la început, mai apoi chiar sute de mii de oameni de pe întreaga planetă şi-au dat mâna într-o uimitoare şi totodată nemaisperată fraternitate adevărată. O trezire lentă, dar evidentă și sigură zguduie lanţurile sclaviei şi le sfărâmă, zgomotul lanţurilor ce sunt rupte trezește alţi oameni, iar acest zăngănit de lanţuri rupte se transformă apoi într-o ritmică şi mobilizatoare chemare la libertate.

Relatările lor sunt multe dintre ele uluitoare: dincolo de felurite aspecte practice (reduceri uimitoare de 50-60% la plata facturilor de curent electric, chiar 90% așa cum deja au reuşit unii, sau reduceri de 25% la consumul de carburant al automobilului, spre exemplu), au fost prezentate, fiind însoțite de dovezi medicale indubitabile, o mulțime de cazuri de vindecări despre care s-ar putea spune că sunt miraculoase (cu toate că tehnologia Keshe este în sine și o tehnologie pe cât de miraculoasă la prima vedere, pe atât de reală şi de ştiinţifică). Fundaţia Keshe a devenit actualmente cel mai mare laborator din lume. Oameni din toate colţurile planetei îşi împărtăşesc cu entuziasm realizările fără să le fie teamă că le vor fi furate ideile – ei le oferă pur şi simplu tuturor cu generozitate, urmând exemplul domnului Keshe. Au fost sfărâmate astfel normele rigide şi convențiile ce au fost impuse de o societate mercantilă, abrutizantă, robotizantă și au fost înlăturate falsele valori – oamenii au început să se ajute într-un mod fratern unii pe ceilalţi, ei oferă și dăruiesc fără a cere nimic în schimb, dar resimt spontan în felul acesta o bucurie care nu ar putea fi cumpărată – o bucurie fără preţ, fără seamăn – bucuria de a-ţi ajuta în mod altruist semenii!

Fundaţia are în continuare şi un alt proiect formidabil și ambiţios: explorarea spaţiului cosmic. De fapt, tehnologia revoluționară Keshe este în primul rând o tehnologie spaţială. Au fost deja expuse în cadrul seminariilor domnului Keshe principiile, dar şi schemele pentru realizarea unor dispozitive plasmatice de zbor, iar acum s-a lansat provocarea: cine va reuşi primul să realizeze o navă spaţială? Pare cam S.F.? Dar totuşi acesta este adevărul. Proiectul se numeşte MOZHAN și își propune să propulseze omul în spaţiul cosmic folosind tehnologia plasmatică. Iată în continuare câteva informaţii esențiale despre acest proiect, informaţii ce au fost preluate de pe site-ul Fundaţiei Keshe:

MOZHAN

Oameni pentru spaţiu, oameni pentru pace
Să trimitem primul om în spaţiu utilizând tehnologia plasmatică!

Metoda ingenioasă de a călători folosind pentru deplasare protecţia plasmatică Magrav a viitoarelor sisteme spaţiale a fost denumită sistemul MOJHAN (Magnetically Originated Joint Habitation And Nutrition – Sistemele magnetice ce sunt îmbinate de habitat şi nutriţie).

Proiectul care se ocupă de pasagerii acestei Zone de habitat şi de nutriţie de origine umană (Man Originated Zone Habitation And Nutrition) este cunoscut și sub denumirea de MOZHAN. (Proiectul se ocupă cu antrenarea şi pregătirea celor care doresc să călătorească în spaţiul cosmic – practic primii astronauţi – prin utilizarea tehnologiei plasmatice. La acest program se pot înscrie desigur şi cei care doresc doar să studieze această tehnologie spaţială, fără a se deplasa neapărat în spaţiul cosmic, dar – fără îndoială – va exista pentru aceasta o anumită selecţie. – n.red.)

Aceste două denumiri noi unifică toate rasele umane într-una singură, prin utilizarea numelui tehnologiei (Magrav) şi a metodei de a călători (Magnetically) prin efortul colectiv al Omului (Man – în sensul de umanitate, n.red.), spre a atinge, după mii de ani, această realizare ştiinţifică, prin progresul gradat al ştiinţei şi al tehnologiei. Astfel se înlocuiesc denumirile cu o tentă naţională, gen Cosmo- sau Astro- şi toate celelalte nume ale anumitor naţiuni, prin efortul şi contribuţia colectivă a tuturor locuitorilor planetei, care în diferite grade (după posibilități), de-a lungul timpului, au făcut să se ajungă în acest punct în ceea ce privește evoluţia ştiinţifică a Omului.

În videoclipul de prezentare al acestui program se spune: „Aţi dori să fiţi unul dintre primii oameni ce vor călători în spaţiu cu ajutorul tehnologiei plasmatice? Institutul pentru Nave Spaţiale al Fundaţiei Keshe este deschis acum pentru înscrieri în cadrul programului de antrenament pentru Zona de habitat şi de nutriţie de origine umană sau MOZHAN. Scopul MOZHAN este acela de a-i învăţa pe cei care doresc să creeze şi să utilizeze Sistemele magnetice ce sunt îmbinate de habitat şi nutriţie și care apoi vor fi folosite pentru a trăi în spaţiu.

Fiţi unul dintre primii oameni care vor călători în spaţiu folosind tehnologia plasmatică! Programul de antrenament MOZHAN durează trei luni şi va începe în toamna anului 2016.

Cei care se vor înscrie vor fi totodată instruiţi în toate aspectele tehnologiei plasmatice de care au nevoie pentru a călători în spaţiu şi pentru a vieţui acolo, şi ei vor primi totodată şi toate cunoștințele elementare de care au nevoie referitor la etica spaţială. Este de aşteptat ca participanţii să le împărtăşească apoi concetăţenilor lor experienţa pe care au avut-o în spaţiu, pentru a-i pregăti şi pe aceştia să devină apoi niște «oameni ai spaţiului».“ 


Citiți partea a patra a acestui articol


Articol preluat din Programul Taberei spirituale yoghine de vacanță Costinești 2016, volumul 2, publicat la Editura Shambala, tipărit de Ganesha Publising House.


Citiți și:

O nouă invenție a genialului savant iranian Mehran Keshe a fost făcută publică
Energie liberă gratuită ce este extrasă din vid! (I)

 


yogaesoteric
3 octombrie 2016

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More