Un Canadian a pierdut peste doi metri de intestin după un cheag de sânge cauzat de vaccinul anti-covid AstraZeneca

Un soț și tată din British Columbia, Canada, și-a pierdut mai mult de jumătate din intestinul subțire din cauza unui cheag de sânge indus de o doză de vaccin anti-covid de la AstraZeneca și a lansat un avertisment urgent către alți beneficiari de vaccinuri, după ce medicii i-au spus că aproape a murit, transmite Infowars.

Mi-aș fi dorit cu adevărat să ne fi anunțat cum ar putea arăta «scenariul cel mai rău» ...”, a scris Shaun Mulldoon pe Facebook.

Dacă dumneavoastră, sau dacă vreunul dintre prietenii sau familia dumneavoastră a primit vaccinul AstraZeneca…. Am avut dureri de stomac 10 zile mai târziu. Au continuat încă 5 zile. Am vorbit cu medicul meu de familie de două ori, luni și din nou 4 zile mai târziu, vineri. Am avut un test covid negativ miercuri, la 17 zile după ce am fost vaccinat, am sfârșit prin a intra în operație de urgență pentru a mi se îndepărta peste doi metri din intestinul subțire. Am avut un cheag masiv de sânge.

Chirurgul meu mi-a spus că a fost foarte aproape. Dacă primiți [Astra] și nu vă simțiți 100% bine, duceți-vă imediat la urgență!!!! Încă sunt în spital o săptămână mai târziu.”

Această situație ne schimbă viața”, a declarat Tara, soția lui Mulldoon. „Simt că avem un drum lung în fața noastră în ceea ce privește recuperarea lui. Și-a pierdut jumătate din intestinul subțire.”

Potrivit CBC, Mulldoon a fost vaccinat pe 22 aprilie și a suferit simptome care au evoluat de la greață la dureri de cap, vărsături și febră. Mulldoon și-a raportat simptomele, dar a fost sfătuit de mai multe ori de medici să rămână acasă. Simptomele au progresat până la vărsături și apoi vărsături cu sânge pe 8 mai, iar Mulldoon a fost operat de urgență o zi mai târziu.

Postarea lui Mulldoon a fost cenzurată de Facebook cu o etichetă pe care scrie: „Vaccinurile covid-19 trec prin multe teste de siguranță și eficacitate și sunt apoi monitorizate îndeaproape”, sursa fiind Organizația Mondială a Sănătății.

Noi nu suntem anti-vaxxeri”, a declarat Tara Mulldoon. „Vrem doar ca oamenii să ia în serios orice simptome adverse în urma vaccinului – vă rugăm să le luați în serios.”

Cuplul a remarcat că medicii nu le-au prezentat cu exactitate riscul de efecte secundare grave: „Vreau să spun că există discuții despre riscul de formare de cheaguri de sânge, dar … ne-a fost prezentat ca fiind atât de rar.

Citiți și:
O mare bombă. Lucrarea ştiinţifică a Institutului Salk dezvăluie că de fapt proteina covid spike cauzează cheaguri de sânge mortale şi se află în toate vaccinurile covid cu premeditare
„Inutile, ineficiente, periculoase și nesigure” – Astfel califică vaccinurile împotriva covid medici din întreaga lume

yogaesoteric
7 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More