Un cercetător al mortalității face afirmații explozive despre decesele din timpul pandemiei: Majoritatea care au murit fie aveau handicap, fie erau extrem de săraci, aveau diabet, sau erau obezi

De când a apărut vaccinul, au murit mai mulți oameni

Narațiunea conform căreia virusul covid-19 a fost în mare parte responsabil pentru numărul excesiv de decese în timpul pandemiei nu este susținută de analize statistice, potrivit lui Denis Rancourt, doctor în științe, cercetător al mortalității din toate cauzele, fost profesor de fizică și cercetător principal timp de 23 de ani la Universitatea din Ottawa, Canada, relatează LifeSiteNews.

Denis Rancourt

În timpul unui episod al emisiunii „RFK Jr. The Defender Podcast”, Rancourt i-a spus lui Robert F. Kennedy Jr., președinte și consilier juridic principal al Children’s Health Defense, că cifrele sugerează faptul că măsurile de contracarare a covid-19 ‒ cum ar fi lockdown-urile și distanțarea socială ‒ impuse de guverne și oficiali din domeniul sănătății publice au contribuit în mod esențial la creșterea numărului de decese în exces din 2020, când a început pandemia.

Rancourt ‒ autor a peste 100 de articole în reviste de specialitate ‒ a declarat că, dacă virusul covid-19 a avut o „anumită proprietate” care a fost responsabilă pentru provocarea deceselor în timp ce virusul s-a răspândit, atunci acest aspect ar fi firesc să se reflecte în rata de decese în această perioadă de timp.

Dar, de fapt”, i-a spus el lui Kennedy, „nu asta s-a petrecut în ceea ce privește numărul total de decese”.

Rancourt a spus:

Oamenii care au murit erau în majoritate covârșitoare cu handicap și extrem de săraci, erau obezi și aveau diabet și, în mod obișnuit, primeau multe antibiotice.

Mulți dintre ei erau instituționalizați, iar acum erau izolați în camerele lor și nimeni nu voia să îi atingă și așa mai departe. Aceștia sunt oamenii care au murit, în proporție covârșitoare: 1,3 milioane în Statele Unite.

Acesta este genul de dovezi care ne determină să concluzionăm că a fost vorba despre măsuri ‒ ce se făcea ‒ și cum se făcea sau nu se făcea tratamentul.

Statele și jurisdicțiile care au aplicat măsuri puternice de izolare sunt, de asemenea, aceleași state care au o abordare mai militaristă a medicinei în marile spitale și în modul în care tratează persoanele instituționalizate.

Rancourt a declarat că datele sale au arătat că „atunci când distrugi viețile oamenilor prin distrugerea economiilor locale și le spui oamenilor că este necesar să fie izolați ‒ este necesar să rămână acasă, nu pot avea contacte sociale ‒ vor fi stresați din punct de vedere psihologic”.

În plus, a spus el, acest aspect a fost agravat în special în cazul persoanelor cu dizabilități psiho-mentale sau fizice, care trăiau deja într-o instituție medicală și care, prin urmare, au experimentat o izolare socială extremă.

Ei este necesar să fie izolați în camera lor”, a spus Rancourt. „Nu pot merge decât la o anumită toaletă, la o anumită oră”.

Rancourt a spus că a vorbit cu persoane care au fost izolate în acest fel, acestea confirmând că „a fost îngrozitor pentru ele”.

Potrivit lui Rancourt, ideea că virusul covid-19 a ucis în primul rând persoanele în vârstă nu este susținută de statisticile privind mortalitatea din toate cauzele, deoarece alți factori decât vârsta ‒ cum ar fi dizabilitatea psiho-mentală și sărăcia ‒ par să joace un rol mai important.

Corelația este cu dizabilitatea și cu sărăcia”, a spus el. „Nu este cu vârsta. Nu puteți găsi o corelație clară cu vârsta. Noi nu am reușit să o găsim.

Așadar, nu doar bătrânii au fost uciși în acea perioadă.

Nu este o exagerare să spunem că au fost……. cred că «speriați de moarte» nu este modalitatea corectă de exprimare, ci «dărâmați de moarte». Viețile lor au fost dizolvate. Nu puteau avea niciun contact social. Dintr-o dată, și-au pierdut îngrijitorii. Au fost închiși în casă.

Cred că mulți, mulți oameni au fost uciși în acest fel și este greu de purtat această discuție cu oamenii de știință, deoarece aceștia nu pot renunța la imunologia lor teoretică și la tot ceea ce vor să creadă despre modul în care se răspândesc virușii și așa mai departe.

Kennedy și Rancourt au discutat, de asemenea, despre un studiu publicat recent de Rancourt care „arată că 3,7 milioane de decese în exces au fost aproape sigur legate de vaccinul covid-19 și nu de covid-19”.

Potrivit lui Rancourt, o creștere „foarte dramatică” a numărului total de decese în India ‒ „cu aproximativ 500% mai mult decât numărul total de decese de referință în India” ‒ a coincis cu lansarea vaccinului.

Am ajuns la concluzia, în studiul nostru, că vaccinurile erau cele care făceau aceasta”, a concluzionat cercetătorul.

Citiți și:
Dr. Peter A. McCullough: un sondaj din SUA constată că 28% dintre americani cunosc personal despre un deces cauzat de vaccinurile anti-covid-19
Experții estimează deja 20 de milioane de morți din cauza vaccinului anti-covid și peste 2 miliarde vătămați

 

yogaesoteric
26 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More