Un cuplu vaccinat moare de covid-19 la un minut distanță unul faţă de celălalt

Vaccinaţi complet împotriva covid-19, un cuplu soț și soție de 60 de ani, din America, au murit de covid în aceeași zi în spital.

Vaccinați de câteva luni, Cal și Linda Dunham, din orașul Grand Rapids (Michigan) s-au îmbolnăvit de covid în septembrie, relatează canalul Fox17. Cuplul probabil a contractat virusul în septembrie, în timpul unei călătorii cu rulota.

Plasaţi pe ventilatoare într-un spital local, cei doi, ambii prezentând comorbidități, au murit pe 26 septembrie în aceeași cameră, la un minut distanță unul faţă de celălalt, ţinându-se de mână, relatează presa locală.

Sunt supărată că o mulțime de oameni spun «Dacă fac covid, nu este chiar aşa grav». Dar nu este așa. Orice persoană ar putea fi în această situaţie. Ei (Cal și Linda Dunham) au făcut tot ce s-a cerut, au respectat protocolul”, a declarat pentru Fox17 Sarah Dunham, fiica celor doi.

Cal și Linda Dunham, în vârstă de 59 și, respectiv, 66 de ani, aveau boli subiacente, relatează Daily Mail, fără a oferi mai multe detalii.

Infectaţi în ciuda vaccinării

Cazurile de infecție covid, chiar și după o vaccinare completă, sunt de așteptat, a precizat, la începutul lunii septembrie, CDC (Centers for Disease Control and Prevention), o agenție federală de sănătate publică din SUA.

Potrivit unui comunicat al agenției, începând cu 1 mai, „sute” de infecții post-vaccinare au fost înregistrate în Statele Unite.

Culmea este că sunt încă destui care mai cred în eficiența vaccinului împotriva covid.

Citiți și:
Franța: Plângeri pentru omor formulate în instanță de familiile celor decedați după vaccinarea cu AstraZeneca
„Vaccinarea” mondială este mai periculoasă decât boala: ucide mai mulți oameni într-un termen scurt!
Scoția: Decesele după 6 luni de vaccinări împotriva covid au depășit numărul total de decese după 15 luni de covid în toată Anglia

 

yogaesoteric
5 februarie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More