Un document ascuns dovedește că Obama s-a întâlnit cu Tedros și liderii teroriști etiopieni cu trei ani înainte de a fi ales director al OMS

În martie 2020, virusul chinez a atacat și a îngrozit lumea. În acel moment am aflat despre trecutul directorului general al OMS.

Dr. Tedros a ocupat o poziție de frunte în conducerea Etiopiei, care era un regim terorist. Acest regim și Partidul Comunist Chinez (PCC) erau, de asemenea, strâns legate. PCC a fost bucuros să se ocupe de regimul etiopian și, la rândul său, să profite de resursele și populația țării.

Tedros și colegii săi lideri etiopieni au fost asociați cu cel mai grav tip de abuz.

A fost identificat un document care nu mai este disponibil pe Internet, dar este disponibil pe Wayback Machine. Acest document arată întâlnirea lui Obama cu liderii etiopieni în 2014. Articolul este intitulat „SUA nu pot salva Etiopia de Frontul de eliberare a popoarelor din Tigray”. Fotografia care ilustrează articolul îi arată pe Barack Obama, Susan Rice, John Kerry și alții care s-au întâlnit cu dr. Tedros și alți lideri ai regimului terorist etiopian. Din anumite motive, acest articol a fost eliminat de pe Internet.

Așa cum cel mai probabil știți, recent a fost semnat un tratat care acordă OMS (și, prin urmare, Partidului Comunist Chinez) autoritatea de a gestiona pandemiile globale în viitor. Această modificare a normelor va priva țările independente de drepturile lor în timpul pandemiilor declarate, în locul lor fiind în schimb, împuternicite OMS și dr. Tedros (și Partidul Comunist Chinez).

De ce a fost eliminat articolul menționat mai sus? Oare pentru că dezvăluie o întâlnire a lui Obama cu Tedros? Titlul original al articolului indică faptul că discuțiile cu Etiopia nu au fost productive, dar este așa? A avut Obama ceva de-a face cu regimul etiopian? Şi dacă este așa, ce a fost?

Răspunsurile la aceste întrebări vor duce probabil la și mai multe întrebări.

Citiți și:
Le Figaro: China trage sforile la OMS. Ghebreyesus, fost membru al Partidului Comunist Etiopian
OMS are mai mulți bani decât Crucea Roșie și Medici fără frontiere la un loc! Cine este cu adevărat Tedros Adhanom?

 

yogaesoteric
27 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More