Un exemplu şocant care ilustrează discriminarea şi părtinirea autorităţilor în cazul MISA

Justiţia şi Parchetul – pentru unii mumă, pentru alţii ciumă

de George Preda

Vă prezentăm în acest articol un caz stupefiant care ilustrează în mod elocvent care este atitudinea Justiţiei din România (în acest exemplu, a Parchetului) şi a Poliţiei vizavi de şcoala de yoga MISA şi Gregorian Bivolaru. Atât Parchetul, cât şi Poliţia au acţionat în acest caz în mod nedrept şi părtinitor, trădându-şi astfel intenţiile vindicative (de răzbunare). 

Aşa cum ştim, Parchetul nu a demarat niciun fel de acţiune penală în cazul plângerilor îndreptăţite depuse de yoghini în urma percheziţiilor din martie 2004, plângeri care semnalau diferitele ilegalităţi, abuzuri şi persecuţii evidente din partea organelor de anchetă – în ultimii ani s-au depus peste 600 de astfel de plângeri. În schimb, am aflat cu stupoare că Parchetul a deschis un nou dosar împotriva MISA pe baza plângerii unei femei în mod evident nebune, plângere care este total incoerentă şi aberantă. Această femeie se numeşte Mihaela Andrei şi se pare că a făcut o fixaţie la adresa şcolii noastre de yoga şi a unor foşti sau actuali membri ai acesteia. Această femeie nebună solicită, printre altele, să îi fie redat trupul pe care îl avea înainte de a se înscrie la cursurile de yoga, sau pentru a o cita, „anterior mişcării de yoga”. Printre alte acţiuni iraţionale şi nebuneşti ale acestei femei se numără şi un episod straniu şi violent, în care ea a spart geamul termopan de la uşa Bibliotecii MISA. Cu acea ocazie, Poliţia a refuzat să ia în considerare plângerea îndreptăţită depusă de reprezentanţii MISA împotriva acestei persoane, pe motiv că ea este în mod evident nebună.

Începând cu anul 2004, Mihaela Andrei (care a urmat cursurile de yoga în anii 2000-2004) a bombardat redacţia yogaesoteric şi biblioteca MISA cu tot felul de scrisori şi mesaje care mai de care mai elucubrante şi rizibile – dar, întotdeauna, foarte lungi. În aceste mesaje, ea avea întotdeauna ceva de reclamat sau de organizat. La un moment dat ne-a oferit unele planuri (zeci de pagini) total fantasmagorice pentru ceea ce ea numea „restructurarea MISA”, care includea idei precum înfiinţarea unei ferme şi a unei fabrici de pantofi etc. Cu altă ocazie ne-a trimis o invitaţie foarte sofisticată la nunta ei cu… Claudiu Trandafir (care suntem îndreptăţiţi să credem că habar nu avea de nunta respectivă; nu ştim ce reacţie a avut fostul instructor de yoga la această nebunie). Pentru a-şi face cunoscute „ideile”, Mihaela Andrei are şi două bloguri, primul fiind blogul ei personal, iar cel de-al doilea se numeşte „Mihaela şi Claudiu”. Este suficientă parcurgerea câtorva fraze sau o lectură în diagonală a scrisorilor sau a postărilor de pe blogul Mihaelei Andrei pentru a sesiza faptul că săraca femeie nu este în toate minţile, ba chiar este nebună de-a binelea. Din păcate pentru noi, tocmai această femeie nebună a făcut o fixaţie obsesivă în ceea ce priveşte MISA şi diferite persoane din cadrul şcolii de yoga. Probabil frustrată de lipsa unei reacţii şi de faptul că nu o ia nimeni în serios, Mihaela Andrei a început la un moment dat să depună diferite plângeri care se referă la MISA. Faptul în sine nu este într-atât de şocant: la urma urmei, femeia a depus plângeri şi reclamaţii la nenumărate instituţii din România despre un număr inimaginabil de subiecte. Ea a propus printre altele reorganizarea întregii economii româneşti, modificarea unor legi şi o reformă în domeniul medical, etc., etc., etc. Ea cere „închiderea MISA şi a centralei nucleare de la Cernavodă” şi se repede să reclame diferite emisiuni TV (pentru că nu sunt bine făcute şi ea le-ar face mai bine) sau să sugereze planuri de reorganizare a afacerilor pentru diferite magazine etc. Pe blogul ei se amestecă anapoda petiţii, scrisori către oficialităţi, reflecţii personale, „comentarii” de filme. Totul este presărat cu filmuleţe de câteva minute cu ea însăşi – în casă, scriind la calculator, mâncând – un număr foarte mare de asemenea filmuleţe repetitive, urâte, absurde şi unele de-a dreptul groteşti ne certifică faptul că e vorba de o persoană cu grave probleme psihice. Într-o postare îşi justifică astfel această manie de a pune filmuleţe cu ea însăşi (redăm citatul cu propria ei „gramatică”):

„Cum de exemplu eu dorind să am amintirea unor ani miam dat seama că la mine nu sa inventat aparatul foto şi am recuperat anul acesta dorind în acelaşi timp să se ştie de mine din partea lui gregorian bivolaru şi claudiu trandafir petre astfel încât ei să poată şti că am fost dată afară de la curs sau de la ashram şi să poată lua măsuri. Dar ioc – claudiu nu are voie cu calculator sau telefon, de bivolaru habar nu am ce viaţă duce şi unde, deci – mai jos sunt comentariile la filmuleţele mele făcute pentru mine şi, în mare, pentru poliţie, dar leam închis şi baiul este că nu se poate reactiva contul că aveam şi poza mea acolo. Ei nici măcar numele nu şil dau dar barem poza şi asta mai ales pe siteurile matrimoniale ar fi fost important.”

La un moment dat, printr-o petiţie adresată Parchetului General, Mihaela Andrei solicita să fie angajată ca „auditor” pentru a ancheta cazul lui Gregorian Bivolaru. Confuzia din mintea ei este evidentă şi totală. Singurul lucru cert în universul ei haotic este acela că totul are legătură cu ea însăşi şi că ea ar putea reorganiza totul mult mai bine decât este organizat acum. Prin urmare, dacă această femeie nu este în deplinătatea facultăţilor sale mintale şi, pe de o parte, are mania de a face plângeri, iar pe de altă parte are o fixaţie pentru MISA, nu ne-am mirat prea tare că ea a depus o plângere împotriva MISA şi împotriva lui Gregorian Bivolaru. Ceea ce este însă complet şocant şi revoltător este faptul că Parchetul şi mai precis Direcţia de Combatere a Crimei Organizate şi a Terorismului a decis să înceapă urmărirea penală împotriva MISA pe baza acestor plângeri! Vorbim despre aceeaşi instituţie (Parchetul) care a respins ca nefondate peste 600 de plângeri penale ale unor practicanţi yoga care au reclamat abuzurile şi ilegalităţile ale căror victime au fost. Toate plângerile făcute de yoghini de-a lungul timpului au fost tratate cu aceeaşi indiferenţă – şi cu NUP (decizia de neîncepere a urmăririi penale) şi aceasta în ciuda faptului că abuzurile şi brutalităţile au fost difuzate la televizor şi văzute de o ţară întreagă!

Dacă veţi presupune că Parchetul a fost indus în eroare de un document foarte inteligent elaborat şi dacă vă imaginaţi că plângerea Mihaelei Andrei ar fi fost îndreptăţită şi coerent formulată, vă oferim conţinutul mesajului însoţitor adresat de aceasta Parchetului (şi nu numai): „Doresc ca secretara care primeşte acest email să îl trimită dnei  Preşedintă CAB Lia Savonea neapărat altfel el va constitui probă împotriva dânsei la CSM – vicepreşedinte George Bălan.

Doamnei Lia Savonea şi Doina Melinte (dnei Suciu SPT), dlui Roşca Ion ASE.

Acest email este trimis (oficiu de gazdă) şi unor sedii MISA din ţară şi străinătate cu aceeaşi rugăminte – că dacă nu este văzut de dul Bivolaru Gregorian, Trandafir Claudiu Petre şi Narcis Tarcău – Thailanda, Nicuşor Catrina – Cluj, Carmen Enache – Japonia  -  va constitui probă împotriva lor şi astfel voi solicita ca dânşii să plătească cu închisoarea!

Până una alta meditaţia dvs. este cea cu poza lui Bivolaru Gregorian pentru ca eu să îmi recapăt corpul anterior mişcării dvs. yoga.”

După ce a depus această plângere la Parchet, presa a început să-i dea Mihaelei Andrei o oarecare atenţie – dar probabil jurnaliştii au sesizat imediat problemele psihice ale persoanei şi de aceea nu au insistat cu aceste articole. În mod extrem de sugestiv, deşi plângerile datează din octombrie-decembrie 2010, iar răspunsul Parchetului care confirmă deschiderea dosarului este datat ianuarie 2011, Libertatea a publicat un articol pe acest subiect exact în data de 12 martie 2011, pentru a puncta în mod meschin şi pervers, cu o mică şi bizară răutate, aniversarea lui Gregorian Bivolaru! Evident că autorul articolului din Libertatea a uitat complet să ceară şi punctul de vedere al MISA, aşa cum teoretic îl obligă deontologia profesiei de jurnalist şi, deşi tonul articolului ne face să credem că el s-a prins imediat că are de-a face cu o persoană complet nebună, a preferat să nu scrie asta, pentru că probabil era musai să scrie un articol negativ despre MISA în ziua respectivă care era aniversarea lui Gregorian Bivolaru. Articolul este de o perversitate ieşită din comun, ca şi modalitate de manipulare, căci el introduce ca pe un fapt comun ideea că Gregorian Bivolaru ar fi arestat. Reproducem în continuare prima parte a acestui articol:

„O fostă membră MISA cere destructurarea organizaţiei

O fostă cursantă a Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), bucureşteanca Mihaela Andrei, le cere judecătorilor să dispună destructurarea şcolii de yoga înfiinţată de Gregorian Bivolaru, pe motiv că l-ar fi corupt pe Guru.

Într-o scrisoare adresată recent conducerii Curţii de Apel Bucurureşti, fosta adeptă a mişcării explică motivele pentru care în opinia sa, cei care conduc şcoala de yoga după arestarea din 2004 a liderului lor “Grieg”, au făcut şi fac în continuare victime printre tinerii cuprinşi de această practică, fapt ce a determinat-o să le solicite magistraţilor desfiinţarea MISA.

Economista Mihaela Andrei îi descrie pe actualii lideri ai MISA ca un fel de sectă ai cărei membri se consideră superiori celorlaţi şi care şi-ar atrage adepţi folosind tehnici oculte. Mai mult, femeia susţine că niciunul dintre conducătorii de astăzi “nu mai ţine cont de învăţăturile lui Grieg şi că acesta “nu a fost de acord cu acest curs din România, ci a fost corupt să accepte practicile celor de lângă el”.

Fosta cursantă MISA crede ca Bivolaru a fost trădat de oamenii care i-au preluat atribuţiile după arestarea sa.”

În acest fragment iată că se menţionează chiar de două ori, ca şi cum ar fi un fapt adevărat şi cunoscut de toată lumea, că Gregorian Bivolaru ar fi arestat. Pură coincidenţă, oare? Mai ales că articolul a apărut pe 12 martie, iar arestarea lui Gregorian Bivolaru este, aşa cum ştim, un „vis” nerealizat al celor care au ordonat condamnarea lui, indiferent de modalităţi şi mijloace, cu orice preţ…

Revenind la Mihaela Andrei, care a dobândit în urma acestui articol – preluat cu o uluitoare promptitudine de un număr mare de publicaţii online – o îndoielnică şi trecătoare „faimă”, se pare că nu a fost satisfăcută nici de aceste plângeri pe care le-a depus, în ciuda rezultatelor incredibile (la urma urmei, ea a „reuşit” ceea ce nu au reuşit sute de yoghini, cu cele 600 de plângeri şi zeci de memorii şi peste 1000 de mitinguri şi manifestaţii de protest, căci pe aceştia Parchetul i-a ignorat cu desăvârşire şi ostentaţie). Astfel, în 19 martie, Mihaela Andrei a fost protagonista unui incident bizar şi violent, atunci când a încercat să pătrundă cu forţa în sediul Centrului de Documentare al Asociaţiei MISA din strada Sălaj. Incidentul a avut loc după 9 seara. Mihaela Andrei a sunat la uşă şi, atunci când a fost întrebată cine este şi pe cine caută, a început să strige în gura mare diferite insulte şi a încercat să pătrundă cu forţa în clădire, împingând cu putere uşa. Alertat de strigătele de ajutor ale persoanei care deschisese uşa, un yoghin aflat în sala de lectură a Bibliotecii a venit în fugă şi a putut fi martor la întreaga scenă, ca şi alte persoane aflate acolo la momentul respectiv. Împreună cu cealaltă persoană, cu greu au reuşit să închidă uşa. Frustrată şi nervoasă că nu a reuşit să pătrundă în sediul Centrului de Documentare al Asociaţiei, Mihaela Andrei a continuat să strige diferite insulte şi apoi chiar a început să lovească cu pumnul în geamul termopan al uşii, pe care a reuşit să îl spargă, după câteva lovituri pline de furie. (Personal, găsesc această imagine cel puţin tulburătoare. Nu credeam că un geam termopan, din cele care se folosesc pentru uşi, poate fi spart cu lovituri de pumn. Mai mult, că o femeie a reuşit această performanţă, mi se pare de-a dreptul neobişnuit.) Speriată probabil de propria-i performanţă, Mihaela Andrei a plecat în fugă.

Desigur că în urma acestui eveniment straniu, reprezentanţii MISA au făcut o plângere la Poliţie, în mod legal şi corect, plângere sprijinită şi de mărturia celor două persoane care au fost, vrând-nevrând, direct implicate. După aproximativ o lună reprezentanţii MISA şi martorii au fost convocaţi la secţia 19 Poliţie, iar poliţistul de serviciu le-a cerut să îşi retragă plângerea pentru motivul că persoana reclamată este nebună. Ulterior, reprezentanţii MISA şi martorii au mai fost chemaţi de încă două ori la secţia 19, cerându-li-se acelaşi lucru. Poliţistul le-a cerut să semneze o retrage a plângerii spunând că el, poliţistul, „i-a luat declaraţie d-nei Mihaela Andrei şi în cadrul acestei declaraţii şi-au dat seama că este nebună şi deci nu au ce să îi facă.” 

Trebuie să menţionăm că acest caz nu este dintr-un anumit punct de vedere singular (şi prin aceasta ne referim la atitudinea delăsătoare şi părtinitoare a Poliţiei). În diferite ocazii reprezentanţi ai MISA au reclamat la autorităţi modul sistematic în care sunt vandalizate unele case ale yoghinilor precum şi modul sistematic în care este vopsit şi pătat exteriorul sediului asociaţiei, iar autorităţile le-au recomandat „să ia o cârpă şi să şteargă”. Incidentele de vandalizare a locuinţelor yoghinilor şi a Bibliotecii MISA au crescut alarmant după campania de presă din 2004, care a incitat opinia publică la ură şi la violenţă împotriva practicanţilor yoga şi împotriva Şcolii de yoga MISA.

În încheiere, reproducem conţinutul unor „memorii” adresate de Mihaela Andrei lui George Bălan în luna octombrie 2010 (la unul dintre acestea ea susţine ca a mai ataşat un material scris de ea, de 150 de pagini!), pentru a vă face o idee directă asupra aspectelor reclamate de aceasta la adresa MISA. Nu vrem prin aceasta să-i acordăm satisfacţia mult visată de a fi băgată în seamă, şi nici nu ne aşteptăm să parcurgeţi integral acest material, dar nu credem că o simplă descriere a ideilor elucubrante ale acestei femei nebune v-ar putea convinge aşa cum o vor face primele rânduri ale materialului respectiv. Veţi vedea că în aceste scrisori, alături de toate elucubraţiile scrise pe subiectul MISA şi despre starea generală a ţării, această femeie nebună solicită să i se creeze un post special de auditor în Ministerul Public şi/sau să i se ofere postul de prim-ministru al României. Ne întrebăm pe bună dreptate, dacă autorităţile i-au acceptat plângerea halucinantă împotriva MISA, de ce nu au numit-o şi prim-ministru al României?! Dacă întreaga situaţie nu ar fi atât de revoltătoare, probabil că ne-am amuza copios la lectura unui asemenea document. Pe de o parte, starea psihică a femeii ne trezeşte compasiunea, dar pe de altă parte, oricât ar fi ea de nebună, faptele ei nu sunt nici justificate, nici îndreptăţite.

Dlui George Balan – CSM 

Scrisoare de Intenţie

-Domnului procuror George Bălan – Parchetul Curţii de Apel-

ANDREI MIHAELA, 43 de ani, economistă – intenţionez să lucrez la …………- în funcţia de auditor şi înfiinţarea unui astfel de post pe grila de salarizare deoarece am lucrat la Banca Comercială Română în funcţia de contabil şi inspector bancar şi am avut rezultate foarte bune fiind apreciată de executarea curată şi exemplară a declaraţiilor lunare despre activitatea şi actele întocmite ale unităţilor de stat ale ţării.

Ca urmare a studiilor mele făcute începând cu data retragerii din activitatea retribuită ca profesor titular de contabilitate am constatat atât o disfuncţie a sistemul economic actual cât şi a sistemului financiar datorită: depărtării practicii economice a unităţilor de stat rămase şi anume Ministerele şi Banca Naţională de teoria economică învăţată în facultate.

Ceea ce intenţionez să cer este crearea unor posturi de ~AUDITORI~ la Parchetul Curţii de Apel în sensul clarificării unor cauze din dosarele înregistrate la Ministerul Justiţiei şi Ministerul Public care se află în rezolvare finală la Parchetul Curţii de Apel ca unitate de nivel superior Judecătoriilor, Tribunalelor, Curţii de Apel.

În primul rând ca şi perioadă de probă doresc să lucrez la cazul tatălui meu deoarece deţin date financiare prin care pot dovedi că dânsul nu a fost un salariat corupt ci doar nu a ştiut unde să caute probele în apărarea sa – lucru foarte important – pentru rezolvarea concretă a tuturor cauzelor ce ar fi putut avea apărare directă de drept.

În al doilea rând doresc să lucrez la cazul mentorului meu d.Bivolaru Gregorian şi am acest drept deoarece eu nu mai practic yogha din anul 2004 de când dânsul s-a retras din ţară pentru a fi liniştit. Ceea ce m-a făcut să înţeleg că a fost un om abuzat şi nu un om fericit cu atât mai mult cu cât eu în perioada 2004- prezent m-am străduit să-i înţele personalitatea, munca şi arta de maestru spiritual yogha şi am înţeles că nu a întreţinut relaţii sexuale aşa cum cursantele au scris în declaraţii. Eu am procedat cu dânsul adică m-am implicat în suferinţa sa ca şi în a tatălui meu acest lucru poate fi demonstrat prin înfăţişarea mea din poza actuală şi poza din anul 2000 înainte de a începe yoga la acest curs MISA. 

Trebuie să fie clară poziţia mea social-profesională de la început ca nefiind o persoană coruptă material sau interesată ci doar dornică de muncă şi de rezolvare a unui caz deosebit de dificil cu care unitatea dvs. şi diicot nu se poate descurca având ca exemplu dosarul 22351 aflat la Cluj şi a cărui judecare nu a început încă fiind amânat. Acest lucru comparativ cu învăţăturile mele de drept la Academia de Studii Economice perfectate în unica restanţă deoarece nu am ştiut ordinea şi subordinea unităţilor judecătoreşti de atunci (anul 1987-vezi foaia matricolă) mă fac să înţeleg că mulţi oameni au nevoie de înţelegere practică şi aceasta nu se poate realiza decât prin studierea sau verificarea actelor contabile care stau la baza unui act juridic.

Aşa cum un om cu studii în drept judecă acte comerciale vorbind de facturi fără să ştie cum se întocmesc sau cum se înregistrează în contabilitatea unei unităţi ajungând balanţe de verificare şi bilanţuri şi în final Buget de Stat, aşa şi un om cu studii economice trebuie implicat în procesul decizional final cel de sancţionare a persoanelor vinovate în fraude fiscale, erori de analiză a legilor contabile în salarizare. 

Pe aceeaşi idee merg spre cazul MISA deoarece eu am practicat yogha şi cunosc această artă făcând diferenţa clară între un curs de yogha şi un curs de magie. 

Pentru a-mi susţine solicitarea doresc să anchetez persoanele vinovate ataşate în cererea trimisă şi prin email la unitatea dvs. de 154 pagini o succintă relatare a practicii lor. Nu am înţeles de ce vâlva făcută în anul 2004 nu s-a concretizat aşa cum s-a spus şi am declarat şi eu în închiderea acestei şcoli care vedeţi bine face pagube printre mai marii demnitari ai ţării, nu se votează preşedinţii Năstase şi geoană pe motivul că vor închide şcoala MISA ceea ce demonstrează efectele meditaţiilor negative îndreptate asupra dânşilor prin procesele intentate greşit şi prin moartea unor persoane dragi lor aşa cum este mama d.Băsescu în acest an. Acest lucru trebuie să fie pentru dvs. şi unitatea pe care o conduce-ţi o ultimă avertizare a necesităţii închiderii şcolii MISA care a născut cursuri prin instructorii pregătiţi de d.Bivolaru Gregorian în toată lumea şi sub forma altor societăţi comerciale şi altor cursuri.

Susţin necesitatea înfiinţării a încă 10 posturi de auditor, iniţial, pentru această muncă ca apoi să se extindă spre anchetarea Fondului Proprietăţii de Stat şi Fondului Proprietăţii Private pentru întregirea patrimoniului de Stat deoarece sunt ferm convinsă prin abuzarea pe de către un director FPS vecin cu mine şi mutat recent că există neregularităţi în afara faptului că acele bunuri sau Active Patrimoniale de Stat aparţineau în întregime poporului care a muncit pentru construirea lor şi păstrarea lor iar la baza ideii economice organizatorice a stat munca d.Ceauşescu pe care eu am preluato cu sârg învăţând foarte mult pentru admiterea la facultate. Faptul că eu sunt în situaţia de a nu mai lucra dovedeşte că sufleteşte nu mă pot adapta la o economie retrogradă. 

Susţin aceste convingeri prin numărul mare de cazuri de boală întâlnite care m-au afectat şi m-au făcut să înţeleg că oamenii au nevoie de locul de muncă avut şi că astfel, prin introducerea unor concepte capitaliste ca şomaj, pensie de refacere a capacităţii de muncă, ajutoare sociale care încarcă cheltuielile bugetare; inflaţie fără deflaţie, decădere economică fără boom economic, devalorizarea leului prin mărirea preţurilor şi a salariilor de la 7.725lei în 1.09.1991, la 9.855lei în 1.11.1991, la 19.000lei în 1.01.1992, la 22.300lei în 1.05.1992 şi tot aşa pâna la 450.000lei în 1.07.1995 – o modalitate de iluzionare a oamenilor că deţin o avere în bani deoarece mintea omului este conectată la trecut şi compară spunând că este bine economic şi au mulţi bani după care să se spună că este o inflaţie prea mare şi sumele la bilanţuri şi buget depăşesc dimensiunea rândului acordat unui cont şi trebuie aplicată denominarea monetară prin pierderea de la salariu a patru zerouri dar ei fiind fantazmaţi rostesc şi în prezent că deţin lunar milioane de lei.

Ce este curios nu toţi angajaţii de stat deţin salarii conforme cu grila de salarizare de 1.080 lei la 2008 şi în prezent tăierea unui procent de 25% din 1.080 lei = 810 lei o sumă care pentru o familie cu soţ şi un copil, dacă soţia nu lucreazăă fiind şomeră sau fără loc de muncă, nu ajunge decât pentru a plăti întreţinerea, lumina şi dacă îşi permite a folosi telefonul nu mai se hrăneşte. Conform piramidei de nevoi a omului un om care nu se hrăneşte cu vitamine deci mîncare proaspătă nu poate decât dormi, astfel cei care practică magia inflaţiei profită de somnul indus şi prin medicaţie – sume cheltuite abuziv din veniturile bugetare ca urmare a reţetelor gratuite şi compensate de medicamente importate ca şi teoria retrogradă de la popoare care erau sub nivelul de dezvoltare a ţării noastre care la dec.1989 avea un buget curat. Doresc verificarea bugetelor de la dec.1989- prezent. 

Totodată prin pierderea noţiunii de leu în cea de ron – economia involuează ca urmare a involuţiei societăţii – şi astfel se dovedeşte că nu există yogha şi meditaţie spirituală în România.

Teoria economică introdusă la dec 1989 este de natură vandală care în mod juridic este ilegală ca urmare a legii vanadalismului emisă atunci de preşedintele Ion Iliescu – lege ignorată şi probabil ne aprogată – nu am putut verifica neexistând o bază de date în legi cronologice în plus legile sunt extrem de nedocumentate literar care nu fac decât să subjuge şi întunece mintea unui om normal. Ceea ce dovedeşte că cei care le fac, fiind o echipă, nu se pun de acord şi nu mai înţeleg obiectul concret la care se referă legea şi ce drept apără, termenii se contrazic apar puncte subsidiare pe care le citeşte doar un jurist sau economist fanatic, dornic de dominare şi îmboţăţire şi nu de rezolvare a unei situaţii economice sau juridice. Interpretare greşită a unor termeni necunoscuţi profund duc la speculaţie şi deci persoanele care fac asta sunt corupte şi ştiu acest lucru de la cursanţii MISA care speculau oamenii vehiculând termeni şi idei spuse de o personalitate demnă de la curs cum ar fi de ex. dBivolaru pe teoria căruia se bazează cursul extins caracatic, el fiind sărac. Astfel aceste persoane au ajuns să conducă şi predea yoga încă din primii ani eu crezând că sunt mai evoluaţi spiritual pentru că sunt în ani mai mari şi l-au cunoscut încă înainte de 1990 pe vremea când era interzisă yoga în România asta ducând mintea omului la ideea că au suferit şi deci au înţeles yoga.

Aici susţin ideea angajarii mele deoarece am şi o vârstă mai înaintată decât a multor persoane care conduc chiar Parlamentul Român, Ministerele şi guvernul.

Ca şi o dovadă a pregătirii gândirii mele economice, deocamdată nefondată în ocuparea unui post de muncă adecvat, susţin că există printre angajaţii BNR, Ministerul Finanţelor, Garda Financiară, Curtea de Conturi, sistemul Juridic, „practicanţi de magie” care oferă fantasme abstracte, ireale, utopice, fără legătură cu tradiţia românească şi rădăcinile unui popor, ceea ce a determinat pierderea unicei bănci cu tradiţie românească CEC-ul, înaintea căreia desigur au fost sustrase misterios şi motivat nefondat economic băncile de comerţ exterior, de agricultură, de industrie ca fiind în faliment. De ce erau în faliment? este întrebarea mea şi calea de audit al lor.

Doresc verificarea bilanţurilor acestor bănci înainte de falimentarea lor deoarece consider că banii româneşti şi deci veniturile bugetare s-au scurs către alte bănci cu proprietate străină deci în venitul bugetar al altor ţări sau, şi mai neeconomic, în buzunarul unor patroni persoane individuale care s-au îmbogăţit în detrimentul majorităţii poporului român de unde şi numărul de 7 mil.pensionari, şomeri, protejaţi social, deci un procent de 30% din totalul populaţiei, şi numai un număr de 10 mil de persoane angajate din care sunt ferm convinsă că cel puţin 10% sunt angajaţi bugetari cu salarii fixe pe o perioadă nedetrminată de timp comparativ cu persoanele angajate patronal a căror muncă este plătită la negru fără carte de muncă sau cu un salariu mai mic pentru a nu plăti taxele bugetare aferente şi aşa foarte mari. 

Aici susţin proiectul meu de teză masterală la Audit ASE prin care dovedesc că Ministerele de Stat lucrează în ilegalitate financiară deoarece ele nu au o bază economică solidă şi anume unităţile din subordinea lor directă – niciodată o firmă particulară sau o fermă agricolă nu se va supune Statului.

Acestea sunt intenţiile mele ca angajată a Parchetului Curţii de Apel în postul de auditor.

Precum şi necesitatea semnării Cererii mele şi a Scrisorii de Intenţie de către Preşedintele României.

Semnez,

Andrei Mihaela data 10 octombrie 2010 

Dliu George Balan procuror – CSM 

Scrisoare de Intenţie pentru postul de Prim Ministru

-D. procuror al CSM George Bălan pentru d.preşedinte Băsescu Traian

ANDREI MIHAELA, 43 de ani, economistă – intenţionez să lucrez la Guvernul României ca Prim Ministru şi jur să-mi respect principiile de om demn şi umil căpătate prin practica yogha. 

La baza solicitării acestei funcţii în Stat stă atât pregătirea mea academică cât şi studiile mele personale ca urmare a retragerii din activitatea retribuită suferind ca şi un om fără studii superioare şi înţelegând că economia românească este de tip retrograd din anul 1990 odată cu înfiinţarea cursului Mişcare de Integrare Spirituală în Absolut care nu practică yogha ci un fel de magie care prăstează o fantazmă negativă asupra falimentului statului ca urmare a peste doi ani de deficit bugetar. Pe scurt ele sunt prezentate mai jos.

Academic studiile personale se concretizează în teza de dizertaţie ca Auditor ataşată în format electronic. Teza aceasta a luat naştere ca urmare a unor descoperiri ştiinţifice atât de natură economică prin cartea nedorită a se publica şi de BNR denumită „Economia Naţională în Epoca Democrată” care conţine şi răspunsuri la petiţiile făcute de mine conform OG27/2002 o lege care apără drepturile oamenilor nepăstuiţi în drept şi ordine constituţională de avocatul poporului articol aflat sub articolul dreptul la petiţionare – una din descoperirile mele de natură juridică. Pentru că nu am studii în drept acest lucru atrage de la sine calitatea mea de geniu juridic. Tot eu am făcut şi salariile copiilor dotaţi şi nu cu nevoi speciale aşa cum s-a sugerat că ar fi necesar pentru mine că nu ştiu să scriu şi să citesc româneşte la clasa a doua, confundam v cu f şi b cu p limbaj armean sau ţigan – o altă desoperire de natură etnografă şi tot eu am scris şi în teză că este necesară introducerea limbii materne ţigană pentru poporul ţigan pentru alfabetizarea sa şi integrarea lor în muncă şi astfel socială – o altă descoperire a mea care se extrage de aici ca urmare a majorităţii neangajate a românilor este ura de rasă blondă împotriva ţigană şi anume teoria eccidental-catolică – descoperire de natură religioasă, nu unica, ca şi descoperirea psihologică-medicală că combinarea rasei blonde cu cea ţigană sau permutarea teoriilor sale sau înfiltrarea aşa zisei religii pocăite şi catolice fără drept de căsătorie la preoţi sau căsătorii multiple ca şi mormonii sau secte din America care se izolează teritorial de restul societăţii – duce la instalarea schistosomul manson în societate – un parazit care se poate depista prin analiză microscopică fiind un anticorp, care duce la dorinţa de a sta o altă descoperire a mea că denumirea de Stat este improprie muncii şi ar trebui să se numească simplu Guvern, deoarece statul român era considerat pâna acum întregul popor cuvânt care se confundă cu statul de plată a salariilor şi cu Bugetul de Stat care ar trebui denumit Bugetul Poporului şi Statul să fie redenumit Guvern care întocmeşte, are grijă şi protejează veniturile, averea poporului şi proprietăţile teritoriale şi cultural-ştiinţifice ale ţării – o descoperire literară în final prin analiză de cuvânt – lucrări pe care le-am numit teze de doctorat ştiinţific în domeniile de mai sus şi care au fost prezentate în parte şi la Garda Financiară cu înregistrare şi returnare privind banii pierduţi din vedere în mod „legal”.

Susţin aceste convingeri prin numărul mare de cazuri de boală întâlnite care m-au afectat şi m-au făcut să înţeleg că oamenii au nevoie de locul de muncă avut şi că astfel, prin introducerea unor concepte capitaliste ca şomaj, pensie de refacere a capacităţii de muncă, ajutoare sociale care încarcă cheltuielile bugetare; inflaţie fără deflaţie, decădere economică fără boom economic, devalorizarea leului prin mărirea preţurilor şi a salariilor de la 7.725lei în 1.09.1991, la 9.855lei în 1.11.1991, la 19.000lei în 1.01.1992, la 22.300lei în 1.05.1992 şi tot aşa pâna la 450.000lei în 1.07.1995 – o modalitate de iluzionare a oamenilor că deţin o avere în bani deoarece mintea omului este conectată la trecut şi compară spunând că este bine economic şi au mulţi bani după care să se spună că este o inflaţie prea mare şi sumele la bilanţuri şi buget depăşesc dimensiunea rândului acordat unui cont şi trebuie aplicată denominarea monetară prin pierderea de la salariu a patru zerouri dar ei fiind fantazmaţi rostesc şi în prezent că deţin lunar milioane de lei.

Ce este curios nu toţi angajaţii de stat deţin salarii conforme cu grila de salarizare de 1.080 lei la 2008 şi în prezent tăierea unui procent de 25% din 1.080 lei = 810 lei o sumă care pentru o familie cu soţ şi un copil, dacă soţia nu lucreazăă fiind şomeră sau fără loc de muncă, nu ajunge decât pentru a plăti întreţinerea, lumina şi dacă îşi permite a folosi telefonul nu mai se hrăneşte. Conform piramidei de nevoi a omului un om care nu se hrăneşte cu vitamine deci mîncare proaspătă nu poate decât dormi, astfel cei care practică magia inflaţiei profită de somnul indus şi prin medicaţie – sume cheltuite abuziv din veniturile bugetare ca urmare a reţetelor gratuite şi compensate de medicamente importate ca şi teoria retrogradă de la popoare care erau sub nivelul de dezvoltare a ţării noastre care la dec.1989 avea un buget curat. Doresc verificarea bugetelor de la dec.1989- prezent. 

Totodată prin pierderea noţiunii de leu în cea de ron – economia involuează ca urmare a involuţiei societăţii – şi astfel se dovedeşte că nu există yogha şi meditaţie spirituală în România.

Teoria economică introdusă la dec 1989 este de natură vandală care în mod juridic este ilegală ca urmare a legii vanadalismului emisă atunci de preşedintele Ion Iliescu – lege ignorată şi probabil ne aprogată – nu am putut verifica neexistând o bază de date în legi cronologice în plus legile sunt extrem de nedocumentate literar care nu fac decât să subjuge şi întunece mintea unui om normal. Ceea ce dovedeşte că cei care le fac, fiind o echipă, nu se pun de acord şi nu mai înţeleg obiectul concret la care se referă legea şi ce drept apără, termenii se contrazic apar puncte subsidiare pe care le citeşte doar un jurist sau economist fanatic, dornic de dominare şi îmboţăţire şi nu de rezolvare a unei situaţii economice sau juridice. Interpretare greşită a unor termeni necunoscuţi profund duc la speculaţie şi deci persoanele care fac asta sunt corupte şi ştiu acest lucru de la cursanţii MISA care speculau oamenii vehiculând termeni şi idei spuse de o personalitate demnă de la curs cum ar fi de ex. dBivolaru pe teoria căruia se bazează cursul extins caracatic, el fiind sărac. Astfel aceste persoane au ajuns să conducă şi predea yoga încă din primii ani eu crezând că sunt mai evoluaţi spiritual pentru că sunt în ani mai mari şi l-au cunoscut încă înainte de 1990 pe vremea când era interzisă yoga în România asta ducând mintea omului la ideea că au suferit şi deci au înţeles yoga.

Aici susţin ideea angajarii mele deoarece am şi o vârstă mai înaintată decât a multor persoane care conduc chiar Parlamentul Român, Ministerele şi guvernul.

Ca şi o dovadă a pregătirii gândirii mele economice, deocamdată nefondată în ocuparea unui post de muncă adecvat, susţin că există printre angajaţii BNR, Ministerul Finanţelor, Garda Financiară, Curtea de Conturi, sistemul Juridic, „practicanţi de magie” care oferă fantasme abstracte, ireale, utopice, fără legătură cu tradiţia românească şi rădăcinile unui popor, ceea ce a determinat pierderea unicei bănci cu tradiţie românească CEC-ul, înaintea căreia desigur au fost sustrase misterios şi motivat nefondat economic băncile de comerţ exterior, de agricultură, de industrie ca fiind în faliment. De ce erau în faliment? este întrebarea mea şi calea de audit al lor.

Doresc verificarea bilanţurilor acestor bănci înainte de falimentarea lor deoarece consider că banii româneşti şi deci veniturile bugetare s-au scurs către alte bănci cu proprietate străină deci în venitul bugetar al altor ţări sau, şi mai neeconomic, în buzunarul unor patroni persoane individuale care s-au îmbogăţit în detrimentul majorităţii poporului român de unde şi numărul de 7 mil.pensionari, şomeri, protejaţi social, deci un procent de 30% din totalul populaţiei, şi numai un număr de 10 mil de persoane angajate din care sunt ferm convinsă că cel puţin 10% sunt angajaţi bugetari cu salarii fixe pe o perioadă nedetrminată de timp comparativ cu persoanele angajate patronal a căror muncă este plătită la negru fără carte de muncă sau cu un salariu mai mic pentru a nu plăti taxele bugetare aferente şi aşa foarte mari. 

Aici susţin proiectul meu de teză masterală la Audit ASE prin care dovedesc că Ministerele de Stat lucrează în ilegalitate financiară deoarece ele nu au o bază economică solidă şi anume unităţile din subordinea lor directă – niciodată o firmă particulară sau o fermă agricolă nu se va supune Statului.

Acestea sunt intenţiile mele ca angajată a Parchetului Curţii de Apel în postul de auditor.

Precum şi necesitatea semnării Cererii mele şi a Scrisorii de Intenţie de către Preşedintele României.

Semnez,

Andrei Mihaela data 10 octombrie 2010

 
 


 

Citiţi şi:

Iată că a început deja triumful adevărului în dosarele MISA (1)

Informatorul şi masonul Valeriu Frunteş este anchetat în Franţa pentru activităţi de spionaj

yogaesoteric

18 aprilie 2012

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More